Komentāri: Tukšmuldētājs Kaspars Briškens kļuvis par Evikas Siliņas valdības grabošo gultni

Komentē 22

Izbaudīju šo publikāciju, jo tā pilnībā atspoguļo arī manu viedokli. Daiļd...šana ir kļuvusi par valdošo partiju zīmolu.

8.janvāris Atbildēt

Neesmu Progresīvo biedrs un pat "malā stāvošais" . Tomēr mana uztverē raksts ir ļoti virspusēji vienpusējs .Man Briškena nostāja , "Eiropas vilcieni brauks caur Rīgu" , liekas svarīga un atbalstāma . Kas attiecas uz jaunajiem elektrovilcieniem , tad te atbildētāji ir ražotāji čehi . Vai ministram ,kā nozares vadītājam ir jārunā visos gadījumos ,vai tas jādara preses sekretāram ,cits jautājums . Ministrs Briškens ir tikai kādas 120 dienas un aktīvam cilvēkam tas ir vietas meklējumu laiks . Es vēlos redzēt gan ceļu uz Rietumiem ,gan precīzi braucošus elektrovilcienus un tas jāpaveic un jānodrošina konkrēto darbu izpildītājiem . Ministram ir jāvada ,jākoordinē. Žurnālistiem būtu jāizbeidz "trallināt" krievu neizdevušās valsts naratīvs.

10.janvāris Atbildēt

Kaut kādas šausmas! Esmu spiests konstatēt ka tas vai muld Briškens vai nemuld mani vairs nemaz neinteresē. Kā saka, vai nav vienalga? Kas tas Briškens vispār tāds lai spētu kādu ieinteresēt?

8.janvāris Atbildēt

Benam un Elitai ir uzdevums noriet Progresīvos? Logina, redz pa mēnesi nevar kordiriģentiem pie algas pielikt, lai gan patiesībā pēdējos12 gados NA kultūras ministri Melbārde un Puntulis pilnīgi neko nedarīja, tas pats tagad ar Briškenu, daži mēneši ministrs, vienīgais vainīgais par Vagonkas projektu, kur vairākus gadus gan jau bariņš ierēdņu-iepircēju par šaubīgiem dzelzs gabaliem rokas kārtīgi sasildīja.

8.janvāris Atbildēt

Kāds ir tavs uzdevums?

8.janvāris Atbildēt

Un Jūsu uzdevums apzeltīt ? Nemaz nepiefiksējāt, ka rakstā ir JV&P kopbilde. Jau no "Kā var nesolīt" laikiem V & JV ir bijusi un ir nekā nedarītāju jeb daiļsolītāju partija. Progresīvie vienkārši ir JV klons, kas perfekti kopē šo stilu

8.janvāris Atbildēt

Satikspes ministrijas "labo darbu" groziņā - sestdien 06.01.2024. plkst vienpadsmitos dienā !!! apvedceļs posmā no Ādažiem līdz Rīgas - Ogres šosejai pilnīga slidotava.

Ceru, ka ministrs drusku paurbinās ceļu apsaimniekotājus, lai tik ilgi nečuč.

8.janvāris Atbildēt

Es jau biju mazliet nobažījies par savu pozīciju, dēvējot Briškenu par daiļdirs..., piedodiet, tukšmuldētāju! Izrādās, ka ne tikai man vienam izskatās, ka tieši tas viņš ari ir.

P.S. Kad Jelgavas līnijā notika tas atgadījums ar vilcienu uz līnijas bez elektroenerģijas padeves, tad mūsu tukšpļūtis plēsa spalvas sev no dibena un grabēja, ka nu tik uzdošot PV un ATD sakārtot lietas par rīcību šādās situācijās, lai pasažieriem nav jābrien pa dzelzceļa uzbērumu līdz tuvākajai stacijai vai apdzīvotajai vietai. Briškenam par lielu nelaimi, nepagāja pat ne gads un Škodas superlūžņi ar 6000 elektriskajiem savienojumiem vēderā, viens pēc otra "nobruka" uz līnijām, kopā ar visiem pasažieriem. Ko mūsu Briškens? Rāpjas savā daiļpļūtīšanas kancelē un atkal "pūš to pašu stabuli" - kā nu šis uzdošot PV un ATD sakārtot lietas...

