Komentāri: Mūsu dziesmu svētkus nerādīs CNN ziņu blokā, jo tajos jaušama nacionālisma ēna

Komentē 29

Ja vien šeit nav dubultdibens , tad labs raksts !

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Dubultdibens ir gandrīz jebkur. Mums pašiem jāizvērtē - cik tas dziļš, biezs un nozīmīgs.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Protams, ka ir. Raksta mērķis nemanāmi iemest ar fekāliju maisiņu Trampa kungam, kā to pieraduši tādi morālie kropļi, kā Streips, Tomsons, Krauze.

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Bena Latkovska nostāja un viedoklis daudzos jautājumos man nav pieņemams, bet šoreiz 100% piekrītu autoram.

Bez identitātes cilvēks nevar. No laika gala esam piderējuši ciltij, kopienai, tautai. Kuri viens otru aizstāv un atbalsta. Tas ir izdzīvošanas jautājums.

Ja par tautu draudzību, tad PSRS 70 gadus sludināja tautu draudzību, bet šodien galvenais sludinātājs ir kļuvis par fašistu. Šī termina pilnā izpratnē. Lai gan jau PSRS himna neslēpti apliecināja krievu īpašo statusu uz starp citām tautā: "...на веки сплотила великая русь ...". Šodien redzam šīs veličijas izspausmes ar laupīšanām, izvarošanām un slepkavībām. Un tās nav atsevišķu indivīdu izpausmes, bet kopēja, no vadības atbalstīta un nenosodīta rīcība.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Desmit (!) kari, 6 miljoni nogalināto, viena Nobela "miera" prēmija un nulle sankciju. Tas par ASV.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

DALLESA DOKTRĪNA.

(Alans Dalless – par Amerikas "pasaules pārvaldīšanas" doktrīnas realizāciju, 1945.)

“Kad beigsies karš (WW2)... mēs izmantosim visu, kas mums pieder - visu zeltu, visu materiālo varenību uz stulbuma kultivēšanu un ļaužu apmuļķošanu!

Cilvēka smadzenes, ļaužu apziņa ir viegli ietekmējama un pakļaujas izmaiņām. Iesējot haosu, mēs nemanot samainīsim garīgās vērtības uz viltotām un liksim šīm viltotām vērtībām ticēt.

Kā?

Mēs atradīsim savējos domubiedrus, savējos sabiedrotos katrā pasaules valstī.

Soli pa solim tiks izspēlēta grandioza veselu tautu bojāejas traģēdija, kura novedīs pie to pašapziņas galīgas un neatgriezeniskas pazušanas. No literatūras un mākslas mēs pakāpeniski izstumsim sociālo būtību, atradināsim gleznotājus un rakstniekus nodarboties ar attēlošanu un pētījumu veikšanu par procesiem, kuri notiek iznīcināmo tautu kolektīvajā apziņā.

Literatūrā, teātrī, kino - tiks slavinātas pašas zemiskākās cilvēciskās dziņas. Mēs atbalstīsim un pacelsim tā saucamos "postmodernistus" un taml. "māksliniekus", kuri iesēs cilvēciskajā apziņā seksa kultu, varmācības, sadisma, nodevības propagandu - ar vārdu sakot, atvērs sabiedrības apziņu jebkurai netikumībai.

Valsts pārvaldē mēs radīsim haosu un saputrojumu. Nemanot, bet aktīvi un pastāvīgi tiks sekmēta ierēdņu muļķība, kukuļņemšana un bezprincipialitāte. Birokrātisms un gausa lēmumu pieņemšana kļūs par tikumu. Godīgums un krietnība būs apsmejami un nevienam nekļūs vajadzīgi. Bezkaunība un cinisms, meli un apmānīšana, žūpība un narkomānija, dzīvnieciskas bailes vienam no otra, nodevība, agresīvs nepamatots nacionālisms, tautu ienaids un rasisms, veikli un nemanot kultivēts, atplauks viskuplākajās krāsās.

Un tikai nedaudzi, ļoti nedaudzi nopratīs vai pat sapratīs, kas notiek. Bet – tādus ļaudis mēs centīsimies nolikt bezpalīdzīgā stāvoklī, pārvērst par izsmiekla objektiem, atradīsim veidus tos nepamatoti kompromitēt, apmelot, pasludināt par sabiedrības atkritumiem un tamlīdzīgi diskreditēt, visās iespējās izpratnēs un izpausmēs.

