Komentāri: Sabiedriskais medijs beidzot apvienots. Vai gaidāmi uzlabojumi?

Komentē 9

Mjā, katrā ziņā ne objektivitāte ne vispār darba kvalitāte, no šīs apvienošanās neuzlabosies.

19.janvāris Atbildēt

Par to, ka sabiedriskais medijs darbojas nevis tautas, et gan atsevišķu partiju interesēs, liecina kaut vai tas, ka, ja TV vai radio piemin kādu ministru, uzreiz norāda, no kuras partijas tas ir.

Kas mums šeit ir, valdība, vai atsevišķi lēņu pārvaldnieki?

19.janvāris Atbildēt

Par nodokļu maksātāju naudu finansētu mēdiju vadības nomaiņai mūsdienās jābūt jebkuras vēlēšanās uzvarējušās varas partijas prioritātei kā Polijā. Jebkuras valsts tauta ir suverēns un demokrātijā suverēna gribu sargā konstitūcija. Nav jau tikai Polija, kur tā ir prakse. Ungārijā valsts finansētie mēdiji jau 15-20 gadus nereklamē tādas skaitliskas mazpartijas kā Latvijā ir Vienotība, ZZS vai Progresīvie. Jo tautu ar pārsimts biedriem partijā tās nepārstāv. Gandrīz visas mazpartijas Latvijā izveidojuši miljonāri Kariņa OIK kvotu atļauju saņēmēji, tagad Kariņa brīvlaistās elektrības četrkāršoto biržas tarifu shēmotāji, no kompensāciju shēmas 200 miljonus gadā pelnošie zāļu tirgoņi, 800 miljonus saņēmušie neesošas degvielas rezervju un cita zila gaisa spekulanti, bet Levits ar Kariņu septiņkāršoja viņus šo ievēlējušo partiju algas. No valsts budžeta tagad savām sīkprtijām maksā mums šādā veidā nozagtos nodokļu miljonus. Latvijā neviena nav masu partija kā ungāriem Fidesz ar 100,000 biedriem. Biedru naudas šai ungāru tautas partijai sniedza finansiālo neatkarību no valsts un no dažādu “sorosu pasaules lāpītāju” fondu naudas. Ungāriem paveicās arī ar harizmātisko Fidesz līderi, kuram pirmajā vietā ir ungāru tautas intereses un viņš šo tautas mandātu 20 gados nav ar savu rīcību izsējis kā to izdarījuši Latvijas politisko mazpartiju leviti un kariņi. Orbānam veltīgi piekarināta Putina drauga birka, Internetā ir pieejamas viņa runas konferencēs un simpozijos. Katram būtu jāizlasa. Nav viņš Putina fans kā tiek kariķēts Latvijas un Eiropas kreiso finansetajos mēdijos. Latvijas “sabiedriskajiem mēdijiem” gan tāda “Latvijas orbāna” nākotne būtu šausmu scenārijs un šie mazpartiju pakalpiņi šobrīd dara visu, lai nepienāktu gals to melīgajai propagandai un trekni finansētajiem amatiem no mūsu nodokļu naudām. Ungārijā un Polijā ir demokrātija. Latvijā sīkpartiju diktāts. Tas kā ļauna slimība ir ielaidis šo puvi sabiedriskajos medijos un pat dažos ziņu portālos. Latvijā šādus mazpartiju ruporus finansē ar šo pašu mazpartiju ministru tiem atvēlēto nodokļu naudu, kas vairs nav iedomājams Polijā vai Ungārijā. Tur politiskās korupcijas vietā mēdijos tagad valda vēlētāju demokrātiskā griba.

19.janvāris Atbildēt

Labs,Gint!

19.janvāris Atbildēt

Lieliski Gint!

Var piekrist par visiem simts procentiem! Būtu vēlams to atspoguļot arī mūsu radio un televīzijā. tad varētu runāt tiešām par sabiedriskajiem (bez pēdiņām) mēdijiem.

19.janvāris Atbildēt

Kas maksā, tas pasūta mūziku! Te nu neko grozīt nevar! Ja vara ir tā, kas izlemj, cik maksāt, tad jādzied varas stabulē. Polijā, par laimi, tie, kuri bija opozīcijā, nu pozīcijā, tā teikt pie varas. Un nomainīja visus redaktorus, lai kritizē, rāda. runā par bijušās varas varnešu sastrādāto. Nav slikti, lai slauka kaut ar laika nobīdi! Latvijas nelaime tā, ka te pie varas jau desmitiem gadu vieni un tie paši, nav kā Polijā, ka varas mainās. Latvijā vara, ja kādi dikti sašūmējas, vienu redaktoru komjaunieti aizvieto ar citu tādu pašu komjaunieti, vai kā likums, vēl dumjāku. Ja Rožkalne beigu beigās tomēr visiem piegriezīsies, viņas vietā vara ieliks citu, vēl lielāku pareizās līnijas nospraudēju, komjaunieti īsteno. Ja īsi, viss ies kā gājis!

19.janvāris Atbildēt

Es jau gadiem nespēju skatīties tā saucamo ziņu bloku, panorāmu, rīta bloku. Viņiem nav ziņās ko stāstīt! Tas ir apbrīnojami, cik tukšas ziņas kā tādas! Lēnā, pusaizmigušo stāvoklī atstāsta to, ko visi zin, desmit minūtes velta kādas censones izdotās grāmatas stātam...nu pilnīgs tukšums. Nav ziņu, kas noticis Valsts pilsētās, mazākās pilsētās, par pagastiem nerunājot, kas kaimiņos - Lietuvā, Igaunijā, Somijā...nu nav nekā! Viena tukša vāvuļošana, lēnā, laiku stiepošā garā. Vispār, drūmi!

19.janvāris Atbildēt

Tieši tā. Ziņās tā sauktajos masu mēdijos tiešām nekas, vai gandrīz nekas netiek ziņots par notiekošo ne pasaulē ne Latvijā.Tas, kas tiek ziņot ir vai nu sen zināms vai arī maznozīmīgs. Interesanti arī tādi raidījumi kā Dienas jautājums un Kas notiek Latvijā. Paliek iespaids, ka šo raidījumu veidotāji nopūlas, lai neuzdotu neērtus jautājumus uzaicinātajiem dalībniekiem un ,nedod dievs, neatklāt kaut ko pēc būtības.

19.janvāris Atbildēt

Labāk klusējiet. Iznāks kā par Latvijas neatkarību balsojušam Lembergam, skaitīsities par putinistu. Antivakseristi jau tādi ir. "krietnais" Levits jau visus sašķiroja.

19.janvāris Atbildēt