Komentāri: LTV vadītājs Ivars Priede nebeidz izrādīt uzticību valdošajai kliķei

Komentē 7

Mjā, paši mediju speciālisti saka, ka žurnālisti esot kā sargsuņi... diemžēl, pie mums vairums žurnālistu ir varas sargsuņi.... nu, ko tur lai saka, Krievijā taču arī ir cilvēki, kuriem šķiet ka Solovjovs ir žurnālists, lai gan no žurnālista tur nav ne smakas.

30.augusts 2023 Atbildēt

Jā, tā nu tas ir! Kā tādi vergi, kā dauņi, kā komunisti! Viņi lien un laiza izpildvarai pakaļas, un Latvija grimst! Šādi līdēji ir visos valsts kantoros, kreisie sorosīdi rullē arī vietējos laikrakstos, mēs tur neatradīsim nevienu kritisku rakstu par pašvaldību darboņiem. Visam kronis ir Vidzemes televīzija. Tu cilvēks skaties uz šiem muļķiem un domā, jā, cūkas Latvijā netrūkst!

30.augusts 2023 Atbildēt
Oma

Šeit ir arī aprakstīts patiesais iemesls kādēļ mēnešiem neieslēdzu Latvijas Tv- Vienotības slavināšana,citādi domājošo nogānīšana, visas šīs pasniegtās ziņas stipri atgādina LPSR...un kur nu vēl babelētājs Bogustovskis,kurš bieži vien ilgi un gari klāsta savu viedokli ,nelaižot citus pie vārda. Ko vispār skatīties Latvijas TV? Bezjēdzīgi stulbos seriālus? Varēja vēl kādreiz paskatīties kādu filmu,bet kopš ieviesta šī tulkošanas mašīna arī tie vairs nav skatāmi. Plānojam vispār atteikties no TV,pietiek ar internetu.

30.augusts 2023 Atbildēt

Prieks, ka beidzot redzu gudras Omes viedokli, kuram 1000% piekrītu!

30.augusts 2023 Atbildēt

Vai Jums šķiet, ka tas ko rāda Jūsu televizors ir SABIEDRISKĀ televīzija??? ... LTV nav tāda žurnālista "Bogustovska"... ... Tāpat nav neatkarīgu laikrakstu. ... Daži gan nosaukumos izmanto vārdu "neatkarīga" - nra -

30.augusts 2023 Atbildēt

Vislabāk tas bija redzams covida laikā.

30.augusts 2023 Atbildēt

Kad ZZS bija pie varas, tad mēdiji slavēja Lemberga kliķi. Cerēsim, ka tas vairs neatkārtosies.

1.septembris 2023 Atbildēt