Komentāri: Kad Jēkabielas bezatbildīgie klauni cenšas piesmērēties īstajiem varoņiem

Komentē 12

Atceries, Ben, ka nav tādas likumdošanas, kurā kas būtu ierakstīts! Nejauc LIKUMDOŠANU ar LIKUMU, tās ir divas stipri atšķirīgas lietas! Mācies, vēl iwr laiks, neesi taču tik vecs!

30.maijs 2023 Atbildēt

Labklājības blakne. Maize ir, izpriecas arī! Tagad, dariet ar mums, ko gribiet, jo mums pajāt!

30.maijs 2023 Atbildēt

Jāvāc paraksti un Prūšu iela Rīgā atkal jāpārdēvē par Smiltēna ielu.

30.maijs 2023 Atbildēt

Viss ko dara šī valdība ir slikti un nepareizi. Es ceru kad cilvēki saprot kas to visu finansē.

Izskatās kad viszinošākie un godīgākie politiķi ir bijuši Šlesrra k-gs, Šķēles partijas biedrs un Latvenergo darbonis 90 Jos. Pīlēns, Krištopāna k-gs, kas savā laikā, pēc valdīšanas beigām paziņoja kad nedzīvos šajā muļķu zemē un devās uz Ameriku.

30.maijs 2023 Atbildēt

Vispār jau- Krištopans arī esot balsojis par šo lēmumu, tā ka izrādās, ka viņš nav neko gudrāks par Smiltēnu :)))))))))

30.maijs 2023 Atbildēt

Tiem, kam darbs sākās 6-os no rīta, pārsvarā jau gulēja. Priekšlikums, lai no attālākiem reģioniem varētu atbraukt, neiztur kritiku, jo pie Brīvības pieminekļa reāla piekļuve nebija.

30.maijs 2023 Atbildēt

Īstenībā šis lēmums, ko daudzi slavē kā sabiedrību vienojošu, kārtējo reizi tikai palielināja sašķeltību, jo, kārtējo reizi parādīja, ka ir divas Latvijas- viena, kas var atļauties būt patriotiem, un otra, kura vienkārši dzīvo un strādā. Un, kārtējo reizi, "patriotiskāko" daļu absolūti neinteresē pārējie un viņu problēmas. Tad par kādu saliedētību runāt?

30.maijs 2023 Atbildēt

Es uz šo visu skatītos no cita skatpunkta. Ja šādu brīvdienu par “medaļu iegūšanu pasaules hokeja čempionātā” mēģinātu pieņemt pirms pus gada, tad vēl joprojām nekas nebūtu pieņemts. Tad sāktos neskaitāmās debates, tad visos sporta veidos būtu jādod brīvdienas, neviens negribētu maksāt dubultā un vēl neskaitāmas likstas. Var pieņemt likumus, kas pēkšņi par elektrības sadali rēķinus dubultos un pat trīskāršos, var ilgi debatējos aizliegt nopirkt zeķes, bet kad spontāni viena diena jāpieņem kā svētku diena par godu tiešām emocionālam un tautas apvienošanai nepieciešamai svētku dienai, lai tiktos ar saviem sporta varoņiem, tad tā uzreiz ir nosodāma rīcība un visi likuma izmaiņas atbalstītāji ir pēkšņi bērna prātā.

Šīs atrunas, kad nav kur likt bērnu, pieraksts pie ilgi gaidītā ārsta, iet uz darbu vai neiet u.t.t., šodien lielākā daļa nevar izlīst no “facebook-a”, “twiterr-a”, “whatsapp-a”, tas ir atrodas tur 24/7 un gvelž visādas muļķības, nez ko pasāktu jā bērnudārzā pēkšņi karantīna, iemīļotais dakteris apslimis?

Tik nesen bija C-19 ārprāts un pēkšņi visi aizmirsuši kā jādzīvo, ka katra jauna diena var būt jauns izaicinājums. Cik 29.05.2023. ziņās varēja redzēt, ka māk pieņemt normāli lēmumus, tā bija redzams “Rīgas satiksmes”, “Pasažieru vilciens”, “BKUS”, “CSDD”, visi bija publicējuši kādā režīmā strādās šajā dienā.

Toties tika dota iespēja visiem hokeja atbalstītājiem, pat no tālākajiem Latvijas pilsētām, ciemiem, pagastiem ierasties apskatīt savus varoņus vaigā, pieskarties, saņemta autogrāfu un pat kādu suvenīru, kas paliks atmiņā viņiem un viņu pēcnācējiem. Ne visi var atļauties pār tādām cenām pirkt hokeja biļetes, lidot uz Tamperi, bet iespējams, ka kāds tomēr var atļauties atbraukt līdz Latvijas galvaspilsētai. Arī skatoties tiešraidi pie Brīvības pieminekļa, redzot šos tūkstošus ar Latvijas karogiem un riņķojam lidmašīnu Latvijas karoga krāsās virs Rīgas, sariesās asaras un prātā nāk vārds Dzimtene, un šo mirkli no cilvēku sirdīm un prātiem neviens izdzēst nevarēs.

Vissvarīgākais ir tiem bērniem, kas sagaidīja šos lieliskos vīrus, no kuriem var mācīties cīnīšanās prasmi un gribu. Tas parāda to, ka ir jāiegulda gan izglītībā, gan zinātnē, kā arī nepārprotami sportā, redziet paši, cik ilgs laiks un nemitīgs darbs nepieciešams, lai gūtu tāda mēroga panākumus.

Tā kā mācēt tautai uzdāvināt svētkus, nevis tikai slānīt arī ir liels nopelns. Šī diena bija kā baterijas uzlāde, lai mums būtu spēka cīnīties pret ļaunumu, kas izplatījies uz mūsu zemeslodes.

Katram protams savs viedoklis.

30.maijs 2023 Atbildēt

Ta jau maza piebilde. Kad prezidents tiks ievēlēts, jāizsludina brīvdiena, lai katrs var atbraukt un aptaustīt prezidentu.

30.maijs 2023 Atbildēt
skatsnomalas > madris

Noteikti variet Saeimā iesniegt šādu priekšlikumu!

30.maijs 2023 Atbildēt

Man gan prieks par brīvdienu. Paldies, Smiltēn!

30.maijs 2023 Atbildēt

Makulatūras ražotājus varētu palaist arī bezizmēra brīvdienās, neviens to pat nepamanītu un ekonomika no tā tiešām neciestu. Tie, kuriem darbs deg, tāpat strādāja. Tur jauneklim no karoga pašūtajā kreklā aprēķina trūkumu nevar pārmest.

30.maijs 2023 Atbildēt