Komentāri: Tiesības vēlēt prezidentu tautai nevar dot tāpat kā agrāk sievietēm un melnādainajiem

Komentē 13

Starp citu, interesanti ir tas, ka liela daļa tā saucamo "demokrātisko" un "liberālo" spēku pārstāvju tiešām ir par vēlēšanu cenzu un grauž nagus par to, ka to legāli ieviest būtu nepieklājīgi.... Līdz ar to ir jāsaprot, ka šodienas "demokrātijai un liberālismam" īstenībā nav nekāda sakara ar īsto demokrātiju un liberālismu. Faktiski visādu aktīvistu vadībā sabiedrība tiek vesta uz Orvela pasauli- atcerieties, "brīvība ir verdzība"......

31.maijs 2023 Atbildēt

Nikolajs Pirmais: «Krievijā valdu nevis es, bet gan 30 000 ierēdņu».

31.maijs 2023 Atbildēt

Un vēl, interesanti, ka visiem šiem "demokrātiem un liberāļiem", kuri uzskata ka tauta ir par dumju lai ievēlētu prezidentu, liekas pilnīgi normāli ka prezidenta amats tiek pirkts, pārdots un sarunāts politiskajā tirgū...... tas, lūk, esot pilnīgi demokrātiski un liberāli, un atbilst labākajām tradīcijām..... tikai, kādām?..........

31.maijs 2023 Atbildēt

Saimi jau arī sastāda šie 5-10 LV patiesā labuma guvēji. Vēlēšanas tak arī ir fikcija, latviešu tautai tiek pasniegti ap 500 viņiem lojālu kadru, un, lūdzu, dārgie tautieši, varat izvēlēties 100 no tiem. Ja arī izspraucas kāda nevēlama partija, tad sarkanā līnija, sāk kriminālprocesus, paziņo, ka nebūs pielaides utt.

31.maijs 2023 Atbildēt

Pašlaik, Latvānijā kā uz grimstošā TItānika ─ bufete vēl strādā, ēdienus un dzērienus var dabūt, orķestris arī spēlē. Kas būs tālāk? Nu, gan jau…

31.maijs 2023 Atbildēt

Demokrātija nav anarhija! Vispirms jāatbrīvojas no 5 kolonnas un viņu apdullinātiem šaurpierīšiem! Tādu te redzams daudz!

31.maijs 2023 Atbildēt

Staļins arī sāka ceļu uz gaišo komunisma nākotni ar visādu "pretvalstisko" elementu iznīcināšanu.

31.maijs 2023 Atbildēt
viesis > madris

Tieši tā. Kā stāsta, senos laikos vienam franču filozofam pieder izteiciens- "Es nepiekrītu Jūsu viedoklim, bet esmu gatavs ar zobenu rokās aizstāvēt Jūsu tiesības to izteikt"..... Bet mūsu "demokrāti" vairāk līdzinās Staļina un Putina rīkļurāvējiem, kas gatavi ielaist lodi pakausī par nepareizu anekdoti, nevis franču filozofiem.........

31.maijs 2023 Atbildēt

"Šaurpierīši":))))))))- īsteno "demokrātu" un "patriotu" firmas zīme, pēc kā var atpazīt intelektuālu tukšumu un aziātisko domāšanu.... Jums droši vien labi saskanētu ar Putina atbalstītājiem, neesiet domājuši par kopīgu tusiņu, varētu apspriest un dalīties pieredzē, kā labāk tikt galā ar "Tēvijas ienaidniekiem"..... :)))))))))))))

31.maijs 2023 Atbildēt

Ar prezidenta vēlēšanām ir tāpat, kā ar Saeimas vēlēšanām. To sāk lamāt jau tūlīt pēc vēlēšanām. Latviešiem pašiem vajag mainīties uz labo pusi, mazāk klanīties Krievijai.

31.maijs 2023 Atbildēt

Vispār jau Latvijā lietas iet uz labo pusi. Staļins konkurentus šāva nost. Putins sēdina cietumā, bet Latvijā tikai aplej ar "mēsliem" (kremlini). Par ievēlētā prezidenta jeb Saeimas aprunāšanu viss skaidrs. Vairākums to neievēlēja, jo "vajadzīgais" varēja saņemt vairāk.

31.maijs 2023 Atbildēt

Latviešu tauta tagad ir pilnība pazemota.ir iznicinats viss tautas vēsturiskais mantojums.un tam pietika ar 30 ASV okupacijā pavaditajiem gadiem...šitāds prezidents un tauta to pieņem klusu ciešot...tādas tautas latvieši vairs nav..

Žēl tikai,ka paši latvieši to nesaprot...

31.maijs 2023 Atbildēt

Pastalija dabūja tieši tādu prezerv....pardon-prezidentu,kāds pastaliem vajadzīgs-izvirtis,agresīvs un rusofobisks pedarasts.

1.jūnijs 2023 Atbildēt