Komentāri: “Vienotības” reitingi krīt. Sazvērestības teorijas, meli un manipulācijas

Komentē 24

Mjā, tas, ka sabiedriskie mediji nodarbojas ar propagandu, nevis sabiedrības izglītošanu un informēšanu, bija zināms jau sen, bet nepublicēt reitingus tādēļ, ka tie nepatīk, tas jau ir jauns līmenis. Šitādā tempā jau visai drīz tiks sasniegts Solovjova un Simonjanas līmenis.....

26.decembris 2023 Atbildēt

Reitingu kritums Vienotībai nepārsteidz Esmu dzirdējis arī šādu viedokli. Daudzi nobalsoja par Kariņu kā “mazāko ļaunumu”, aizmirstot, ka Kariņš vispirms publiski meloja tautai, ka Latvijā piespiedu vakcinācijas nebūšot, bet pēc tam piespieda 2/3 latviešus sapotēties ar steigā uzražotu un par 100 miljoniem iepirktu Pfizer gēnu terapijas medikamentu kā “vakcīnu”, kas atšķirībā no īstām vakcīnām imunitāti nerada un neaptur vīrusa izplatību, kamēr pētījumi vai šī gēnu terapija nākamajos dzīves gados neizraisa audzējus, sirds slimības un insultus tagad tikai pasaulē sākas. Lai šo “vakcīnu” injekciju upuri daudz par to nedomātu, četrkāršoja elektrības cenas. Šis Vienotības melis ar savu kabatas partiju Saeimā iekļuva, biedējot salstošos un slimojošos tautiešus ar pasaku par to, ka pie citas mazpartijas būšot vēl sliktāk. Var piekrist vai nepiekrist šim viedoklim, bet nevar nosodīt vēlētājus, kas atceras šādus melus un kuriem lidināšanās par nodokļu maksātāju naudu ar privātām lidmašīnām laikam daudziem bija pēdējā nagla Kariņa partijas zārkā.

26.decembris 2023 Atbildēt

Gints var fanot par savu NA, kura vairs nekad nebus kolacija un Krisjanis Karins ir viens no labakiem Latvijas permjeriem un otrs labakai Arlietu ministrs un COVID19 vakcinas bija brivpratigas un nav vienigas premjers un ir izmatojis komercresus un ES par tiem samaksaja 750 000 eiro un raganu medibas pret Karinu uzsaka stulbais AS, kuru ar negodu izmeta no kolacijas.

26.decembris 2023 Atbildēt

Vai vakcināciju var saukt par brīvprātīgu ja bez vakcīnas bija aizliegums strādāt algotu darbu? Latvija izcēlās visas pasaules priekšā kā viena no četrām valstīm kurās bija darba aizliegums nevakcinētiem iedzīvotājiem.

26.decembris 2023 Atbildēt

LTV atbildīgā ziņu redaktore Dagnija Neimane apzinās savas rīcības sekas? Kā šāda rīcība grauj Latviju? Viņa nav Kremļa aģente? Kādēļ gan nepalūgt valsts drošības iestādēm veikt attiecīgu pārbaudi?

26.decembris 2023 Atbildēt

Hi hi, tad jau Krievijā tik pat labi veiktu pārbaudi par Solovjova pretvalstisko darbību :)))) drīzāk LTV komandu par šādu patriotismu gaida kārtējais apbalvojumu birums :)))))))

26.decembris 2023 Atbildēt

Mārcim ar pārējiem ministru prezidenta biroja darbiniekiem ir nenoliedzamas tiesības paust savu viedokli. Mans respekts NRA redakcijai, ka paciešat šādus algotos trollīšus. Vismaz ir kāds, kas parūpējas mūsu diskusijās sagādāt vispārēju jautrību inteliģentākai publikai. Iedomājos to cirku, kāds valdīja noīrētajās privātajās lidmašīnās, kuru pasažieru skatījums uz dzīvi bija aprobežots ar sieviešu apakšveļas komplektiem.

26.decembris 2023 Atbildēt

Labāk būt par antivakceri nekā par vakcīnu fanu!

