Komentāri: Tiek likti pamati jaunai, izteikti konservatīvai kustībai

Komentē 13

lai intelektuāļi sāk ar to, ka pasaka - kur šie dzīvo - Latvijas valstī vai latviešu valstī.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Un kā tev, "Progresīvais", šķiet?

29.oktobris 2023 Atbildēt

Par konservatīvu politiku nopietni varētu runāt tādā valstī, kas nav LPSR turpinājums zem citas izkārtnes. Tā kā konservatīvisms visur grib saglabāt esošo (varas sadalījumu sabiedrībā), tad Latvijas īpatnējā situācijā konservatīvisms nevis nes civilizāciju, bet tikai nostiprina 4.maija čekas ziņotāju dinastiju pozīcijas. Konservatīvisms Latvijā tika iznīcināts līdz ar Pilsoņu kongresu. Pēc tam ir bijusi tikai parodija. Nekādi spriedelējumi nepalīdzēs. Vienīgais reāli eksistējošais un Latvijā atlikušais konservatīvisma speks un nesējs ir hasīdu ebreju sekta, tāpēc nebrīnos konferencē redzēt tik daudzu ebreju kopienas pārstāvjus. Esam nonākuši paradoksālā situācija, kad latviešu nacionālisti un latviešu nacionālā inteliģence nevar atļauties būt konservatīvi, jo konservatīvisma vārdā tiek uzspiesta kalpošanu ārvalstu interesēm. Kāda ideoloģija tad atliek, kad konservatīvisms kļuvis par globalistu ieroci? Manuprāt liberālisms. Ne Latvijas ceļa un Vienotības kroplīgajā variantā, bet cilvēcīgā Rietumeiropas variantā. Pieprasījums ir nevis pēc konservatīvisma, bet pēc cilvecības, un akla kalpošana dogmām cilvēkus var tikai atbaidīt, ja vien viņiem ir palikusi jebkāda kroka smadzenēs.

28.oktobris 2023 Atbildēt

O, jā! Pat negaidīti precīzi...visu cieņu!

28.oktobris 2023 Atbildēt

Dažādi pieprasījumi bija, ir un būs?1995. gada 4. novembrī Izraēlas premjerministrs Ichāks Rabīns devās prom no miera atbalstītāju mītiņa Telavivas centrā, kad viņu nāvējoši sašāva labējais radikālis Jigals Amīrs.

28.oktobris 2023 Atbildēt

Tiek likti pamati jaunai, izteikti konservatīvai kustība? Repše, Tiesnesis, daudzbērnu tēvs no NA ( aizmirsās uzvārds), bļāvēji - "Levitu par prezidentu!" būs šīs kustības karognesēji? Nē, nē, draugi, tur galā būs čiks!

28.oktobris 2023 Atbildēt

"Čiks" - tas nebūt nav sliktākais rezultāts sponsoriem, kuri dāsni dala miljonus ne tikai visādiem pseidopētījumiem un erzacintegrācijai šais kara laika apstākļos. Zīmīgs ir esošā prezi kantora vadītājas raksts par hibrīdkaru: " Cilvēki vairs nesaprot, kas vispār notiek un kā pret to attiekties. Un te der atcerēties, ka tieši maldināšana ir viens no vissvarīgākajiem uzbrukuma elementiem hibrīdkarā. Tās augstākais mērķis ir nomaldināt pretinieka sabiedrību tik tālu, ka tā sāk maldināt pati sevi, dzīvot pašapmānā. " ( Kas ir hibrīdkarš? Gunda Reire: uzbrukuma mērķis ir ikviens cilvēks / LVportāls)

28.oktobris 2023 Atbildēt

To pamuļķi "koka mantelī'pat tuvu nekur nedrikst laist ," kā var nesolīt',un vēl tur kāds simtiņš tādu pašu perdeļu savācies ....

28.oktobris 2023 Atbildēt
Andris > janis.b.rzi

Bet kādiem - jums zināmiem mūsu cilvēkiem būtu "Jāsavācas" kopējam darbam , lai gāztu šo mūsu jauno "perdeļu" vadību?

28.oktobris 2023 Atbildēt

Jāpiekrīt, ka izskanējušo vārdu pozitīvo noskaņu pilnībā nosmacēja dažu zālē sēdošo klātbūtne, kas skaidri norādīja, ka veselajam saprātam jāatstāj telpa un tur savākušies aiz cieši aizvērtām durvīm.

29.oktobris 2023 Atbildēt

:) pie vēlmes uz ANĀLOSEKSU ar Eināra pakaļu, kādreizējo Latv. Bankas un Ministru Prezidentu... baznīcā pie Latvijas karoga - jo ... "VISA DZĪVE JAU IR VIENS LIELS TEĀTRIS" (aktierisRepše)

28.oktobris 2023 Atbildēt

Amišu dzīvesveids ir konservatīvo paradīze.

29.oktobris 2023 Atbildēt

Droši vien tur bija savācis stambulētāju midzenis.

29.oktobris 2023 Atbildēt