Komentāri: Krišjānis Kariņš un "Vienotība" rāda vēlamo ceļu – uz Brjansku, nevis Tamperi

Komentē 16

Raganu medibas pret Krisjani Karinu uzsaka AS, ko jau bijusais premjers ar negodu izmeta kolalicijas un nebija vienigas no ES premjeriem, kur ir izmatojis privatas avio kompanijas.

16.decembris 2023 Atbildēt

Par Kariņa dabu jau es sapratu no grinberga lietas laikiem. Vienīgi cerēju, ka būs mācījies no savām kļūdām. Bet nekā. Tas spilgti izpaudās ar aizliegumu pirkt zeķubikses. Visi citi vainīgi.

16.decembris 2023 Atbildēt

Par zekubiksem neatbild premjers, bet viens tups Veselibas ministrijas ierednis un par to Ginberga lietu jau sev viss ir aizmirst un JV ir savs stabils velateju loks.

16.decembris 2023 Atbildēt

Vienotības vēlētājs patiesi izbrīna. Viņi biezākā slānī kā citviet Latvijā ir atrodami Vidzemē, to starp Cēsīs, kur jau gadiem norit Vienotības saiets Lampa. Kurzemnieki man, kurš nu jau gadus 18 dzīvo Cēsu pievārtē, ir vaicājuši - vai es, bijušais kurzemnieks neesmu ievērojis, cik Cēsīs riebīgi cilvēki, proti, kasīgi, iedomīgi, nerunīgi, "pareizi", ja īsi, indīgi, toksiski. Teicu, ka nē, neko tādu īpaši neesmu novērojis, jo neesmu tā kā ieskatījies. Tagad, kad šos vēroju ciešāk gadus desmit- secinu, jā toksiski riebīgi teju katrs trešais. Kariņš - jā, šis zīmulis zaglis ar manierīgām manierēm ir cēsinieku cilvēks. Vienotība mudž no tādiem kariņiem - paši reti toksiski pret citiem un pie viena tādi paši zagļi kā citi, kas pie silēm tikuši.

P.S.

Par Kariņa lidojumiem, zagšanu jāraksta katru dienu kamēr šis valsts amatos.

16.decembris 2023 Atbildēt

Jāraksta un jārēķina. Tāpat vien naudiņu no Eiropas nedabūsi, tāpēc jālido, jārunā, jāpārliecina. Mācās no Kariņa un JV, kā noturēt un palielināt savu elektorātu! "Latvija saņems papildu vairāk nekā 143 miljonus eiro no Eiropas Savienības Atveseļošanas fonda (AF), to paredz otrdien, 12. decembrī, valdībā apstiprinātie noteikumi un izskatītais informatīvais ziņojums." (lsm_lv)

16.decembris 2023 Atbildēt
Madris > edgars

Lidojot Kariņš panāca, ka Latvija no pirmspēdējās vietas nonāca pēdējā vietā.

16.decembris 2023 Atbildēt

par valsts parāda nenormālu/neatmaksājamu pieaudzēšanu un daudziem citiem, būtībā, noziegumiem, premjerētājiem sākot no dombrovska un beidzot ar shito jāstrādā kalnciema akmenslauzstuvēs ..

16.decembris 2023 Atbildēt

Vai Bens nav no Vitas Matīsas pārņēmis stafetes kociņu daiļrunāšanai par principiem? Tukšs numurs, kas izrunāts jau p.g. 20. gados (sk. Raiņa teikto par veikalismu) un atkārtots 90.gados. Ikvienam politiķim jārēķinās ar realitāti - to faktu, ka latviešu kultūras kods daudz līdzīgāks Rjazaņas, nevis Reikjavikas iedzīvotāju!

"Kas tagad traucē mūsu rakstniekiem kļūt populāriem pasaulē?"

Latviešu kultūra Eiropā nekad nebūs tik pazīstama kā telpā, ko saucam par Krievijas impēriju.

"Kādēļ tā?"

Mēs pārāk ilgi esam bijuši Krievijas impērijā vai tuvu tai. Patīk vai ne, bet latviešu mentalitāte ir slāviskāka. (Jānis Peters: Inteliģence neaizgāja pa varas iegūšanas ceļu / Diena)

16.decembris 2023 Atbildēt

Pirms gadiem 8 lidoju uz Ķelni, neatceros, Rainers vai Wizzairs, bet pa 9.99 eur. Tieši priekšā bija LT Prezidente Gribauskaite ar dažiem laikam miesassargiem, varbūt vēl tulku. Nesēdēja kā siļķe mucā, bija 3 rindas (9 vietas) nopirktas. Laikam jau steidzās uz kādu svarīgu tikšanos, ka nevarēja Lufthanzas biznesa klasi sagaidīt. Lūk, kā var, ar auto no Viļņas uz Rīgu, Rainerī iekšā un ir klāt pie "sarunu galda".

