Komentāri: Čemberlens jau arī nebija prohitlerisks, tāpat kā Sprūds nav proputinisks

Komentē 11

Visādi čemberlendi un sprūdi nāk un iet, globālo banksteru biznesa darbības principi paliek nemainīgi. "Pasaules kara laikā tieši Šveices SNB kalpojusi kā platforma Anglijas bankas un amerikāņu kapitāla Morganu nama personā sadarbībai ar nacistisko Reihsbanku. Sak, karš mums ir viena lieta, bet naudas raušanai tas nedrīkst kaitēt. Vēstīts, ka kopējā caur SNB īstenoto operāciju summa sasniedzot vismaz 500 miljardus (!) tā laika dolāru." ( Sk. - Šveiciešiem zelts nesmird. Kas bija lielākie Hitlera sponsori? /LatvijasAvīze)

11.septembris 2023 Atbildēt

Pamatskolnieka zināšu līmenis:"Kas maksāja algu fašistiem

Tostarp jau sen noskaidrots, ka Rietumu kapitāls pilnā jaudā sadarbošanos ar nacistiem sāka jau 30. gadu sākumā, proti, kad Hitlers vēl nebija ieguvis varu. Anglijas banka 1932. gadā finansēja Hitlera vēlēšanu kampaņu, un, lielā mērā pateicoties tieši britu kapitālam, viņš šo varu arī ieguva." (turpat, LatvijasAvīze)

11.septembris 2023 Atbildēt

Attaisnojošs raksts primitīvā līmenī.

Jebkuram, kas kaut cik ir sekojis šī S.da darbībai ir skaidrs, ka viņš ir īsta krievu konserva, un ar apatiprinājumiem tam ir pilns internets, vajag tikai pameklēt.

11.septembris 2023 Atbildēt

Kremļa savervēts kadrs, ar domu iedabūt Ārlietu ministra amatā! Aizsardzības ministrs - tas Kremlim maz vajadzīgs, jo maza loma kara gadījumā.

11.septembris 2023 Atbildēt

Sprūds - Krievijas atbalstītājs? Nu, nu... Fulbraita / CIP / grants; Centrāleiropas universitāte/ Soross/ ; Džona Hopkinsa Universitāte / USAID / .......amerikāņu aģents- protams, Krievijas ienaidnieks-protams. Tā ka viss kārtībā. Der!

11.septembris 2023 Atbildēt

Neder, dubultaģents.

11.septembris 2023 Atbildēt

Štrunts ar to Čemberlenu vai Sprūdu!

Būtiskākais ir Liepnieka faktors.

11.septembris 2023 Atbildēt

Izskatās, ka Bens Latkovskis ne reizi nav dzirdējis, ko Andris Sprūds stāsta krievu auditorijai. Un tas ir pretēji ES, ASV un Ukrainas interesēs! Nedomāju, ka šāds cilvēks drīkstētu būt par Ārlietu, Aizsardzības, Izglītības, Kultūras vai Iekšlietu ministru.

11.septembris 2023 Atbildēt

Nevis nav dzirdējis, bet gan saņēmis attiecīgu uzdevumu.

Tie poltiķi ir dažādi, ja pakatās garākā laika griezumā, vienam otram kādreiz arī pasprūk pa kādai stulbībai.

Bet šite nu krievu konserva, kas krievu konserva, jau sen un biezā slānī.

11.septembris 2023 Atbildēt
EDGARS > valdis.6427ffeda4c11

Ziema nāk, bet eiropieši nevēlas to pārlaist tā, kā Ukrainā. To politiķiem jāņem vērā. "Eiropa netur solījumus; strauji pieaug no Krievijas iepirktās gāzes apjoms " (NRA)

11.septembris 2023 Atbildēt
Valdis > edgars

Cik saprotu, tu domā, ka to gāzi pumpēt vajadzētu Sprūdam?

11.septembris 2023 Atbildēt