Komentāri: Krišjānis Kariņš: Ja kādam kas nepatīk, tad tur ir durvis. Aiz vārtiem stāv gribētāju rinda

Komentē 20

Tumsoņām no NA tiešām nav vietas normālā valdībā, bet starp ZZS un AS es neredzu nekādu starpību- gan viena, gan otrā ir viena cilvēka biznesa projekts.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Kurš, tad īsti ir tas biznesmenis?

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Gangsteru grupējuma krusttēvu aizstās ar citu? Interesanti , ko pēc tam darīs krusttēvs kankariņš kopā ar pienenīti? Kādus amatus ieņems laupītāju biznesā?

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Kariņa uzvedība nudien nekādu cieņu neraisa. Ciniska, ņirgājoša attieksme. Izskatās pēc apvērsuma, tā nav demokrātija - visa vara vienas partijas rokās. Vēl tik jāsāk citādi domājošos likvidēt.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Latvijā notiekošais ļoti precīzi ir aprakstīts Orvela "Dzīvnieku fermā"... Atceraties, kā cūkas padzina cilvēkus un pasludināja brīvību dzīvniekiem, bet beigās pašas kļuva par fermas saimniekiem, kam pārējie bija spiesti vergot vēl trakāk kā cilvēkiem... un kur vēl slavenais: "Gribat lai atgriežas Džons"? Kā atbilde uz katru kritiku. Orvels gluži kā nākotnē Vienotību un Kariņa valdību būtu redzējis.......

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Opozīcijas vispār nav, tāpēc patvaļa, dara ko grib. Latvija ir palikusi par beztiesisku valsti, kur vārda brivība ir ierobežota. Plaukst un zeļ korupcija un visas pazīmes sāk liecināt par to, ka valsts iekārta mainās uz autoritāro režimu. Plaisa starp nabagiem un bagātiem palielinās, ejam uz sava veida morālo okupāciju. tikai šoreiz okupnati/ apspedēji un morāli kropļi ir paši latvieši.

5.jūnijs 2023 Atbildēt
aristida > elisa.meijere

Nevajadzētu katru salašņu uzskatīt par latvieti. Daudzas krievžīdu atvases bez akcenta runā latviski, piemēram Rinkevičs, kura tāpat kā Levita uzvārds ir uzskaitīts vietnē toldot names starp tipiskajiem Krievijas ebreju dzimtu uzvārdiem. Vai latvietis ir organizētās noziedzības autoritāte Kaļva, kura bijusī piegulētāja Evika tagad ministrē? Un ta varētu turpināt. Viens veids kā izstumt latviesus no politikas, ir iestāstīt latviešiem, ka viņus jau it kā pārvaldot latvieši. Bet visu vada un uzrauga krievžīdi! Visādas Šteinbukas, Borovkovi, valsts uzņēmumu vadībā vieni žīdi. Bet žīdiem ir cita, šmucīgāka mentalitāte, un savas problēmas kā piem., pederastiju, viņi grib uzspiest un piedēvēt citiem. Jābūīt tērētam tam latvietim, kas to visu uzskata par latviskumu vai latviešu roku darbu.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Silva politika draugu nav, un ta JV atriebiba pat to, kas AS un NA kategoriski negibeja Progresivos. kas ir JV tuvakais sabierotais un viss briest uz arkartas velesanas

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Būtu labi, ka pats Kariņš durvis pameklētu. Pietiekami jau ir izņirgājies par tautu. Nu jau apmaksātais uzdevums būs izpildīts. Joprojām varu tikai pabrīnīties, cik daudz ir to, kas viņu slavē, aizstāv un galu galā - par viņu nobalsoja.

5.jūnijs 2023 Atbildēt
Andris Avots > silva.647596e349680

IZJAAT ANAALAJAA ATVEREE!!! Ar SUUDAINU KOKU!!!

5.jūnijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > silva.647596e349680

Andris Avots debijas neta dirsejs un izjai pats sevi sava smidrigaja analaja atvere un Krisjanis Karins ir visu laiku labakais Latvijas premjers un pusdebilie neta dirseji un ko jus te saprotat no liekas politikas un moralie, garigie kropli.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Visinteresāk būtu, ja ZZS atcerētos pirmsvēlēšanu solījumus, un izvirzītu A.Lembergu par Ministru prezidentu.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Visdrīzāk, ka viņš būs par "ministru prezidentu" cietumā.

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Visus šitos politiķus vajag iebazt lielā.krāsnī.un.sadedzināt tad valstī būs kārtība un miers!

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Nju Smuks taču Pāris!!! Smaidīgi,laimīgi,un vēl vakars priekšā!

5.jūnijs 2023 Atbildēt

>>Aiz vārtiem stāv gribētāju rinda, kas grib so meeslu 'Krišjāni Kariņu' IZJAAT ANAALAJAA ATVEREE!!! Ar SUUDAINU KOKU!!!

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Katru jaunu dienu,

Nosit vienu Kariņu!!!!

5.jūnijs 2023 Atbildēt

kapec ASnevirza PILENUpar premjeru

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Taapec, ka neveelas uznjemties NEKAADU ATBILDIIBU!

Peec padumkaas savieniibas/latvijas principa:

'Tri tamkosta,

Tri vesjolih druga,

I pizdjetc

Mashinje bronjevoij!!!!

5.jūnijs 2023 Atbildēt

Kungs ir galīgi sašālējies uesošais prezidents uz ausīm kritis - maksājiet tik nodokļus šitie visu izbazarēs

5.jūnijs 2023 Atbildēt