Komentāri: Pasaules kārtība grūst zem melu, liekulības un vieglprātības svara

Komentē 15

Ja, Ben! Viss skaidrs! Uzrakstīji labi, bet ne ar pušplēstu vārdu par Vienotību?! Selmas, Grētas un citi progresisti normālam cilvēkam cilvēkus neatgādina. Tie, labākajā gadījumā, ir kādi monstri no "Gredzenu pavēlnieka". Taču šie pie mums var ālēties tikai tāpēc, ka pietiekami liels elektorāts saglabājas šo monstru tiešajiem dzemdētājiem!

24.novembris 2023 Atbildēt

Galvenā problēma ir tā, ka melo un liekuļo tie, kuriem šī pasaules kārtība būtu jāuztur. Sākot ar valdošajiem politiķiem Latvijā, kuru meli un liekulība ietekmē tikai Latvijas iedzīvotājus, un beidzot ar globālajām lielvarām, kuru meli un liekulība ietekmē globālos procesus un šo pašu pasaules kārtību....

24.novembris 2023 Atbildēt

Maza replika par "Putina ietekmes aģentiem". Pēc tam, kad Kariņa kungs par Putina aģentiem pasludināja visus, kas ir pret Stambulas konvenciju, rodas šaubas, vai īsti Putina aģenti Eiropā ir tik daudz, kā mums stāsta. Vai drīzāk nav tā, ka demokrātiskajā Eiropā tāpat kā Staļina Krievijā, ienaidnieka zīmogs tiek uzlikts katram, kurš atļaujas domāt mazliet savādāk kā valdošās aprindas.......

24.novembris 2023 Atbildēt

Tur jau tā sāls. Visi kas nedomā kā es ir ienaidnieki. Demokrātija, a kas tā tāda ?

Kariņš vnk. parādīja savu īsto seju, ja ne ...

24.novembris 2023 Atbildēt

Nu ko jūs, vismaz Latvijā viss=ok. Reiz 21.VIII'23. LR-1 pēc lielās intervijs "Krustpunktā" ar Jolantu Kalniņu, kas vispār bij pasmaga apsūdzīb Latvijai, tūlīt "BrīvMikrfōnā" klausītāja vaicā- nu kāpēc Latvijā viss iet uz grunti? Aidis Tomsōns deva savu SorosKomjaunieš GodVārdu ka nekas neiet lejup, vnk gadās problēmas & tās tiek sakārtotas- tas normāl. Tieš kā BrežnevLaikā PSRS Kongresā- "mums kljūdu nav, ir tikai nepilnības, kuras novēršam." Āmen.

24.novembris 2023 Atbildēt

Tieši tur jau slēpjas tie meli un divkosība- pasniegt vēlamo par esošo, un Jūs pareizi salīdzinājāt- patreizējā posmā kā valsts esam ļoti līdzīgi PSRS.

24.novembris 2023 Atbildēt

No vēstures ne kad neviens nav mācījies, kaut to skolās mācītu visiem un katram no rita līdz vakaram. Cilvēks kā tāds nav tik primitīvs, Bena vārdiem - pragmātisks. nomainās paaudzes, un teju visiem uzspļaut uz vēsturi un visiem to mācītājiem. Pūķina propogandisti to vien rumā, ka otrais pasaules karš nav beidzies, fašisti lien ārā no visiem kaktiem, visās rietumvalstīs. Es teiktu, jā, otrais pasaules karš nav beidzies, no visiem kaktiem (Krievijā un rietumvalstīs) lien ārā kreisie komunisti, kuru idejas neizdevās iznīdēt Hitleram. Arvien pieķeru sevi pie pārdomām - kāda būtu pasaule, ja Otrās pasaules karš būtu noslēdzies ar Padomju Savienības kapitulāciju, Staļina pakāršanu Sarkanajā laukumā, Ķīnas sadalīšanas par labu kultūrtautai Japānai.

24.novembris 2023 Atbildēt

Vispār jau Hitlers bija tāds pats sociālists kā Staļins, ar nelielu novirzi no komunisma cēlāju ceļa, tādēļ arī viņš neko labu pasaulei nevarēja piedāvāt un beidza likumsakarīgi, kā tam arī bija jābeidzas.

24.novembris 2023 Atbildēt

Gērta Vildersa “Brīvības partija” guva panākumus tik viena iemesla dēļ, - par iestāšanos pret migrāciju, pret tām šausmām, kuras migrantu dēļ, to starp musulmaņu, tagad vērojamas Francijā, daļēji jau arī Vācijā, Lielbritānijā. Par šo uzvaru mēs varētu tik priecāties, jo latvieši ne tuvu nav sajūsmā par ES politiku migrantu jautājumos. Par koķetēšanu ar Kremli, nav jāsatraucas, niderlandieši ne tuvu negrib Pūķinistu idiotu ideoloģiju, ja neskaita uzstādījumu, ka normāla ģimene ir vīrieša un sievietes laulība.

24.novembris 2023 Atbildēt

Pasaules kārtība, kā to nebeidz arī atkārtot Pūķins, grūst! Jā, grūst, grūst lai atdzimtu vecā, ierastā kārtībā! Atgriešanās pie vecās, ierastās kārtības ir jau sākusies ar kara sākumu Izraēlā, Gazas sektorā. Visi komunisti, kreisie jaunkomunisti rietumos tiks noslaucīti no zemes virsmas, nolīs ražens asiņu lietus un salapos vīnogulāji. Karš - kā iespējams teiktu Nīče, labākās zāles slimo ārstēšanai.

P.S. Ben, Latvijā esošos kreisos ideologus būtu jāsauc vārdos, uzvārdos, nav ko, kautrēties!

24.novembris 2023 Atbildēt

kā kautkas nenotiek Jūsuprāt,tā putinisti! Smieklīgie un melīgie,uzpirktie LV ziņu portāli

24.novembris 2023 Atbildēt

Paldies Ben. Viennozīmīgi un par 100%. Un ironiski. Tieši kreisais liberālisms ir noārdījis Rietumus līdz absolūtam nespēkam un impotencei .Un turpat sabrukumam. Vēlreiz ironiski, smieklīgi, bet visvairāk traģiski. Ne jau "tradicionāļi". Vai "konservatori". Elitāro augstskolu labi paēdusī publika un stilīgi kreisā profesūra .Galvenais vārds ir "stilīgi". Jo kaplēt ir grūtāk. Vieglāk ir d..irst. Kā Kārlim no Trīres .

24.novembris 2023 Atbildēt

Ļaunuma impērija ir pavisam cita un tā nav sabrukusi.ASV-šī no noziedzniekiem ,avantūristiem un prostitūtām organizētā valsta ir organizējusi un finansējusi praktiski visus 20.gs karus,revolūcijas un citus konfliktus.Kad tiks likvidētas ASV-tikai tad pasaulē iestāsies miers.

26.novembris 2023 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu. ASV arī ir ļaunuma impērija. Pagaidām , diemžēl, nav sabrukusi.

27.novembris 2023 Atbildēt

Es ludzu pasaules valsniekus. Globālistus! Vienvardsakot, galvenos!

Piezvanoet musu deputatiem un liekiet tiem izgerbties un ar plikiem kraniem viens otru pamiļot samīļot! Lai zeļ un plaukst ģenderisms! Lai dzīvo antidemokrātija!

Kur vel redzēts,ka 90,% tautas ir pret bet ieveletie sūdlaiži ir 55% par! Vat a fak?

30.novembris 2023 Atbildēt