Secinājumi - mūsu daiļdir..., piedodiet, tukšpļūt..., vai, atkal piedodiet, mūsu dižvaroņa, kurš pastrebies gan no airbaltika, gan railbaltika un tagad arī no Satiksmes ministrijas silītēm, vienīgā prasme ir bla bla bla. Ir zināmas aizdomas, ka visu "Regresīvo" vienīgā prasme ir bla bla bla. Kādēļ tie ir koalīcijā - to mēs visi zinām!

8.janvāris Atbildēt

paklausījos - šķiet B ir izcilākais daiļrunātājs no priekšniecības brigādes. Vēl gan jāsagaida Iesalnieka uznāciens - tas solās būt cerīgs - kā nekā šim dzelzceļs dvēselē lai arī pantogrāfu nevar uzstutēt, jo nezin kur to meklēt.

9.janvāris Atbildēt

Ir cilvēki, kas var kas skaisti, pārliecinoši, jūsmīgi runāt un pārliecināt citus, ka šis cilvēks būs gaisma tuneļa galā, tikai dodiet iespēju….visi kviecot sajūsmā un asarām acīs dod to iepēju. Pēc laika tu esi tai pašā tunelī, tumsā un gaismas nesējs pazudis… ar tavu maku…

Politiskā realitāte ir mainījusies uz to, ka tagad valdošā kliķe var atļauties visu, smejoties acīs cilvēkiem paust savu pārākumu un nekautrēties no savām kļūdām, vispār neizjust nekādu vainas sajūtu, būtībā darīt, kas labpatīk, bez kādiem sirdsapziņas pārmetumiem…un ja kāds kaut ko aizrādīs, tas ir neizglītots bauris, nomelnotājs…jo gaismu taču solīja…

8.janvāris Atbildēt
Fra

Tādas sajūtas, ka "proAgresīvie" patlaban cenšās latvisku Latviju "norakt"...

8.janvāris Atbildēt

Es tikai nesaprotu vienu. Tiklīdz atklājas kāds tukšmuldētājs valdībā tā uzreiz top raksts. Bet ko par tukšmuldētāju rakstīt? Labāk būtu rakstīt par tiem kas daudz nerunā bet dara un izdara. Vai valdībā tādi ar ir? Ja nav tad ir slikti. Tad jau nekas cits neatliek kā gari un plaši aprakstīt tos pašus tukšmuldētājus. Jautājums ir tikai - cik var?

8.janvāris Atbildēt

Ko Tu piedāvā?

8.janvāris Atbildēt

nu par lielākajiem darītājiem iehavotājiem varbūt nav daudz ko rakstī, ja tas ir valsts noslēpums. Nedomāju, ka cērme,kādu nodotu - kā nekā min prez latviešu valsti, un tā latviešiem izdevusies, 8 gadus un ar korupciju nav saskāries, jo nezin kas tā tāda. Tapēc tās nav, ja nu vienīgi milzīgais korupcijas meklētāju bars atrod kādu pagastveci, kas apvienojis darbus.

9.janvāris Atbildēt

Vai tad nevar saprast? Piedāvāju rakstīt par tiem kas nemuld bet strādā.

8.janvāris Atbildēt

Tādi valdībā arī ir?

8.janvāris Atbildēt
Fra > endrj

Es vēl arvien nesaprotu Briškena nesen teikto: "...veidot Mobilitātes vienlīdzības un piekļūstamības konsultatīvo padomi...". Cik saprotu "proAgresīvie" grib veidot dažādu "Padomju laikus"...

8.janvāris Atbildēt
Kalamburs > fra

Neizlasi to "padomi".

Vai saproti, kas domāts ar: 'Mobilitātes vienlīdzības un piekļūstamības', da kaut vai komisija? Kāds vispār saprot? Tak viņi paši nesaprot - tikai virknē vārdus bez jebkādas jēgas!

8.janvāris Atbildēt

Respektīvi - pozitīvisma kampaņu gribi, lai šie tukšpļūtītāji var mierīgi pļurināt un saņemt algu? Sāc tik rakstīt!!

8.janvāris Atbildēt

Jo tālāk,jo drosmīgāk,jo atklātāk !!! Ar TO arī apsveicu,BEN !

8.janvāris Atbildēt

lai Bens daudz neaizraujas ar latviešu valsts nomelnošanu - atnāks Puķins un sados Benam pa ragiem. Puķina 5. kolona priekšniecību nekritizē.

9.janvāris Atbildēt

to teica viedā vīķe - hibrīdkara apstākļos priekšniecību nekritizē, tad nu kolēģi arī nelec augstāk par muguru.

9.janvāris Atbildēt