26.decembris 2023 Atbildēt

Cirks ir tie kas neta komente un antvakseri jau smaga diagnoze valdiba visu darija pareizi, ka antivakseriem ieliedza iet uz darbu un premjers pats ne personigi neta un par atbild valsts kanceleja.

26.decembris 2023 Atbildēt

Smaga diagnoze ir tiem, kuri tic tādiem propagandistiem kā Solovjovs Krievijā un LTV Latvijā..... tur tiešām vairs nekas nespēj līdzēt :((((((( bet tie, kuri lamā antivakserus, vispār dzīvo viduslaikos, kur galvenais ir ticība nevis zināšanas.

26.decembris 2023 Atbildēt

Ja jūs uzticaties zinātnei un Kariņam,ted cik reizes par šiem gadiem esat potējies pret kovid?Kā zināms tad šī slimība nav pazudusi!

26.decembris 2023 Atbildēt

Beidzot,JV "labie darbi' sāk nest savus augļus,jācer,ka tautas atmiņa par JV un ZZS mahinācijām un politisko korupciju,nodzīvos līdz nākamajām vēlēšanām.Pēdējo 5 gadu atpalicību no kaimiņvalstīm,nav veicinājis neviens cits,kā JV ar savu pelēko Krišjāni priekšgalā.

26.decembris 2023 Atbildēt

Nu, tie, kuri klausās LTV, šo atpalicību neredz, viņiem viss ir labi :)

26.decembris 2023 Atbildēt

Trakākais jau nav tas, ka krīt vienotības reitings, trakākais ir tas, ka visas partijas ir tā sevi diskreditējušas, ka man, pirmo reizi, ir izveidojusies situācija, kad nav par ko balsot.

Un es parasti nevados no kāda atsevišķa skandāla, tādi gadās visiem.

Nekad nebalsošu par kremļa partijām, pie kurām pieskaitu arī šlesera veidojumu, nedz vienotību, kurai vispār nav nekādas ideoloģijas, izņemot varas saglabāšana, sen jau neskatos uz ZZS, kura ir līdzīga vienotībai un vēl sapinusies ar to Latvijas izlaupītāju, NA kura gatava pārdoties par sudraba grašiem Avenam un krievijai, AS, kur pa gabalu smird pēc seska, un ļoti nopietni smird, progresīvie, kur salasījušies "progresīvie" jaunuļi un, ar kuriem veikli manipulē maskava.

Nepiekrītat ?

26.decembris 2023 Atbildēt

Kaut kā tā ir. Nelaime tāda, ka šādā situācijā Latvijas sabiedrība izvēlēsies "mazāko ļaunumu" un mēs turpināsim grimt purvā. Ja taisnība izrādīsies tiem analītiķiem, kuri prognozē vateņu uzbrukumu Eiropai, tad mums ir atlicis maz laika, lai papriecātos par mūsu valsti un to nelielo svaiga gaisa malku, kas mums bija šo dažu desmitgažu garumā. Asiņu jūra un verdzība nudien nav tas, kas vilina. Es izvēlos asiņu jūru, jo verdzību esmu gana izbaudījis.

26.decembris 2023 Atbildēt

Viss jau pareizi uzrakstīts bet interesantāk būtu dzirdēt Bena viedokli par Lembja partijas reitingiem.

P.s. Gan jau JèVē pamatelektorāts viņiem nelielos grēkus piemirsis, un viss viņiem būs štokos!

26.decembris 2023 Atbildēt

Jau pats fakts, ka jenotu išaks Marcis Dzelme šeit ir iedējis vairāk kā vienu "purkšķi", liecina, ka jenoti ir biku sanervozējušies.

26.decembris 2023 Atbildēt

Štrunts par JV reitingiem, mēs esam pazaudējuši ceturto varu, tā saaugusi kopā ar izpildvaru, un tas ir vairāk nekā briesmīgi! Pūķins sajūsmā! To redaktori noteikti jāvelk uz drošības dienestiem!

26.decembris 2023 Atbildēt

Un kā to ceturto varu dabūt atpakaļ?

