Komentāri: Būvēt vai nebūvēt cūku fermu, riepu fabriku vai vēja parku sava tēva sētiņā

Komentē 5

Vēlviens Krievijas gāzes pielūdzējs?

19.augusts 2023 Atbildēt

Jaunās ministrijas ministrs Čudars sapņo par piekrastes vēja parku, kuru kabelis savienotu ar Vāciju. Projektā mūsu teritorija, pārējais no investoriem.

19.augusts 2023 Atbildēt

Tad lai tie investori arī paši īsteno projektu pilnībā ar visu kabeli un tad konkurē brīvajā tirgū ar galaproduktu un viņa cenu

20.augusts 2023 Atbildēt

Lasot šo rakstu un lasot Zīles rakstu - var pamanīt , ka Z\iles raksts ir vairāk analītisk\aks, protams nenoliedzot , ka iet runa arī par savu pagalmu. Šis raksts ir populistisks, emocion\āls un nedaudz vulgārs. Skaidrs, ka cenšās uzķert masas, peleko massu un ož pēc klaja pasūtījuma raksta. Pēc būtības jāapskata 2 galvenie jautājumi, kas parāda skaidru bildi: 1. Kāds labums MUMS?: būvējot vēja parku piekrastē- tiek radītas kopumā labi ja 10 darba vietas- labi ja- pieredze no citām vietām eiropā, būvē ārzemnieki, enerģiju apsaimnieko ārzemnieki- kompensācijas neskaidras! Tātad burtiski nekāds- iespējams firma tiks reģistrēta ārzemēs un UIN un IIN netiks maksāts Latvijā. 2. Sačakarēt skats jūrā, kas notiks ar mūsu mainīgo gultni, kā tas ietekmēs krasta līniju, par zveju un zivīm , kuri tā jau ir švaki nerunājot- papidus mizlu betona kluči jūras dzelmē - kurus pašiem būs jāaizvāc! Es ceru, ka pienāks diena, kad šajā mazajā p\iļu dīķī Letiņš letiņam vairs nemēģinās iesmērēt plastmasas rolexu un ap stūri iztīrī t kabatas, bet tieši otrādi - skatīsies kā apvienoties, kā sadarboties un kā kopējiem spēkiem celt Latvijas vārdu un attīstību! Bet šim raksta autoram ieteiktu kādu nedēļu pastrādāt Dāņu cūku fermā- tad būs bilde skaidra!

21.augusts 2023 Atbildēt

>>Paga, paga. Ja kāda jaunbūve pazemina apkārtējās teritorijas pievilcību, tad tas nav jāņem vērā? >> Ja šī jaunbūve stiprina Latvijas ekonomiku un rūpniecību tad viennozīmīgi NAV JĀŅEM VĒRĀ!!!

21.augusts 2023 Atbildēt