Komentāri: Vai kāds vēl tic Kariņa karnevāla preču veikalā pirktajām Lāčplēša ausīm?

Komentē 16

Labs raksts Ben.bet neesi racis pietiekoši dziļi.tāpēc nedaudz izmainīšu tavu retorisko jautājumu-vai tiešām kads vēl tic,ka Latvija šobrid ir neatkarīga valsts.Neatkarīga nevis simboliski,ka bija PSRS laikos.bet tiešām neatkarīga,kas pati lemj savu likteni?

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Varēja jau pamainīt Satversmi un ievēlēt par prezidentu ASV vēstnieku.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

NRA no 2022 gada ir Kremla taure un pieder Igaunijas miljadierim Osinovskim un Bens Latkovskis ir Kremla agents un Latvija jau no 1991.gada 4 .maija ir neatkariga valsts un Progresivie ir viss tuvakais partneris JV un AS ar NA pasi bija vainigi, ka kategoriski bija pret Progresivajiem valdiba.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Kada starpība,kam pieder NRA??cilvēkam jābūt savai galvai uz pleciem.tad ari katram pašam radisies jautājums-vai tiešām Latvija ir neatkariga valsts??tiem kas akli tic presē rakstītajam,nav savas galvas uz pleciem

9.jūnijs 2023 Atbildēt
Marcis Dzelme > juris.640b72384d823

NRA un melu un baumu kantoris un tikai nomelno varas partijas, veja parkus un visu parejo un Latvija jau no 1990.gada 4 maija ir suverena un neatkariga valsts un AS un NA jau reali ir visu zaudejusi.

9.jūnijs 2023 Atbildēt
Kalamburs > 1531281217038991368

Vai tiešām tev, analfabētisma karali, šķiet, ka kāds nopietni uztver tavus jenotu pakalpiņa murgus?

13.jūnijs 2023 Atbildēt

iespaids tads kaAS un NA centas saglabat savas vietas lai netiktu progresivajiem lieki edaji

9.jūnijs 2023 Atbildēt

kurai partijai nerup Latvijas izaugsme on labklajiba par ko tada cina

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Protams,ka Latvija ir nevis neatkarīga,bet tāda nožēlojama fašistiski policejiska valsts parodija.Un politiķi te pat nopirsties baidās bez atļaujas no aizokeāna.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Nu beidziet ar to savu aizokeānu. Baidās LV politikāņi no starptautiskās organizētās noziedzības, kas LV ir daudz ietekmīgāka nekā citās pasaules valstīs, un faktiski sadala visus amatus un visu budžetu pēc saviem ieskatiem. Aizokeāns jebkura brīdī no jebkuras krasas LV valdības var pieprasīt un dabūt jebko. Aizokeāns izvēlas tikai no ta kandidatu loka, ko jau piedāvā LV partiju īpašnieki pēc saskaņošanas ar organizēto noziedzību. Un šo LV valdošo mafijas grupējumu smaguma centrs vēl aizvien ir tur, kur atrodas krievu mafijas bosi, ne obligāti vienmēr Krievijā un Kremlī, bet tur,kur tie atrodas.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Laiziet tik tālāk lemberga pakaļu

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Man gan liekās, ka valdošajiem nāvīgas bailes no Lemberga ēnas. Ja parādīsies pats Lembergs, tad būs daudz nāves gadījumu.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Ivars Liepins pats laidzit sava pakalu un Mardris vispar nedirs par Aivaru Lembergu, jo Aivars Lembergs jau sen ir prom no lielas politikas un ZZS jaunas lideris ir Viktors Valainis.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Labrīt!un Latvijai un Ventspilij,kas ietilpst zzs,vadonis ir Lembergs jeb vairs nav un pats lembis ir kaut kur pazudis vai izkūpējis gaisā un aizmirsis,ka jāvada viena np zzs partijām?nav dzirdēts,ka būtu pazudis,Tādā gadījumā būtu izsludināts meklēšanā

9.jūnijs 2023 Atbildēt
Madris > dzintra.5afe6f04c82ee

Lembergs ir prom, bet bailes ir palikušas.

9.jūnijs 2023 Atbildēt

Kā prom??Vai tad viņš vairs nevada savu partiju,kas ietilpst apvienībā zzs?Zilzaļi brīnumi...

10.jūnijs 2023 Atbildēt