Komentāri: Par visu padomāts: tautai padzīt Saeimu ir gandrīz vai neiespējami

Komentē 14

Nu bet kur tad ir tā demokrātija, Latkovska kungs? Vieniem, kuri pauž Jums tīkamo viedokli, jūs vēlat demokrātiju, bet otrus, kuriem ir atšķirīgs viedoklis par saeimas atlaišanu, Jūs zākājat šādiem vārdiem galīgi nepamatoti, jo nezināt viņu argumentāciju: "Savukārt skaļie šo kampaņu noliedzēji un nekritiskie Saeimas atbalstītāji parāda savu patieso, prettautisko, nedemokrātisko seju". Demokrātija ir, kad "saduras" divi viedokļi, no kuriem neviens nav "sliktais", tikai atšķirīgs. Gan vieni, gan otri viedokļu paudēji ir TAUTA. Tādos gadījumos visu ļauj izšķirt nobalsošanai, nevis nodarbojas ar pretēji domājošo zākāšanu savos rakstos. Nevis jāsavāc tikai 150tk parakstu gada laikā, bet ne mazāk kā 150 tk. Varbūt savāks 500, 600 vai 700 tk, ja tāda būs tautas vairākuma griba. Vai nesavāks, ja tāda būs tautas vairākuma griba.

14.novembris 2023 Atbildēt

Demokrātija Latvijā beidzās pirms divdesmit gadiem, kad amerikāņi te organizēja valsts apvērsumu. Saeima uzspļāva ANO statūtiem, mūsu valsts likumiem, Satversmei. Un no tā laika ASV vēstniecības uzraudzībā/ Finanšu ministriju patiesībā vada divi klerki no ASV Valsts kases / pilnīgi legāli un atklāti / darbojas t.s. deputāti un amerikāņu vēstniecības klerku apstiprinātie t.s. ministri. Un nekāds referendums nav nopietni uztverams- presi,TV, radio, soc.tīklus kontrolē amerikāņi.

14.novembris 2023 Atbildēt
Pārdaugavs > grigorijs

Negļuko. Amerikāņi ir mūsu sabiedrotie. Latvijā ir jāatrisina okupantu jautājums un vietējo sazombēto liberāļi jautājums. Gribi ko labu izdarīt? Paraksties par Saeimas atlaišanu.

14.novembris 2023 Atbildēt

Prātīgāk būtu dot tiesības tautai, savācot noteiktu parakstu skaitu, atlaist prezidentu, kurš, teiksim, neatlaiž Saeimu! Demokrātija, nu, tas jau tāds burbulis, labi, ja darbojas demokrātijas elements - būt brīvam savos politiskajos uzskatos. Grābstīties gar esošo ( ievēlēto) varu, tā jau tāda teātrāla dekorācija, grābstīties vari, bet jēga no tā visa zerro!

14.novembris 2023 Atbildēt

Tauta tā arī trīsdedesmit demokrātijas gadu laikā nav sapratusi kā demokrātijas institūcijas strādā. Parlamentārā republikā, vēlētāji nu nekādi nevar atlaist prezidentu. Arī prezidentārā valstī tas ir visnotaļ sarežģits process. Tāpēc nevajag te drukāt muļķības.

14.novembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > sv.tais.naivums

Jūs mani pārpratāt! Es zinu, ko paredz LR Satversme! Es gribēju teikt, ka vieglāk tautas daļai panākt Saeimas atcelšanu, ja izdara attiecīgu spiedienu uz prezidentu, lai viņš rosina atlaišanu. Tiesa, saskaņā ar Satversmi, prezidents var rosināt Saeimas atlaišanu tikai tad, ja Saeima nespēj izveidot valdību. Zatlers, izdodot rīkojumu par Saeimas atcelšanu, būtībā pārkāpa Satversmi. LR Satversme ir tālu no pilnības!

14.novembris 2023 Atbildēt

Nav jau nekā labāka ko ielikt diemžēl ,

14.novembris 2023 Atbildēt

Tautai vajag domāt ko ievēl!!!

Tad nenāksies katru reizi bļaut par saemas padzīšanu.

Bet knab un drošības dienestiem pārbaudīt no kurienes "saemas padzinējiem" ir visu laiku līdzekļi šo visu kurbulēt.

14.novembris 2023 Atbildēt

Kā savā laikā teica lielais tautu tēvs, nav svarīgi kā balso, svarīgi kurš skaita balsis. To mēs ļoti labi tagad redzam ar to, cik "uzticami" un "labi" strādā balsošana internetā, ja neskaita to, ka pret visiem, kuri būs nobalsojuši, nav izslēgtas represijas nākotnē.

14.novembris 2023 Atbildēt

Kad 1990.g.4.maija Latvijas Republikas Augstākās Padomes pirmās sesijas 4. sēdē (vakara) A.Rubiks aicināja organizēt tautas nobalsošanu par 4. maija deklarāciju, tad viņam lielu "pigu" parādīja asprātīgie auseklīši. Noder palasīt tās sēdes stenogrammu, lai vēlreiz pārliecinātos par V.I.Ļeņina darbā "Valsts un revolūcija" rakstītā patiesumu.

14.novembris 2023 Atbildēt

Viss ir daudz sarežģītāk, es neesmu spēlējis futbolu ne ar vienu no deputātiem, un nevienai deputātei neesmu uzdāvinājis iespēju uzaust šalli ar pašdarinātām stellēm, tas gan būt vareni. Saimei duravas ir vaļā tik, kad tauta darbos iet, lai arods nes to gaismā, ne mākslīgie kalpi atveido sevi, bet sanāk tikai Pats. ...uz krustcelēm mazs vērdiņš spīguļojas, ne tas spara ratā derīgs, ne piektajam ritenim atspulgu rada...

14.novembris 2023 Atbildēt

Līdz brīdim,kad vēlētājs pamodīsies un sapratīs, ka pie mums nav demokrātija, bet gan OHLOKRĀTIJA. Vai spēsim pamosties?

14.novembris 2023 Atbildēt

Es parakstijos. Un tagad meklēju 5 draugus, kurus pierunāt parakstīties. Un pec tam meklēšu nākamos 5. Kurš vēl tā dara? Sāciet! Ir jādara tagad!

14.novembris 2023 Atbildēt

Beidzot kāds ieskatās Satversmē, kurā, dīvainā kārtā, ir mazākais pantu skaits no visu Baltijas valstu satversmēm! Kaimiņu satversmēs ir vairāk panti par cilvēku aizsardzību, piemēram, apskaužu Igaunijas satversmes pantu: § 5. Igaunijas dabas bagātības un resursi ir nacionālā bagātība, kas jāizmanto ekonomiski, Latvijas satversmē, vispār, par to nekā nav !

15.novembris 2023 Atbildēt