Izrausim tautu garīgās saknes, deformējot un iznīcinot tautiskas tikumības pamatus. Mēs izļodzīsim tādējādi paaudzi aiz paaudzes. Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem, galveno likmi vienmēr liekot uz jaunatni. Mēs izaudzināsim no tiem necilvēcīgu trulu ciniķu, zvērīgu neliešu un izvirtušu kosmopolītu paaudzi.

Lūk, tā mēs to arī izdarīsim!”

7.jūlijs 2023 Atbildēt
antivate > grigorijs

Ja Nobela Miera prēmiju saņēmuši tādi galēji nelieši, kā Vilsons, Karters, Kisindžers, Obama, Vīzels, terorists miljardieris Arafāts, melnie rasisti: Mārtins Luters Kings un Mandela, tad jābrīnās, ka to nav dabūjuši Staļins, Rūzvelts un Putins.

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Izdemolētā Francija un marasmā slīkstošā Vācija - mūsu Kirhenšteina mantinieku, sapnis!

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Atvērtās sabiedrības fonds,Rud Pedersen Group,MUST & Partners , No-Nutriscore Alliance,Konrāda Adenauera fonds, Māršala fonda, Geitsu fonds tie visi finansē t.s. demorātisko opozīciju-Baltkrievija, Ungārija,Krievija, savulaik Ukraina. Uzdevums-destabilizēt situāciju, nodrošināt varas sagrābšanu amerikāņu biznesa rokās. Kāds tam sakars ar Kirhenšteinu?

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Beidzot komentāri, kurus var lasīt. Jā, labi, ka vismaz daži saprot, ka bez nacionālās pašapziņas iebrauksim galīgi cūkjūrā.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Atcerēsimies šai sakarā vēsturi - visas varas , mūs nīdējot , faktiski mēģināju

šas uzspiest šo "internacionālismu" .Un vienmēr atradušies vietējie ,letiņu internacisti- kvēli fanātiskie kolaboranti. Krievu laikos ,"zinātniski"pamatojot , latviešus mēģināja kā tādu gogel mogel iemaisīt vienā lielā "padomju tautā " ar vienu valodu- krievu. Mēs uzturam milzīgu činavnieku baru . Vai vai viņi jau nesāk diskutēt par to ,cik politkorekta ir mūsu "Dievs, svētī ...." ?

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Katra tauta-arī latvieši,pastāvēs tik ilgi,cik ilgi pastāvēs valoda,tradīcijas un apziņa-es esmu latvietis.Latvietis,kurš pārvalda savu valodu,tradīcijas un ir lojāls savai valstij.Tas nozīmē,ka katram jābūt savas valsts,savas tautības nacionālpatriotam.Nacionālpatriotam saprāta robebežās,jo nedzīvojam vieni uz pasaules.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Sakarīgi uzrakstīts. Vai mums bīties cnn . . . nu nē, taču! Bet, skat, kremļa smirdoņa "grigorijs" pat te ielavījies ar savu kremļa mēslaines idioloģijas sniegumu :)) Lasa, nu lasa mūsu informāciju tā nolādētās "ģeržavas" spečuki :))) lasa un rīstās!

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Mazliet (minot visus vēstures, pasaules utt.faktus) ir pārāk samezglots....Vai nevarētu vienkāršāk ?? Mēs mīlam savu Valsti, mīlam savu valodu, mums ir brīnišķīgas dejas un dziesmas....un tas ir lieliski un vareni....un ja to sauc par nacionālismu, tad tas ir lieliski !!! Lai katra tauta un katra nācija lepojas ar to kas viņai ir, pieder, un izpaužas savā Dzimtenē ...., Bet ne svešā zemē, to noniecinot tik tālu, ka pat neatzīst tās valodu un un kultūru...

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Miers - Latvijas tautas izdzīvošaanas pamats.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Jā, katra, gandrīz ik viena latviešu ģimene ir cietusi 83 gadus atpakaļ ar izsūtīšanu, nošaušanu, sašķelšanu, un vēl 80 gadus okupācijas, ka tādai CNN to pat nesaprast !!! Un mēs ļoti mīlam savu Dzimteni un beidzot tik krāšņi un vareni varam to Pasaulei parādīt !!!

