Komentāri: "Bild" holivudiskais Krievijas uzbrukuma scenārijs un Fabiana Hofmana nopietnais brīdinājums

Komentē 11

Un vel viena viltus zina un dzeltenas preses Bild.

16.janvāris Atbildēt

Tāda nu tā situācija uz ES - Krievijas robežas veidojas, manuprāt visumā ļoti nelabvēlīga ES.

Krievi jau protams neteiks kur un kā viņi uzbruks ES. Domāju ka viņi paši nemaz nezin kur un kā. Tā teikt, kur un kā sanāks, tā sanāks. Absolūta nenoteiktība no Krievijas puses. Bet Eiropa uzņēmības pilna ir reaģēt uz Krievijas draudiem? Kā var reaģēt uz pilnīgu nenoteiktību? Liela mēroga uzbrukuma sākumu protams ka var noteikt, bet priekš kam Krievijai liela mēroga uzbrukums (kā Ukrainā)? Vai tad ir vēl analoga mēroga problēmas? Tātad Eiropas liktenis ir dzīvot bailēs un gaidīt agresora spontānās izdarības. Eiropas valdošos tāds stāvoklis varētu pat priecēt jo nav nekādu problēmu savas stagnācijas neefektivitātes sekas paslēpt agresīva kaimiņa izraisītajās bailēs. Krievijai savukārt nekādu problēmu, kaimiņš sakās neagresīvs, tikai aizsargājas, nekādas nenoteiktības, atliek tikai reaģēt uz noteiktībām. Eiropa pievelk ieročus robežai, Krievija attiecīgi reaģē, Latvija ierīko mīnu laukus gar robežu, Krievija reaģē un dara to pašu no savas robežas puses.

Jautājums ir tikai cik ilgi tā var, kurš te mocās neziņā un kurš vienkārši rīkojas saskaņā ar apstākļiem? Kas te var palīdzēt un kuram no kaimiņiem tā palīdzība vairāk vajadzīga. Atbilde manuprāt ir tikai viena - sirsnīgas sarunas palīdz visiem.

16.janvāris Atbildēt

Tukšvārdība, vateni! Kad krievi savus bezjēdzīgos mīnulaukus būs sadestījuši, varēsi sirsnīgi doties pārgājienā uz savu mātes zemi. Pagaidām tev sirsnīgas sarunas pašam ar sevi, kas nenoliedzami piesārņo ēteru.

16.janvāris Atbildēt
IMIK > rima.solis

Es jau esmu savā mātes zemē tā ka man nekur nav jādodas. Bet kas attiecas uz mums tuvāko ģeopolitiku tad risinājuma variantu pēc mana viedokļa nemaz nav tik daudz :

1. Krievija mistiskā kārtā sadalās un pazūd no Zemes kā ģeopolitiska vienība.

2. Rietumi dodas uz Maskavu uz sankciju atcelšanas sirsnīgām sarunām.

Kas attiecas uz ētera piesārņošanu tad katram ir tiesības to piesārņot kā katrs māk un saucas tas vārda un apziņas brīvība.

16.janvāris Atbildēt

Karš jau Ukrainā, iesākās tieši NATO dēļ, bet nu visi kliedz, vajag glābt un palīdzēt.? Tieši dēļ Ukrainas, arī mēs nonācām Putina redzes lokā, jo tik īsu robežu ar NATO, viņš vēl spēja kontrolēt, bet Ukraina jau ir tūkstoši kilometri.. Ar to arī sākās, bet šobrīd neviens vairs skaidri nezina, kā var to karu beigt, jo kā izskatās, nevien tāda plāna vispār nekad nav bijis, bet kāpēc.? Pirms sāka Ukrainai palīdzēt, tādam plānam bija jābūt uz galda. Tagad mēs izskatāmies pēc stulbiem skolas bērniem, kuri ir sākuši velt sniega bumbu pret kalnu.. Ar mums tas pats notiek un kad vairāk nespēsim viņu noturēt, viņa mūs visus vienkārši apraks. Un vispār, karot vajag regulāri un jau no bērna kājas, vajag drāzt lokam paipalu iesmus iet regulāri medībās, lai kad izaugtu lieli, karš un nogalināšana visiem būs jau pašsaprotama lieta.. Bet kas te notiek un vai mūsu skolas bērni, kaut prot salasīt upes malā akmeņus un ar lingu no jostas, tos pārmest pāri upei.? Pie austrumniekiem to prot katrs sīkais un viņš būs arī karavīrs, ja vajadzēs, bet te visādas štrunta kvotas un nezin vēl kādas izlozes, bet beigās tā atsauktā puse, ir pat nederīga dienestam..? Vajag tiem jefiņiem arī atklāti pateikt, ka frontē slimības viņiem netraucēs, jo reāla kara apstākļos, viņi izdīsos labi ja kādas 2,5-3 diennaktis. Patiesībā aukstā kara gados, mēs jutāmies daudz dršāk, bet tagad visādi Bild un katra cita dzeltenā prese, mums drīkst stāstīt ka gaidāms lielais karš un drīkstam jau laikus apsegties ar baltiem paladziņiem, lai tad kolektīvi dotos uz debesu mājām..!?

