Komentāri: To, ko tagad lepni dēvē par partiju "Vienotība", agrāk sauca vienkārši par nomenklatūru

Komentē 11

"No viņu [darba] augļiem jums tos būs pazīt." (Mateja 7:16) Kas lasa NRA, tas spēs apjēgt, ko paveica "partija" padomju sociālās sistēmas apstākļos no "partijām" kapitālismā. Iesaku - "Sociālismā, kad nebija izdzīvošanas problēmu, (..) vara man neko sevišķu nenozīmēja. (..) Kapitālisms visus padarīja par tirgotājiem, naudas mijējiem un spēlmaņiem - šuleriem, par tiem, kurus revolucionārais Jēzus iztrieca no tempļa." Dimiters: Atmodu sākām kā cibiņi, beidzām kā buņģi.

18.septembris 2023 Atbildēt

Precīzi. Starp kompartiju un vienotību var likt vienlīdzības zīmi. Morāle tā pati

18.septembris 2023 Atbildēt

> raksta autoram, kā Pestītājam - Ak, Jēzu, cik Tavi stilbi tievi ...

18.septembris 2023 Atbildēt

uz sevi paskaties, mīļais draudziņ ))

19.septembris 2023 Atbildēt

Runājam Ļeņins, domājam partija.Runājam partija, domājam Ļeņins. Kurš ieņems Ļeņina vietu ? Krievijā - skaidrs, bet Latvijā !

18.septembris 2023 Atbildēt

Komunists - tas, kurš lasījis marksu. Anti komunists - tas kurš ir lasījis marksu un sapratis.

Prasītos mainīt sistēmu, piemēram, ka vēlēšanās balso par noteiktu kandidātu. Un jāpalielina ir atbildība, tā ka ievēlētais nevar atļauties sastrādat ziepes, jo tad ziepes būs pašam. Tad varbūt kāda attīstība varētu sākties.

18.septembris 2023 Atbildēt

Ja sapratis, ko nozīmē "bāze un virsbūve", tad sistēmas mainīšanas gaitā nenodarboties ar bezjēdzīgu vēlēšanu sistēmas maiņu. Lasiet "Neatkarīgo"!

"...vairāk nekā 90% Latvijas ekonomikas veido ārvalstu kapitāls. Proti - Latvija ir citu valstu ekonomiska kolonija." Igors Zlotņikovs: Kļūsim reiz viena Latvijas tauta!.

18.septembris 2023 Atbildēt

Nosaukumi Vienotība un Vienotā Krievija arī daudz neatšķiras.

18.septembris 2023 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Galvenais ir vienot, nav jau svarīgi ko, bet vienoti! Pa Vienotības ceļu vienoti, Vienotības pavadībā uz gaišo vienotību! Vienoti biedri!

18.septembris 2023 Atbildēt

Vienoti vienot vienotībā, lai vienotos vienot vienos ))

19.septembris 2023 Atbildēt

šodien varu reālizē a t likusī kp un komjaunatnes nomenklatūra un tās pēcnācēji, kas izauguši ar vecās nomenklatūras ierašām varas realizācijā

20.septembris 2023 Atbildēt