Komentāri: Latvijai parādās jaunas cerības – Kariņš beidzot paies malā

Komentē 16

Nu cik var rakstīt tādas muļķības! Latvijai parādīsies jaunas cerības tad, kad beidzot šie te Latkovski, Veidemanes, utml. beidzot "aizvērsies". šādi raksti sen jau liecina par zināmām nosliecēm... A.Kariņu ievēlējusi Latvijas tauta, viņš bija, ir un būs amatā! Vienīgais labums no ZZS ir tas, ka ir pret karu Ukrainā...

23.maijs 2023 Atbildēt

Dīvaini, Kariņa valdības laikā Latvijas atpalicība no kaimiņiem ir pieaugusi. Covida laikā Kariņa valdība ar saviem neloģiskajiem un muļķīgajiem lēmumiem izcēlās pat uz visas Eiropas fona. Bet Jūs lamājat Latkovski un Veidemani par to, ka viņi atļaujas Kariņu kritizēt........ Tiešām, tā Kunga ceļi ir neizdibināmi...... :)))))))

23.maijs 2023 Atbildēt

Kariņu ievēlējusi Latvijas tauta?!? Nesmīdini!!! Manuprāt, pēdējos 30+ gadus vēlēšanas ir tikai fikcija un slikti iestudēts teātris.

23.maijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > skepti.is

Neta dirsejiem un velesanas villto tikai Krievija un Baltkrievija un sshakr Aivars Lembergs ir jau no 2006 gada politiski vajats un visas apsudzibas ir ar baltiem diegiem un tikai koalicija ar 99% pievienosies Prograsivie un JV uzreiz jau gribeja koalicija

23.maijs 2023 Atbildēt
deserttramp > 1531281217038991368

Vēlēšanu falsificēšanav ir šī gadsimta sērga ļoti daudzās valstīs. Baidens Putins un kankariņš ir ieshēmoti virsvadītāji. Bet lai kā velns censtos, Dievam vienmēr piederēs pirmais un pēdējais vārds.

23.maijs 2023 Atbildēt

Bet viņu šefs Lembergs slavē Putinu un Krieviju.

23.maijs 2023 Atbildēt
Roberts Cipulis > 1531281217038991368

Čau mārci, latentos kazulopus pabaroji?

23.maijs 2023 Atbildēt

Nevajag runāt visas tautas vārdā!Gan es,gan daudzi citi gaida, kad Kariņš un viņa kliķe pazudīs no varas skatuves un jo ātrāk tas notiks,jo Latvijai būs labāk.

23.maijs 2023 Atbildēt
MI.

Nesaprotu, kas ZS ir tik slikts, ka tā var aizjāt cilvēkgabaliem prātus.

Ō, viņi (ZS) draudzējas ar Lemberga partiju?, tas?

Ja tas, tad smieklīgi. Latvijā noteikti nav otra pieskatītāka cilvēka kā Lembergs. Viņš jau nākotnē var nedarīt neko, tā pat būs vainīgs.

Uz katrām vēlēšanām mums ir jaunas partijas, īstenās. Šoreiz Zaļā partija iemauca sev abās kājās un aizskrēja tirgoties, laulāties.

Savukārt ZS paliek pie sava. Varbūt īstermiņā kļūdaini, bet konsekvenci vienmēr mēra ilgtermiņā.

ZS ir izvēles priekšā vai nu ar kārtējo ikvēlēšanu brīnumu, vai ar ilgtermiņu.

Starp citu tas arī ietekmēs viņu nākošo vēlēšanu rezultātus.

23.maijs 2023 Atbildēt

un cietumnieks Lembergs tad būs īstenais valsts vadītājs? NRA sen ir ZZS un Lemberga nopirkts medijs, nav ko ņemt vērā šos murgus.

23.maijs 2023 Atbildēt

kapec ZZS tik loyi turas pie Lemberga

23.maijs 2023 Atbildēt

vai tad Karins viens ir vainigs un ko varam sacit par Saeima ieveletiem tautas kalpiem ar ko tie izcelas ne ar darbiem

23.maijs 2023 Atbildēt

90. gados daudzi kļuva par bagātniekiem ne jau ar godīgām metodēm, bet vainīgi ir tikai 3A. Cik nav redzēts, ka tiesībsargājošās iestādes vēršās tikai pret opozīciju. Piemēram, Kad Kaimiņš bija opozīcijā, izgudroja lietu. Kaimiņš pārmetās pozicijā - novilka lietu 4gadus un simbolisku sodu un medālis no Levita.

23.maijs 2023 Atbildēt

Tās partijas, kuras ies koalīcijā ar ZZS- Lemberga kabatas partiju, nākošajās vēlēšanās būs zaudētāji.

23.maijs 2023 Atbildēt

Starp citu, ja salīdzina Kariņu ar Lembergu, tad vajag atcerēties kā Kariņš būdams ekonomikas ministrs, uzsāka absolūti bezjēdzīgu kriminālprocesu pret Lembergu. Kriminālprocess kuram nebija nekāda pamata un kurš pēc noklusējuma nevarēja beigties ar notiesājošu spriedumu, tika dzīts cauri pat pārsūdzības instancēm. un tagad vienkārši padomājiet, cik vērts ir ministrs un ministru prezidents, kurš savu personīgo ambīciju dēļ ir gatavs šķiest valsts līdzekļus uzsākot absolūti nepamatotus kriminālprocesus, tikai tādēļ, lai maskētu savas kļūdas un neizdarības.........

23.maijs 2023 Atbildēt

Bet Kariņš nav zaglis.

24.maijs 2023 Atbildēt