Komentāri: Visu zemju politiskie dīvaiņi ar cerībām raugās uz Argentīnu

Komentē 4

Kad Latvijā parādīsies un pie varas tiks šāds Milejs, Latvija uzplauks! Latvijā viss ar likumiem ir pārregulēts, samaitāts, sabirokratizēts, ka ne paelpot! Kaudze valsts institūtu, ombuti, ministrijas būtu jālikvidē, līdz ar visādām valsti slaucošām nevalstiskajām organizācijām, utt.. Latvijai vajag vienu mežoni, kurš, likvidējot kantorus, likvidētu kaudzi zagļus!

23.novembris 2023 Atbildēt

Ja Jums nepietika ar pirmajiem (1990-1993) godmaņlaikiem vai otrās atnākšanas Parex miljardu (nasing spešal); - tad sauciet Krustēvu (viņš ar Bārda, Fiziķis) - un pie reizes arī Repšiku Marsieti!

23.novembris 2023 Atbildēt

"...viņš ir izteikts antikomunists, antisociālists un arī antiputinists." Ja Milejam neizdosies pārvērst Argentīnu par 53. ASV Štatu, tad tādā gadījumā miljoni argentīniešu nesaņems tos labumus, kurus bauda ASV bēgļi no Venecuēlas. Visu Argentīnu jau pārcelt vienā prezidentūras termiņa būs pagrūti, tāpēc Trampa Sienas būvētāji var nesteigties. Don't cry for freedom, Argentina. P.S. Un nepārslavējiet Meloni, jo tā dāma nevienu Itālijas problēmu gada laikā nav atrisinājusi, tikai padziļinājusi.

23.novembris 2023 Atbildēt

Un kur tad Nīderlande. nra neko nav dzirdējusi? Meloni laikam būs nopirkta, nevienu bēgļu kuģi nav aizsūtījusi atpakaļ jūrā.

23.novembris 2023 Atbildēt