Komentāri: Nākamgad sabiedrība lems: kur sūtīt Kariņu & Co? Uz vēstures mēslaini vai varas augstumiem?

Komentē 14

Beidziet vienreiz tēlot muļķi.Kapec Jūs nesaciet runāt no 90gadiem.Nu ja tai laikā taču valsti vadīja slavenie oligarhi un lielie valsts pārdevēji.Bet visus aizgajusas valsts grekazus saliek zem galda.Saciet ar komunistiem,cekistiem,kas noveda valsti līdz bezgalejibai.Nu ja Jums Latkovskis kungs grib palīdzēt tikt mūsu slavenajam kartelistam Šlesera kungam .Jo tas būs tas īstais,kas māk strādāt un vadīt valsti.Jo Latvijai ir jāatsakās no sadarbību ar Krieviju.Bet mums 14saeima ir ar kājām un rokām pret atteikšanos no Krievijas.Bet tie,kas par to cīnās,lai nebūtu sadarbībā ar viņiem,tiem jagruz virsū visu 30 gadu savāktie sūdu spaini.Jo labāk esot dzīvot ar komunistiem,cekistiem,krieviem.Jo nevar pieļaut,Latvijai pakāpties drusku uz labāku dzīvi.Tapec mūsu slavenie žurnālisti rakņājas dienu un nakti vadošās koalīcijas darba,lai tik netiktu izveidota nedaudz palīdziga roka uz labklājību.Latkovska kungs sāciet ar to no kurienes kājas aug.

28.decembris 2023 Atbildēt

/Tapec mūsu slavenie žurnālisti rakņājas dienu un nakti vadošās koalīcijas darba,lai tik netiktu izveidota nedaudz palīdziga roka uz labklājību.Latkovska kungs sāciet ar to no kurienes kājas aug/

Izskatās, ka JV ir izveidojuši vēl vienu trolli. Tas gan nav tik aprobežoti truls kā Marcis Dzelme, bet "rokraksts" ir pazīstams - ar latviešu valodu un rakstību uz "Jūs", oligarhi tiek piesaukti rītā un vakarā. Piedodiet, bet jūsu "āža kāja" spraucas no maisa!

29.decembris 2023 Atbildēt

Beidzot Bens kaut cik sakarīgu rakstu uzrakstīja.

Interesanti būtu uzzināt, vai Kariņš EP vēlēšanās, bus vai nebūs apgrieztā Grigule?

Jo NATO viņam pilnīgi droši nespīd.

28.decembris 2023 Atbildēt

Grūti noticēt, ka Latvijā ir tik daudz lētticīgu cilvēku, kas gatavi atkal balsot par krāpnieku partiju kā “mazāko ļaunumu, jo krievi nāk”. Kā var tik akli neredzēt rīcību? Elektrības rēķinus taču visi saņem. Elektrības virtuāla tirdzniecība caur NordPool biržu ir izgāzusies ideja Latvijā, jo elektrības cenas Latvijā nevis samazinājušās konkurences rezultātā kā mūsu ievēlētie “mazākā ļaunuma” politiķi tautai meloja, bet gan četrkāršojušās spekulantu darbību rezultātā. Nonācis pat tik tālu, ka igauņu firmas sākušas piedāvāt “nākotnes” kontraktus par Daugavas HES elektrību kā biržā uz nākamiem gadiem nopirktas “tiesības”. Protams, realitātē nekādu elektrību uz nākamo gadu uzkrāt, kur nu vēl “pārdot nākotnē” nav fiziski iespējams. To patērē vienlaikus ar saražoto. Visa šī “tirdzniecība” ir grāmatvediska krāpšana ar “nākotnes” kontraktu spekulācijām, kur nopelna tie, kam ir brīvi naudas miljoni Interneta bankas spekulācijām, bet kas paši elektrību netažo. Kāpēc ražot, ja var pirkt un pārdot lētās Daugavas HES elektrības “nākotnes” cenas sastrēgumstundu kontraktus Skandināvijā, ceļot Latvijā palikušajiem elektrības cenas arvien dārgāk un dārgāk? Bet kā tad ar Latvijas Vienotības un citu melu partiju solīto konkurenci, kas samazināšot elektrības cenas? Latvijā atšķirībā no ASV, kur katrai pilsētai ir savi tikla pieslēgumi un pat vairāki energoapgādes uzņēmumi vienā pilsētā, Letvenergo joprojām ir viens vienīgs energoapgādes uzņēmums jeb elektriķu valodā runājot, tas pats vienīgais monopola tīkla pieslēguma kabelis, kas mājas un uzņēmumus apgādā ar elektrību nu jau 150 gadus. Vienīgā atšķirība ir tikai grāmatvediskā trikā - to pašu vienā vadā pārvadīto elektrību pārdot tautsaimniecībai un iedzīvotājiem ar trīs mākslīgi izveidotu uzņēmumu Latvenergo, Sadales tīkla un Augstsprieguma tīkla trīskārši uzpūsto, nesamērīgo ar pilsoņu pirktspēju un dzīves līmeni cenu. Jaunajā gadā novēlu žurnālistiem uzdot godīgus un skarbus jautājumus Latvijas politiķiem, bet mums vēlētājiem - beidzot pārtraukt naivi balsot par mazpartijām kā “par mazāko ļaunumu”. Tās līdz šim ir aizstāvējušas cilvēka cieņu seksuālām minoritātēm un kristīgo cilvēku kultūrai naidīgiem imigrantiem, nevis mums 99% pārējiem Latvijā dzīvojošajiem cilvēkiem, kuriem elektrība 21.gadsimtā ir pazemojoši jālieto kā luksusa prece. Tieši šo neliešu rīcības partija Vienotība pēdējos 10–15 gados caur Saimas likumiem par biržas spekulantiem kā “virtuālajiem elektroapgādes starpniekiem” Norvēģu NordPool privātkantorim ir četrkārtīgi sadārdzinājusi vienīgā elektroapgādes uzņēmuma piegādātās elektrības cenas Latvijā, daudzām ģimenēm katru dienu izdarot smagas izvēles siltumā nenosalt, nebadotiies un neslimot, vai samaksāt mākslīgi uzpūstos elektrības rēķinus.

