Komentāri: Klimata aktīvisti tiesāsies pret Latviju, kas nepietiekami bremzē ekonomiku

Komentē 7

Īsumā - 'prasītāji' ir Dabas apdalīti un nopirkti Dabas pabērni, kuri iedvesmojušies no zviedru Grētas, kura miljoniņu sakasīja (noslēpumā gan tīts - kurš tieši to miljoniņu sakasīja).

26.septembris 2023 Atbildēt

Uz Āfrikas ciematiem jāved ES tiesneši, ne klimata apskādētie, atsaldētie, citādi neiznēsātie, slimie aktīvisti! Baidos, ka liela daļa tiesnešu, ja vērojam bijušo Levitu, nav normālāki par rakstā minētajiem aktīvistiem.

26.septembris 2023 Atbildēt

Marionetes ir atrodamas jebkurā spēlē.

26.septembris 2023 Atbildēt

Visi "zaļie' ir "noderīgie idioti". Starp citu arī Krievijai.

Vajag vienam puslīdz nopietnam vulkānam "sadomāt uzpīpēt", tā tā zaļā Eiropas ekonomija vairāku gadu garumā tiek nonullēta. Nemaz nepieminot, ka citur pasaulē tādu lietu, kā "zaļumu" vispār ignorē.

Bija leduslaikmets, pēc tam bija stipri siltāks. Tad Baltijā atbrauca bīskaps Alberts un atkal palika stipri vēsāks, arī pie mums. Pēc kam atkal kļuva siltāks, bet tad nāca Mazais leduslaikmets un pie zviedriem ziemā brauca ar zirgiem.

Saprotams, ka nevajag dabu speciāli gandēt, bet modernā pasaule ar to "zaļumu" ir iebraukusi galīgās "auzās".

26.septembris 2023 Atbildēt

Pēc būtības , runa ir par ekonomiskās teorijas priekšstatiem ,kuri pasaulē mainās milzu ātrumā , priekšplāna iznesot globalizācijas idejas krahu ,padziļinātu nevienlīdzību un šeit aprakstīto klimata izmaiņu problemātiku . Klausoties Latvijas TV mūsu politiķu un valdības pārstāvju izteicienus un viedokļus ,jāsecina ,ka šeit operē ar vismaz 20 gadu veciem priekštatiem par tirgus ekonomiku un pat nepiemin visu to ko jau redz rietumvalstu analītiķi .Nedienas ar inflāciju ,hipotekārajiem kredītiem ,procentu likmēm ,tarifu problēmām , eksporta iespēju sašaurināšanos pat tikai ES ietvaros ,liek domāt ,ka Latviju tuvākajā desmitgadē sagaida ļoti problemātiska izaugsme Kā rīkoties un ko darīt ,lūk šodienas pamatjautājums .

26.septembris 2023 Atbildēt

Īlons varētu uzsaukt šiem vienvirziena biļeti uz sarkano planētu. Gatavs piemest :)

ES ir aizmigusi un sen jau ka ar viņu manipulē. Latvijai jāsāk gādāt par pašpietiekamību.

Ja pavērojam gadu tūkstošus iepriekš, vienmēr ir notikusi migrācija. Kautvai taustāmā ledus laikmetā. Šobrīd leduslaikmets nodzied pēdējo dziesmu un kopā ar putniem, rāpuļiem migrē aptuveni miljards cilvēku. Mēs esam tās oāzes mala, kur šobrīd ir droši. Mūsu klimata zonā ir plašā Krievija, otrpusē - Kanāda.

29.septembris 2023 Atbildēt

Nezinu portugāļu prasības pieteikumā minētos pierādījumus, bet, ja tiek pierādīts, ka straujais augstās tehnoloģijas progress, piemēram G5 starojumi, sintētiskie ražojumi, radiācija un cits, bojā vidi un kaitē veselībai, tad būtu tiesisks pamats prasīt no valstīm, kas necīnās pret to visu, kompensāciju. Taču pašiem prasītājiem gan būtu jāpierāda, ka veselība viņiem bojāta cēloniskā sakarībā ar šo ekonomikas jomā esošo augsto tehnoloģiju aktivitātēm. Tas būtu līdzīgi grūti tam, cik grūti pierādīt kovidvakcīnu blakņu vainu pašu valstu vēlmē to traucēt. Manuprāt ultraaugsto tehnoloģiju produkti tiešām sagandē vidi un kaitē veselībai, bet neesmu iedomājies prasīt no valstīm kompensāciju, jo man nav pārliecinošu, objektīvu pierādījumu. Varbūt laiks mums pierādījumus dos. Ticams, ka tiešām reiz tas tehnoloģiju progress - skrējiens uz apokalipsi - ir jāaptur, lai pasargātu Zemes dzīvības sistēmu no bojāejas.

26.septembris 2023 Atbildēt