26.decembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > valdis.6427ffeda4c11

LTV atbildīgā ziņu redaktore Dagnija Neimane nav tik neizglītota, stulba amatpersona, lai neapzinātos, kādu nelietību, prettiesisku rīcību ir apzināti pieļāvusi, kādus likumu postulātus pārkāpusi! Suns zina, ko ēdis, un tas attiecas arī uz pērkamajiem, vienkārši nelietīgiem, vai kremļa ietekmes aģentiem - žurnālistiem, redaktoriem. Un zāles te tik vienas - kā tiek konstatēts tāds gadījums - tā tiešs iesniegums drošībniekiem ar lūgumu pārbaudīt, vai nav kremļa spiegi, ietekmes aģenti. Un, ja tā darīsim, daudzi pierausies, kļūs godīgāki aiz bailēm, ka nesāk šos pārbaudīt, sodīt! Citas zāles neliešiem nezinu!

26.decembris 2023 Atbildēt

Daļēji piekrītu Valdim. Saeimā iebalsotajām un opozīcijā nonākušajām partijām katrai ir savi skeleti skapī. Tā ir Latvijas kā mazas valsts specifika. Tomēr visas partijas šobrīd ir upuri Vienotības un NA stutētā prezidenta Levita septiņkāršotajam viņu kā Valsts prezidentu ievēlējušo politisko partiju finansēšanas likumam. Tieši šis likums ar mums nodokļu maksātājiem nozagtajiem miljoniem un daļu vēlētājus par viņu naudu sarīkotu apdullinošu vēlēšanu kampņu ar Vienotības liekuļu lozungu “melns ir balts” faktiski šīs mazpartijas atkārtoti iebalsoja pēdējā Saeimā kopā ar tautu apkrāpušo Vienotību. Savu nelāgo lomu nospēlēja arī Vecā vīra kabatas partija. Viņu gan es tīri personiski saprastu, ja viņam cietuma perspektīvas vietā bija jāizvēlas biedroties ar varas resursa partiju un marksisma ideoloģijas mantiniekiem. Objektīvi man vērtējot, melnie kauli no Vienotības skeletu kaudzes lien ārā pa visām šķirbām par spīti “sabiedrisko mēdiju” vadības centieniem smirdošo iepakojumu aizlāpīt. Ja varai nekritiskie LTV un radio pakalpiņu centieni atmazgāt melnu par baltu turpināsies, vēlētāji, kuri tomēr aizies nobalsot, var nobalsot arī par Šlesera partiju kā mazāko ļaunumu, neskatoties uz tai šo pašu mēdiju tai piekarinātās “kremļa” birkas.

26.decembris 2023 Atbildēt

Kaut kāda loģika jau tavā vēstijumā ir, taču tur ir arī gana daudz aplamību. Piemēram, viss šeit nav(nebija) atkarīgs no Levita, galu galā šeit nav krievija un Levits nav putins. Otrkārt, ja mums visi ir tik stulbi, ka visu var nokārtot ar apdullinošu vēlēšanu kampaņu, tad vietā ir jautājums - vai mēs esam pelnījuši savu valsti?

Manuprāt stipri pārspīlēts par sabiedrisko mediju ietekmi uz vēlēšanām, jā LSM ir vienotības rupors, taču mums vēl, paldies dievam, ir alternatīvas pašā Latvijā, ne tikai ārzemēs.

Un es tev nepiekrītu, ka kremļa birku šleseram kāds ir piekabinājis, viņi ir visīstākie slēptie kremlini.

Es gan savā komentārā runāju par kaut ko citu.

Var degradeties, viena, otra, trešā partija, taču tagad, manuprāt ir tā, ka degradējušies pilnīgi visi.

Vai tiešām poltikā vairs nav neviena Latvijas patriota?

26.decembris 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > valdis.6427ffeda4c11

Tomēr visas partijas šobrīd ir upuri Vienotības un NA stutētā prezidenta Levita septiņkāršotajam viņu kā Valsts prezidentu ievēlējušo politisko partiju finansēšanas likumam.--------- Desmitniekā! Nodokļu maksātājiem nav jāmaksā, lai amatpersonas, partijnieki, viņu amatpersonas būtu godīgas.

26.decembris 2023 Atbildēt

Saņemamies vienreiz un nobastojam tās vēlēšanas. Lai saprot, ka joki beigušies un iet uz pabalstiem dirsas audzēt.

4.februāris Atbildēt