Komentāri: Ko Eiropas Savienībai darīt ar Viktoru Orbānu?

Komentē 18

Ko darīt, ko darīt?

Tiem kas neko nesaprot no politiskajiem procesiem vajag vairāk Ieklausīties tajos kas kaut ko no tiem saprot. Un skaidrs ka Orbāns no politiskajiem procesiem saprot vairāk nekā visa pārējā ES kopā.

18.decembris 2023 Atbildēt

Tādi nu ir tie ES līderi, visnotaļ jauki un patīkami cilvēki, bet no politiskajiem procesiem saprašana minimāla, diemžēl. Putins tādu ES burtiski vazā aiz deguna un aizmuguriski pat ņirgājas par atsevišķiem darboņiem (ēm) bet viss kā ES spēj atbildēt ir sacerēt sankcijas un cerēt ka Ukraina uzvarēs karā , kas principā pats par sevi jau ir absurds.

18.decembris 2023 Atbildēt

Viktors Orbans ir 100% Putina agents un ne Orbans un ne Putins nevar iespaidot visu ES.

18.decembris 2023 Atbildēt

Pūķins ir piekukuļojis pusi pasauli! Bail pat domāt, cik piekukuļoto, savervēto ir Latvijas visu varu gaiteņos, armiju ieskaitot! Bet, tas viss neglābs Pūķina Krievijas sagrāvi. Tā valsts ir nolemta lielām izmaiņām. Jau tagad nav olu, neražo nerūsējošo tēraudu, bez kura nevar uztaisīt pārtiku ražojošās līnijas, trukst dolāru un euru, ut., utt.. ES varai gan te maza loma, viņi tur puse zīmuļi, kariņveidīgie, bet arī tādi orbāni neko nespēlē šai Krievijas pašiznīcināšanās spēlē!

18.decembris 2023 Atbildēt

Neskaidri politiskie procesi. Kādi neskaidri procesi ja ir absolūti skaidri redzams viens liels politisks process - atspiest ASV no Āzijas un Eiropas atpakaļ mājās uz Ameriku. Vai to var izdarīt un cik ilgā laikā to rādīs laiks, bet skaidrs taču ka tas ir Ķīnai un Krievijai pats galvenais process. Nu un kur Eiropa? Eiropa ir sen jau izšāvusies kā ar sankcijām tā ar raķetēm, un bieži vien pa savām kājām. Šaujamlietu trūkst pat NATO. Jā, nu šaujamlietas laika gaitā var saražot, bet laika gaitā tā traģiskā bet sīkā (konvencionālā) apsaudīšanās var arī apnikt, var arī politiķiem kaut kādas saprāta paliekas atgriezties, jo tā īstā lielā šaušana jau nemaz nav sākta, to neviens negrib, un visticamāk ka arī nekad neuzsāks. Ja nu vien kāds no iesaistītajiem nevēlēsies sev kādu īpaši spožu uzvaru karā vai tamlīdzīgi. Tā ka, jautājums ir kad beidzot politiķi apžēlosies par savām tautām un kā saka, no zilas debess nerūpēs savām un arī citām tautām konvenciālo raķešu lietu uz galvas?

18.decembris 2023 Atbildēt

Zināšanai - karš būs tāds, ka nevienam tas neliksies mazs. Klimata izmaiņas, kuras izsauc zemeslodes ass nelielas izmaiņas, sagraus daudzu, ja ne visu valstu ekonomikas, Pūķins izdomās, ka nu ir īstais brīdis parādīt, kas ir Krievija, sāksies mākslīgo zemes pavadoņu iznīcināšana, kas novedis pie esošo tālvadības ieroču, dronu nelietderību, paliks atomieroči, ASV ar lidmašīnām tās atvedis un uzmetīs uz Krieviju. Krievija ko sēs to pļaus!

18.decembris 2023 Atbildēt

Bija tāda valsts - Reča Pospoļita. Katrs šļahtičs varēja uzlikt veto jebkuram parlamenta lēmumam. Pēc 3reizejas dalīšanas, tāda valsts vairs nepastāvēja. Vai ES aizies tādā pašā virzienā ? Tāds ir jautājums.

18.decembris 2023 Atbildēt

Te nu ir Rietumu Scheissekrātija darbībā. Latvija darītu pareizi, ja izstātos no šīs te spitālīgo un plānprātīgo ASV sulaiņu kompānijas, deklarētu sevi kā neitrālu valsti un beidzot sāktu nodarboties ar savas ekonomikas problēmu risināšanu, demogrāfijas, sociālajām un citām problēmām. Atrašanās ES jau tā ir pārāk dārgi izmaksājusi latviešu tautai.

18.decembris 2023 Atbildēt

Kenedija" Demokrātiskais" variants var tikai līdzēt......

18.decembris 2023 Atbildēt

Kā būtu, ja tevis piedāvāto "Kenedija "demokrātisko" variantu" vispirms izmēģinātu uz tevi? Esmu drošs, ka sajūtas, kas rodas, lodēm ieurbjoties tavā galvā un citās ķermeņa daļās, tu tā īsti nemaz nespētu novērtēt. Un vispār ir ļoti ieteicams labi padomāt, iekams rakstīt šādas nejaucības.

18.decembris 2023 Atbildēt

Vajag izsviest Ungāriju no ES. Tiem, kuri saka, ka ungāru tauta ne pie kā nav vainīga, varu pastāstīt, ka ir vainīga.

18.decembris 2023 Atbildēt

Labāk pastāsti, kāds labums Eiropas Savienībai būs no Ukrainas uzņemšanas ES un NATO. Ja tev būtu kaut vai elementāra sapratne par ekonomikas un politikas procesiem, tad šādas glupības tu te nerakstītu. Manuprāt, Ukrainai iestājoties ES, notiks Eiropas Savienības ukrainzācija, pamatīga ekonomikas katastrofa, un galu galā - neizbēgams Savienības sabrukums jau pārredzamā nākotnē.

18.decembris 2023 Atbildēt
jānis > imants.imants

Starpība starp Ukrainu un Ungāriju ir milzīga- ukraiņi karo ar fašistisko krieviju, bet Orbāns laiza dir.u putleram.

18.decembris 2023 Atbildēt
Imants Imants > j.nis.5ab74e2ba392d

Orbans ir ungāru tautā cienīts politiķis. Nevajag viņam piedēvēt tavus paradumus. :-P

18.decembris 2023 Atbildēt
jānis > imants.imants

Politiķi nāk un iet. Nākošajās vēlēšanās, visdrīzāk, viņu neievēlēs.

19.decembris 2023 Atbildēt

Pirmkārt, tu neatbildēji uz jautājumu. Visdrīzāk tev par to nav ko teikt, jo nav nekādas sajēgas, un galvā tev ir liberālnacistiskās propagandas sačakarētas smadzenes. Orbāns ir viens no nedaudziem Eiropas valstu vadītājiem, kas rīkojas atbildīgi, kam rūp viņa tauta un valsts. Diemžēl to pašu nevar teikt par Latvijas politiķiem un amatpersonām.

18.decembris 2023 Atbildēt

Par šo tematu parunāsim pēc kara, kad fašistiskā Krievija tiks sakauta.

18.decembris 2023 Atbildēt
Imants Imants > j.nis.5ab74e2ba392d

Nu, tādā gadījumā parunāties nesanāks, jo Krievija netiks sakauta. ASV un NATO nāksies aizvākties no Ukrainas tāpat kā savulaik nācās aizvākties no Afganistānas, pirms tam no Irākas un, starp citu, arī no Vjetnamas.

18.decembris 2023 Atbildēt