Komentāri: Koalīcijas aprēķina laulību stabilitāti noteiks šīs ģimenes mazulis – "Progresīvie"

Komentē 3

Es domāju ideoloģiskā plāksnē, jo tas pats aizsardzības ministrs Andris Sprūds ir tāds pats “progresīvais” kā Kaspars Gerhards “nacionālists”. -----žetons, labi teikts! :)

Un tomēr, es domāju, ka, ja viss ies kā iet, tad progresīvie nākotnē būs vienotības vietā. Pilsētu un lauku vecā nomenklatūra (gados vecie Vienotības un ZZS vēlētāji) iet mazumā, apmirst, abas nomenklatūru partijas ir bez idejām un sapratnes, kas būtu jādara, lai Latvija pārstātu grimt. Uz vēlēšanām būs atkal kāda jauna partija, ja īsi - JV laiki iet uz beigām, ZZS ar Lemberga vēlētāju atbalstu vēl ietiks Saeimā, bet arī krietni mazākā sastāvā.

6.janvāris Atbildēt

Šorīt Latvija.lv par Saeimas atlaišanu bija parakstījušies nepilni 37 000 cilvēku Ja godīgi, izskatās, ka visiem ir pilnīgi vienalga.

7.janvāris Atbildēt

Kamēr ierēdniecības fermas zels, tikmēr Vienotība būs, bet domāju jau bez lidojošā prinča baltā zirgā Kariņa…ZZS ir kā vecas lauku maukas, par grasi gatavas atdoties jebkuram, kas piedāvās iespēju, varbūt pašas vēl uzliks pudeli.…Progresīvie misiju izpildījuši, visi dibenu utt.uzdevumi pieņemti un gaida gaiša nākotne ar visu slimo dīvaiņu uzvaru…vairs īsti nav ko bļaut un darīt. Parastais cilvēks vienkārši cīnās par izdzīvošanu un šīs samazgas nav prioritāte…

8.janvāris Atbildēt