7.jūlijs 2023 Atbildēt

CNN katru dienu rāda un slavē nacionālismu, ukraiņu nacionālismu. Humānisms un cilvēcība, kas raksturo Vispārējos Dziesmu un deju svētkus, nav tīkama globalizācijas veicējiem. Latkovska kungs nav sapratis Fr. Fukujama pausto jauno stratēģiju, tāpēc piesauc Obama u.c. pagātnes reliktus. Iesaku izlasīt un pārdomāt - "A Country of Their Own

Liberalism Needs the Nation by Francis Fukuyama (May/June 2022)

7.jūlijs 2023 Atbildēt

. Dziesmu svētkos rīkotājiem un baznīcai vajadzēja vienoties ar dziedāšanu izteikt lūgumu Dievam pasargāt mūs no Krievijas agresijas. Vismaz noslēgumā kopīgi nodziedāt "Dievs, svētī Latviju!", domās lūdzot pasargāt mūsu Dievzemīti no svešas varas un no svešas ideoloģijas.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

. Dziesmu svētkos rīkotājiem un baznīcai vajadzēja vienoties ar dziedāšanu izteikt lūgumu Dievam pasargāt mūs no Krievijas agresijas. Vismaz noslēgumā kopīgi nodziedāt "Dievs, svētī Latviju!", domās lūdzot pasargāt mūsu Dievzemīti no svešas varas un no svešas ideoloģijas.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Kāpēc vismaz noslēgumā'?jau vakar tv pārraidē skanēja Latvijas himna,arī Ukrainas.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Jā, dzied un dziedās "Dievs, svētī Latviju!", bet tagadējā kara draudu un CCN tipa ļaužu nostājas laikā vajag to dziedāt kā lūgšanu arī ar domu - pasargā, Dievs, mūsu Dievzemīti no Krievijas impēriskās varas!

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Kāpēc vismaz noslēgumā'?jau vakar tv pārraidē skanēja Latvijas himna,arī Ukrainas.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Kāpēc mums var pārmest nacionālisma uzplaukumu, be Ukrainā - nē?Atkal dubultmorāle.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Jocīgi, ka CNN un arī vairākums parasto lasītāju nezina par jēdzienu-nacionālisms un nacisms būtisko atšķirību. Vai varētu paskaidrot? Es zinu, bet ko domā citi?

8.jūlijs 2023 Atbildēt

ASV tiek atbalstīts tikai 2 tautu nacionālisms - ebreju un īru

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Labākais ir par tiem baltajiem nacionālistiem. Kur lai ņem melnus, dzeltenus vai sarkanus, ja tie pie mums nemājo?Jāizraksta koris no Namībijas...

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Tagad tikai uzsāks skābekļa piegriešanu ! CNN jau šos dziesmu svētkus novērtēja, kā nacionālo ēnu un atteicās tos atspoguļot plašākai sabiedrībai. Nepaies ilgs laiks, kad eiropas vai amerikas „demokrāti”norādīs uz rases, ādas krāsas, dzimuma, valodas, reliģiskās, politiskās vai citas pārliecības, nacionālās vai sociālās izcelsmes neievērošanu dziesmu svētkos. Atzīs tos par ne tolerantiem. Ķersies norādīt, cik lielam procentuālam skaitam jābūt homoseksuāļu, transvestītu.......,tajos. Pārskatīs atļauto dziesmu repertuāru, himnu, kur apdziedāta dzimuma piederība. Nosacīs šai „demokrātijai”vēlamu dziesmu skanējumu: „Pidrallā-pidrallā, pidi ridi-ralla lā!’”

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Ja dalībnieku gājiena vietā būtu bijis LGBT gājiens un vismaz 1/3 repertuārs būtu krievu ar uzaicinātiem Šlesera un Zatlera Jaunā Viļņa draudziņiem: Kirkorovu, Ļepsu, Baskovu un Gazmanovu, priekš Clinton News Network būtu OK.

8.jūlijs 2023 Atbildēt

Māri! Te nav runa tikai par gļēvumu, bet gan daudz nopietnāka īstenība :Quad liced joovis non liced bovis! Žīdu iznīcināšana bija holokausts, bet neiedomājama civīliedzīvotāju - vāciešu slepkavošana un pilsētu civīlo objektu iznīcināšana un savu ārprātīgo bumbu kravu utilizēšana, kas miera apstākļos būtu šausmīga problēma bija acīmredzot civilizēts process!!! Māri! Esi tik labs un piezvani man 29205208 jānim danosam! Jūs - mani kolēģi visi esat praktiski nesasniedzami! Man ir tev ļoti noderīgi materiāli no man piedzīvotajiem kara laikiem, kas patlaban ir ļoti aktuāli!

14.jūlijs 2023 Atbildēt