28.decembris 2023 Atbildēt

Šis labs un patiess!

28.decembris 2023 Atbildēt

Es pilnīgi piekrītu.kaut kad lasīju,ka ES grib pārskatīt Nordpool darbību.Kā tad tur beidzot palika?

29.decembris 2023 Atbildēt

Paradoksāli, bet mani priecē Vienotības PRščiks Mārcis Dzelme ar savu gānīšanos par pārējiem diskusijas dalībniekiem. Ja tādi tai partijai pakalpiņi, tad viņu vadoņiem, kas Saeimā un MK pieraduši latviešu tautai gadiem ilgi taisīt uz galvas tāpat kā šis trollis, izredzes nākamajās vēlēšanās nav spožas.

28.decembris 2023 Atbildēt

Paradoksāli ir tas, ka jenotu vēlētājs ir stabils un tiem Latvijas iznīcinātājiem ies un nobalsos, jo šo gadu laikā jenoti ir izveidojuši pamatīgu birokrātu armiju, kura ir atkarīga un pateicīga.

28.decembris 2023 Atbildēt

Gints vari fanot par savu NA un AS un JV bija, ir un bus varas partija un visi SKDS partiju reitingi un viens un liela fufelis.

28.decembris 2023 Atbildēt

Kāds tev, analfabēt, labums no tā, ka Vienotība būs varas partija? Esi laimīgs un lepojies ar to, ka dzīvo atpalikušākajā Baltijas valstī? Lepojies ar to?

Varbūt ir kāds cits iemesls?

Laikam jau esi tipiskais jenotības vēlētājs - nomenklatūras pārstāvis, kas citādi nekur nebūtu derīgs. Ja tā - te nu mēs redzam, kādu birokrātu armiju Vienotība ir izveidojusi - aprobežotu, neizglītotu un "savam kungam paklausīgu"!

28.decembris 2023 Atbildēt

Jā, mēs joprojām tādi mīlīgi! Minam mīklas, zīlējam kafijas biezumos! Kas un kad pieprasīs Kariņam atmaksāt nelietderīgi tērētos finanšu līdzekļus? NRA - to prasu arī Jums, kad Jūs to sāksiet prasīt?

29.decembris 2023 Atbildēt

Man šķiet,ka ne jau Latvijas labā Kariņš tā lidinājās.Viņš bruģēja...nē asfaltēja ceļu sev uz ES vai NATO amatpersonas silto vietiņu.Sakari jāuztur ,personiskie kontakti ir ļooooti svarīgi.Es viņu aizmēztu vēstures mēslainē.

29.decembris 2023 Atbildēt

Latkovska kungs, manuprāt, jebkuram sevi daudzmaz cienošam žurnālistam būtu jāatturas minēt Filipa Lastovska vārds!

30.decembris 2023 Atbildēt

:) pie "Jungle book" un, šodienas altāra - ak, Jēzu, cik tavi stilbi tievi..." I keep six honest serving men, they taught me all I knew, their names ar What and Why and When, and How and Who" (Kīplings)

31.decembris 2023 Atbildēt