Komentāri: Vācijā komuniste, Putina fane nodibinājusi partiju ar savu vārdu nosaukumā

Komentē 6

veiksmi Sārai

13.janvāris Atbildēt

Komunisti ir tie kuri marksu ir lasījuši, antikomunisti ir tie, kuri lasīto ir sapratuši. Bet vispār cilvēku galvās darās briesmu lietas, ir gatavi nogalināt un mirt dēļ kaut kādiem debīlismiem, piemēram komunisma.

13.janvāris Atbildēt

Visām tām putina atsūkātājām ,tāds purns ,kurš reāli ķieģeli prasās......

13.janvāris Atbildēt

Kāds Putinam sakars ar komunistiskām idejām un praksi ? Komunisti atņem mantu bagātam un to izdala nabagam. Krievijas komunistu Nr.1 Ļeņinu Putins nosauca par nacionālnodevēju , bet Ļeņina izauklētās PSRS sabrukumu par ģeopolitisku traģēdiju .Izrādās ka nacionālnodevējs radījis valsti kuras sabrukums bija liela nelaime.Krievijā oligarhi trūcīgiem naudu nedod , tur nav pat progresīvais nodoklis ieviests - šī komunistisko ideju atskaņa ES valstīs darbojas, lai mazinātu nemieru un revolūciju iespēju.

14.janvāris Atbildēt

Nav jau tā ka Eiropā vairs neviens nesaprastu kādā purvā ir iestigusi Eiropas politika un ārpolitika.

Pati Eiropa ar milzu pūlēm iztaisa no Krievijas agresoru un tagad nu cieš no tā jo agresors rullē. Uzbrūk kad grib un neuzbrūk kad uzbrukt negrib, bet Eiropa var tikai reaģēt uz to ko dara agresors. Kāds tur brīnums ka kāda sieviete pasaka ka tas nav normāli, un ka ne jau Putins pats sevi agresora godā iecēla bet gan, kā saka, paši vien pūta, paši vien deg.

14.janvāris Atbildēt

Varbūt ir atkal pienācis laiks tādām, viena vadoņa partijām.

14.janvāris Atbildēt