Komentāri: Kurš no politiķiem uzdrošināsies pateikt, ka nodokļi jāceļ?

Komentē 2

Doma laukumā sākumā jāuzstāda giljotīna un tad redzēsiim, cik mums ir to idejiski drosmīgo..! Netiksi galā un ceļš tev uz nebūtību ir vaļā...

Sākumā jādabū atpakaļ visi aizbaukušie un kāda pusgada laikā. Ja neatgriezies, tad pilsonību tev nost un atņem tiesības vispār kad atgriezties, vai pat apmeklēt šo valsti..

Ja tiešām negrib braukt mājās, visus viņu šejienes īpašumus var arī valstiskot un pārdalīt par labu tiem darba migrantiem, kuri vēlēsies te strādāt un aizņemt aizbrakušo laimes meklētāju pamesto darba tirgus vietu.

Ja paši negrib smērēt rokas, vajag valsts pārvaldi uzticēt matemātiski radītam algoritmam, jeb attiecīgai datora programai, kāddu nav mazums un kuras sevi ir pierādījušas, pat pie tādu globālu koncernu vadīšanas, kuri ir daudz lielāki, par šo mūsu mazlitrāžas lieluma valsti.

Ja viss paliek pa vecam, tad gan būs jāceļ nodokļi, bet arī tas, mūsu melni apdegušās škvarkas, neglābs nekādā ilgtermiņā, jo kad vadzis ir pilns, paši ziniet kas tad ar viņu parasti notiek..!?

26.oktobris 2023 Atbildēt

Latkovska kungs, Jums tiešām neienāk prātā, ka jautājumam patiesībā vajadzēja būt: Kurš no politiķiem uzdrošināsies pateikt, ka nodokļu maksātāju nauda ir jātērē saprātīgāk un lietderīgāk?

26.oktobris 2023 Atbildēt