Komentāri: Evikas Siliņas Jaungada runa bija modīga, bet ne moderna

Komentē 4

Runa kā runa, skaistas frāzes, kam nav nekāda sakara ar realitāti. Piemēram, kādas rūpes par bērniem, ja nabadzības risks ģimenēm pieauga atkarībā no bērnu skaita- jo vairāk bērnu, jo lielāks nabadzības risks. Vai arī attiecībā uz izglītību- skolu likvidēšana veicina izglītības pieejamību un kvalitāti?- nu beidziet taču... pavisam muļķīgs bija apgalvojums ka Latvija attīstoties visās jomās, jo aizsardzības joma attīstās. Realitātē aizsardzība ir vienīgā sfēra, kurā valsts investīcijas ir būtiski pieaugušas, pilnīgi iespējams, uz citu jomu rēķina. Tādēļ, ja arī aizsardzības jomā mēs varbūt varam līdzināties Igaunijai, tad pārējās bezcerīgi atpaliekam. Attiecībā uz autora teikto par valdību- taisnība, laimi valdība neiedos, tā jāmeklē pašam. Tomēr, nevajag aizmirst, ka valdības lēmumi vairāk vai mazāk ietekmē visus un katru. Ne velti Latvija Vienotības politiķu vadībā atpaliek no kaimiņiem arvien vairāk. Var jau izlikties, ka mani tas neskar, bet realitātē vairāk vai mazāk tas skar visus.

2.janvāris Atbildēt

Vārdi ir tikai vārdi nevis darbi, darbi daudz ko oasa ka a, un lv tas ir pretēji, jo ja cilvēkam dots domāt nešķiet ka tā ir tikai iiluzija

2.janvāris Atbildēt

Man patika, sievišķīga, mātišķa , reizē arī norādoša, kā jau ģimenes galvai pienākas.Protams, kādam nerātnam bērnam varēja arī nepatikt, bet tas jau tā ir.

2.janvāris Atbildēt

Paldies ,Ben par saturīgo Evikas Siliņas runas analīzi !

2.janvāris Atbildēt