Komentāri: Levita piesauktā atpakaļslīdēšana nav apturama Kariņa nesistēmiskās domāšanas dēļ

Komentē 16

problēma ir daudz lielāka. Kariņš, protams, ir nekam nederīgs premjers. Bet, no otras puses, viņš personificē mūsu politisko eliti, tās pelēcīgumu un nespējību. Nu, nomainīs Kariņu ar Reiru vai Kučinski, vai valstī kaut kas mainīsies? Visdrīzāk ne par gramu. Ir nepieciešami cilvēki ar citādāku domāšanu, bet viņu nav, tā, ka nekādas atpakļslīdēšanas apturēšanas nenotiks, vienalga, vai Kariņu nometīs vai nē :(((((((((

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Jūs rakstāt:" Ir nepieciešami cilvēki ar citādāku domāšanu, bet viņu nav". Te nu vajadzētu precizēt - kur nav? Jaunajā Vienotībā? Tā varētu būt. Politisko partiju īpašnieku aprindās, valsts drosības dienestos un citos 'partorgu' kantoros? Arī taisnība. Un protams tādu cilvēku nav arī starptautiskās organizētās noziedzības klaniem, kas pretendē uz noteikšanu Latvijā. Bet: vai tiešām tādu nav ārpus varu sagrābušo ampelmaņu aprindam?? Kaut vai ekonomiskajā trimdā padzīto starpā? Vai arī tie neskaitās, nav pieskaitāmi, raugoties no LV iestāžu viedokļa? Izsacīšos Latvijā valdošajā pārgudrības stilā, lai tiktu saprasts: lai attīstītos, ir jābūt vispirmām kārtām iespējai (ne tikai tiesībām uz papīra) izteikt no politmafijas-preses konglomerāta viedokļa atšķirīgu viedokli par ekonomiku. Tādas iespējas nebūs, ja valsts galvenais virsmērķis būs iedzīvotaju totāla un totalitāra kontrole, kāda tika demonstrēta piespiedu vakcinēsanas gadījumā, nevis attīstība. Neattīstīti cilveki, kas atkārto oficiālās mantras, protams nebūs inovatori.

6.jūnijs 2023 Atbildēt
viesis > jens.zvirgzdgrauds

Nu jā, es, protams, runāju par politisko eliti. Tur savādāk domājošo nav. Pat Šlesers un Šķēle ir daudz līdzīgāki Kariņam, nekā tas šķiet no malas raugoties, nemaz nerunājot par visādiem Dzintariem un Staķiem. Bet cilvēkiem no malas, ja viņi neatbilst šiem "elites" standartiem, nav nekādu izredžu ne popularizēt savas idejas ne kaut ko mainīt. Līdz ar to- šahs un mats. Nekas vairāk par nabadzīgas Eiropas nomales statusu Latvijai nespīd :(((

7.jūnijs 2023 Atbildēt

Nemuldi te Bens Latkovskis un NRA ir opozicijas presa, kas regurali nomelno valdibu un 13.Saeima ir reals bardaks un haoss, un 14.Saiema JV atriebajas AS un NA par to, ka karegoriski bija pret Progesivajiem valdiba un viss realakais varints ir arkatas velesanas.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Iemācies tak reiz rakstīt, klaberkaste!

6.jūnijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > kalamburs

Nemuldi te idiots Kalamburs un mans komentars ir 100% taisniba.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Pamuļķi mārci velcies atpakaļ uz stalli un izslauc savas latenās kazas.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Ko tu kluksti,tev pat savas fizionomijas nav!

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Ja negribi pats komentet, tad beidz te dirst.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Kātiņam vēl ir kaut cik prāts ja nāks pie varas dūņas dāmas tad pensionārēm būs 1000 pensijā un desas kilograms 20 eiro , šis vismaz zināja ka ir trūcīgi status un tiem lika klāt , liks klāt biezajām nabadzitem , tiem kam pensijā 150 pieliks 1 eiro bet tiem kam 500 pieliks atkal 20 eiro atkal bendēs ekonomiku ..

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Jau dāmas domā kā panākt lai radinieces būtu liela pensijā uz mazo rēķina un tas ka pensionāres Latvijā nebrauc uz ārzemēm bet pērk dārgus produktus un tas padardzina visu dzīvi un samazina dāmu reālos ienākumus neviens nezin.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Nezinu nevienu ārzemju latviešu pārstāvi ,kas būtu spējis iedzīvoties Latvijas realitātēs un saimnieciski izcili vadīt valsti . Tieši saimnieciski ,jo Freiberga bija prezidente un pacēla Latviju starptautiski mums nepieciešamajos augstumos . Saimnieciski mēs esam pat ne otršķirīgi , esam trešā desmita ES valstiņa . Nekad nav dota atbilde jautājumam ,kāpēc ap 300 tūkstoši iedzīvotāju ir pametusi dzimteni un labprātāk dzīvo Norvēgijā ,Vācijā , Īrija un Lielbritānijā !!! Kas traucē šeit koncentrēt kapitālu ,radīt darba vietas , gadā ražot 2 x lielāku ILP uz 1 iedzīvotāju .? Vienkāršoti , filologs Kariņš un viņa uzstādījumi ,virkne birokratizētu juridiska rakstura uzstādījumi un pozīcijas , kas tieši bremzē izaugsmi .

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Tā ir domāšanas problēma. Gan ārzemju latvieši gan liela daļa vietējo ir samaitāti ar neoliberālo filozofiju par brīvā tirgus vareno roku, kas visu sakārtos. Protams, ka šai teorijai nav nekāda racionāla pamata. Nekāds brīvais tirgus neko nesakārtos un nekādu pārticību nesniegs. Valsts var attīstīties tikai ar mērķtiecīgu ekonomisko politiku, nevis brīvo tirgu. Taču latviešu politiskā elite no šīs patiesības bēg kā velns no krusta. Vai tā ir apzināta kaitniecība, muļķība vai latviešu provinciālisms un bailes no atbildības uzņemšanās, to ir grūti pateikt. Fakts ir tikai tas, ka šī neoliberālā ideoloģija Latvijai neko labu nevar dot, to ir uzskatāmi pierādījuši gan Latvijas Ceļa gan Vienotības gan pārējo latviešu partiju laiki un arī Latvijas patreizējais stāvoklis.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

no Prezidenta Levita teiktā: "Kariņš ir mans labākais skolnieks"...Bet, VAI GADĪJUMĀ ? ... abiem Kungiem :) KARJERAS, zemapziņas alkās, MAZĀ LATVIJA, NEŠĶIEt - pārāk elementāri niecīga... lai par VIŅU CĪKSTĒTOS ar konkurentiem

6.jūnijs 2023 Atbildēt

Kariņš kā premjers, manuprāt, ir nulle. Pirms premjerēšanas viņš bija prasts blēdis un krāpnieks un, cik atceros, no tiem laikiem palikuši neatbildēti daudzi jautājumi par viņa darījumu ar nekustamiem īpašumiem likumību. Kariņš labākajā gadījumā var pretendēt uz vidēja liela uzņēmuma menedžera līmeni. Visus savas premjerēšanas gadus viņš demonstrē neiedomājamu bezatbildību un nekompetenci. Viņam pavisam noteikti nav sajēgas par makroekonomiku un šaubos, vai viņš tiktu galā ar jel ko, kam ir sakars ar reālo ekonomiku.

6.jūnijs 2023 Atbildēt

antiņš, viņam jāiedod biļete uz stikla kalnu, lai rāpjas augšā

7.jūnijs 2023 Atbildēt