Komentāri: Polijas "demokrātiskā" Donalda Tuska valdība rāda piemēru, kā jāpārņem sabiedriskie mediji

Komentē 8

Polija kādu brīdi bija kā dadzis acī demokrātiskajai eiropai, tagad Tusks tur visu sakārtos "kā jābūt". Var diezgan droši apgalvot, ka eiropejāņi atradīs pareizos burtus, lai slavētu Tuska veikumu un nekavēsies pasniegt šamajam sarkanas neļķes.

22.decembris 2023 Atbildēt

"Kadri izšķir visu!" (J.Staļins). "Naudas saimnieki" savus kadrus sagatavo noteikta mērķa īstenošanas labā (sk. Švāba atklāsmes par The great reset), kamēr Beinerte sprediķo, bet propagandisti aicina iet kauties kā Kauguru dumpja laikos. Vai tad Dziesmotās revolūcijas laikos (1988-1991) paveiktais jau aizmirsies, ja Polijā notiekošais jāpiesauc?

22.decembris 2023 Atbildēt

Situāciju Latvijā varētu mainīt tā saucamie kultūras, inteliģences ( sauciet kā gribiet) pārstāvji, ja vien viņus caur Kultūrkapitāla fondiem nepiebarotu vara. Šie klusē, jo tiek piebaroti/ piekukuļoti. Vara piebaro arī tai lojālos plašsaziņas līdzekļus. Un viss no tā, ka cilvēks, ņem kuru gribi, pa lielam ir nelietis, kurš domā tik par sevi. Varu realizē nelieši kvadrātā, jo tēlo, ka viss viņu darbs veltīts tik citu cilvēku, pat Valsts labā. Valdībā, Saeimā labi, ja 10 % tiešām cenšas ko panākt cilvēku labā.

22.decembris 2023 Atbildēt

No ''ceturtās varas" līdz pirmajam sulainim.

22.decembris 2023 Atbildēt

Latvijā jārikojas tieši tā pat,vispirms jāidzenā tas "re baltica" ar spriņģotāju ,kirzakas smaida īpašnieci,un tad visus pārējos ,kā Prezidents A.Bērziņš sacija :sen neesiet sisti......

22.decembris 2023 Atbildēt

"Demokrātiskā" valstī tak nedrīkst aiztikt "nevslstiskās" organizācijas.

22.decembris 2023 Atbildēt

Salīdzināt mūsu sabiedrisko tv ar Polijas "publisko" var tikai tāds, kas pēdējo ne brīdi nav redzējis.

24.decembris 2023 Atbildēt

Viss jau ir vienkārši LTV1,ltv7 un LR saņem valstsnaudu un pauž valsts un valdības viedokli,pārējiem finansējums apaļa 0 palaist brīvos ūdeņos un nebūš nēkādu problēmu.Lai izdzīvo katrs kā māk lai iet pie partijām,mecenātiem ja nevar un nemāk paši izdzīvot tad redzēs kas ir kas un būs viedokļu daudzveidība.Valsts nauda ir visu sabojājusi ir vajadzīga pašattīrīšanās savadāk jau kā Padomijā laikrastu pa pilnam un jēgas nekādas,katrs cenšās valsts anālajā atverē ielīst dziļāk par otru sev līdzīgo.

24.decembris 2023 Atbildēt