16.janvāris Atbildēt

Prasās pēc iztirzājuma "NATO dēļ" un "Ukrainas dēļ"?

16.janvāris Atbildēt
IMIK > rima.solis

Nav jau iespējams iztirzāt jo parasti uzreiz sākas nedemokrātiska apsaukāšanās, tā teikt vatņiki u.t.t.. Kāpēc šos jautājumus neiztirzā sabiedriskie mēdiji? Nu acīmredzot tikai tādēļ ka ir tāds , protams ka atkal nedemokrātisks, sabiedrības spiediens šos jautājumus neiztirzāt. No kurienes demokrātiskā sabiedrībā tāds spiediens? Nu nebūs jau nekāds atklājums ka kaut arī sabiedrība ir visumā demokrātiska, vienalga tajā šur tur arī kāds fašistisks elements slēpjas kas savu fašistisko viedokli kārdinošā primitīvi savtīgā iepakojumā iepako un tad palaiž sabiedrībā. Sabiedrība protams ka sajūsmā.

16.janvāris Atbildēt

Ļoti argumentēts un pamatots raksts.

Drošība reģionā var iestāties tikai tad, kad Krievija izbeidzas.

Sadalās pa sastāvdaļām, vēlams bez pilsoņu kara un ANO kontrolējot tās kodolpotenciālu. Tā laikam ir fantastika.

Vajadzīgi "Reigans vai Tečere", tikai to nav. Līdz ar to liliputins, neskatoties uz dažām neveiksmēm, notur "savu līniju". Viss 2021.g. decembrī draudētais ir aktuāls.

Kāpēc pēc Prigožina dumpja wagnerieši nonāca Baltkrievijā?!! Pieļauju, ka bija cerēts "pakutināt" NATO. Vai kaut kur pie Suvalku koridora, varbūt Viļņu, bet varbūt mūsu Daugavpili. Iebrukt un "padraiskoties', iet tik tālu, cik izdodas. Ja sastop nopietnu pretestību, atkāpties. Nenotika. Kas lai zina kāpēc? Varbūt Batjka ietiepās un neļāva. Iemeslus tas viltīgais politiķis vienmēr atrod.

Bet ja būtu iebrukuši, tad liliputins teiktu, "nas tam net!!!". Kaut kādi prigožinieši, neko par tiem nezinām. Arī Batjka teiktu, ka mēs nekur neesam. Atšķirt krievu tanku no baltkrievu tanka nevar. Tāpat karavīrus, visi runā krieviski, visiem kalaši.

Ja NATO ko mēģinātu pasākt pret Batjkas teritoriju, tad Batjka ar atomvāli draudētu. NATO dēļ Baltijas un Polijas atomkaru nesāks. Bet pat šobrīd NATO, tai skaitā arī Latvijas armijai, pret tādu spēku, kāds bija prigožinieši, vai ir ko likt pretī!!!?

Krievija 100000 vīru mierīgi var apbruņot pret Baltiju, arī 200-300 tankus, kaut vai vecos T-55, sagrabinās.

Pēc cik gadiem NATO Baltijā būs spēki, kas tādu baru var neitralizēt/

16.janvāris Atbildēt

Veca anekdote. Kad PSRS 1940,gadā taisījās uzbrukt Latvijai, Ulmanis prasījis Staļinam, cik lielu karaspēku viņš sūtīs karot. Staļins atbildējis, ka visus 140 miljonus. Ulmanis atbildējis, ka tad jāpadodās, jo Latvijā nav tik daudz zemes, kur viņus aprakt. Ukrainā gan tik daudz zemes atradīsies. Par Bild publikāciju jāpiebilst, ka TV "Nastojaščoje Vremja" teica, ka 2021,gada nogalē Bild bijusi publikācija par uzbrukuma virzieniem, kas lielā mērā piepildījusies.

16.janvāris Atbildēt

Kāda daļa itāļiem , francūžiem ,vāciešiem , grieķiem , spāņiem par to ka apdraudēts mistiska NATO austrumu flangs. Frau Merkele sapņoja par vienotu ekonomisko zonu no Lisabonas līdz Vladivostokai ,par laipnu bēgļu uzņemšanu no Āfrikas valstīm .Agresor valstu plāni ir skaidri redzami , jo tiem ir stiprs pamats , fundaments - Vadonis , ideoloģija , represīvais aparāts , varas vertikāle , propaganda tur pretī t.s. demokrātijās mūžīgas diskusijas , korupcija , streiki, nemieri , viedokļu daudzveidība, Nav grūti pateikt kas gūs virsroku šajā pretstāvē.

16.janvāris Atbildēt

Krievija nevar a priori kaut ko uzvarēt! Radīt lielu postu, jā, to var, bet tas atsitiens beigsies ar Krievijas Federācijas sadalīšanu vai pat pilnīgu likvidāciju! Krievija ir uzsākusi savas valsts iznīcināšanas projektu, pasaule mainīsies līdz nepazīšanai, protams, tas viss skars arī Latviju. Lielais jautājums - kāds ir Dieva tā Kunga plāns, ļaujot pūķinistiem šo eles danci sākt un kurināt!

17.janvāris Atbildēt