16.decembris 2023 Atbildēt

Kad NRA katru dienu, pirmā lapā atradīs vietu teikumam - Kariņ, zaglis nevar būt ministrs!

Lidaparātu pakalpojumi izmantoti nerīkojot konkursus!

Lidaparāti iespējams pieder sankcionētajām kremļa personām ( sankciju likumu pārkāpumi).

Lietderības likumu prasību pārkāpumi.

Interešu konfliktu novēršanas likuma pārkāpumi!

Visam pāri - klaja amoralitāte, necieņa par valsti un tās pilsoņiem.

Zīmulis ( cilvēks kurš neko nejēdz no dzīves tur, aiz loga,).

16.decembris 2023 Atbildēt

Beidziet niekoties - rakstiet iesniegumu policijai, izmantojiet esošās sistēmas instrumentus. Mācās no āmurikāņiem - "Republikāņu kontrolētā Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Kongresa Pārstāvju palāta sāks impīčmenta izmeklēšanu pret prezidentu Džo Baidenu. Izmeklēšanas iemesls ir Baidena dēla Hantera ārvalstu biznesa darījumi." (lsm_lv)

16.decembris 2023 Atbildēt
bender45 > edgars

Šeit amerikāņu sistēma nestrādās,jo šeit visi juristi,tiesneši un tiesas atrodas valdošo noziedznieku kontrolē.

16.decembris 2023 Atbildēt

Nu nevajag uzreiz tā par Brjansku. Tur pat esmu bijusi padomju laikā. Normāla Sibītijas pilsētiņa pie milzīgas hidroelektrostacijas (bilde ir ilustratīva un ļoti maldinoša). Bet, par to, ka Kariņš rāda ceļu uz Tamperi, gan esmu pārliecināta par visiem 100. Eiropa ar savu korumptētību jau sen pārsitusi Krieviju.

16.decembris 2023 Atbildēt

Nav jēgas aprakstīt esošās problēmas, valdība tās visas zina. Ko valdība nezina tad tas ir kā tās risināt. It kā jau tikai normāli būtu kad tauta uzrāda problēmas un valdības tās risina. Tikai ne priekš mums. Priekš mums normāli ir ka valdība neko lāga nemāk. Tāpēc lūdzu, dodiet valdībai priekšlikumus kā risināt vienu vai otru problēmu. Savādāk te tāpat nekas nebūs, kā saka, ne medicīnā ne mūzikā.

16.decembris 2023 Atbildēt

Ne velna viņi nezin, pat LR Satversmi nav lasījuši! No esošajiem likumiem ne bū, ne bē, viņi ir teju kā dauņi, un tādiem ko pateikt priekšā nav iespējams. Ja viņiem saka - visu jāvienkāršo, kaudze likumu jāatceļ, kaudze normu no likumiem vienkārši jāsvītro, jāsamazina valsts kantoru skaits, to starp nevajadzīgās vēstniecības visos pasaules caurumos, ka jābeidz zagt, izmantot dienesta stāvokli - viņi rausta plecus un neko nesaprot! Ja mums nebūtu valdība, mēs dzīvotu labāk. lūk, Latvijas paradoks! Mums ir tā sačakarēti likumi, kā jābrīnās, kā to visu vara pa šiem 30 gadiem ir dabūjusi gatavu.Nodokļu likumdošana - lai Dieviņš nogrābstās, pabalstu sistēma ( katra likumā kaut kādi izņēmumi) - velns kājas aplauzīs, utt., utt.. Un beigās visam pāri - totāls bardaks. Šos atbalstīsim, šos neatbalstīsim, šiem dosim, šitiem nedosim- aizņemās tik naudu un dala bez jeb kādas sajēgas! Idioti, ja īsi!

16.decembris 2023 Atbildēt

Labs raksts. Diemžēl, jāpiekrīt gala secinājumam- tieši politiskās elites "austrumu mentalitāte", ir Latvijas atpalicības galvenais cēlonis. Atsevišķa pētījuma vērta ir Kariņa personība. Kā trimdas latvietim viņam vajadzētu censties Latvijā ieviest rietumu domāšanu un paražas, bet viņš ar savām izdarībām ir kļuvis par austrumu mentalitātes ilustrāciju. Interesanti, vai tas ir viņa personīgo īpašību dēļ, vai Latvijas politiskā vide ir tik degradēta, ka sabojās jebkuru.......

16.decembris 2023 Atbildēt