Komentāri: Edgars Rinkēvičs – Valsts prezidents. Vēlēšanu intriga izpalika

Komentē 6

Pērkamās mau....s ZZS! Tagad jāgaida kad ''jenoti'' uzmetīs!

1.jūnijs 2023 Atbildēt

Nu, uzmetīs, neuzmetīs, gan jau kaut kāds labums viņiem atleks....... smiekli nāk tikai par tiem "progresīvajiem un izglītotajiem", kuri sludina, ka tautai nevarot ļaut vēlēt prezidentu. Bet izmantot prezidenta amatu kā tirgus preci, tas ir "progresīvi un demokrātiski"? Skatoties uz to procesu, Rinkeviča vietā būtu neērti, bet viņi laikam visi tur pieraduši pirkt, pārdot, mainīt un pārdoties....... :((((((

1.jūnijs 2023 Atbildēt

Hi hi, ja prezidents ir Kariņa partijas biedrs un līdzgaitnieks, cik naivam ir jābūt, lai cerētu, ka šāds duets apturēs valsts lejupslīdi....... Visdrīzāk lejupslīde tikai pastiprināsies, ar ko arī visus gavilētājus var apsveikt. :(((((((

1.jūnijs 2023 Atbildēt

Smieklīgi skatīties uz visiem tiem optimistiem. Tāpat kā tie cilvēciņi, kas balsoja par Vienotību bet cītīgi strīpoja ārā no saraksta Reiru un Šadurski. Nu, nav viņu Saeimā. Kaut kas no tā ir uzlabojies? Kariņa otrā valdība tādēļ ir gudrāka un strādīgāka nekā pirmā?

1.jūnijs 2023 Atbildēt

Skaisti dziedi lakstīgala, Rīgas torņa galiņā. Jatu skaisti nedziedāsi, apsolīšu vanagam. ... /latv. t.dz./ Dzīvosim - redzēsim.

1.jūnijs 2023 Atbildēt

Jā,Latvija dabūja tieši tādu prezerv....pardon-prezidentu,kādu tā pelnījusi-izvirtušu,agresīvu rusofobisku pedarastu.Ar to arī apsveicu!

1.jūnijs 2023 Atbildēt