Komentāri: Krišjānis Kariņš kļūst par apkaunojumu Latvijas politikai un arī savai partijai

Komentē 26

Puslīdz domājošiem un vērtēt spējošiem cilvēkiem, par šī izsmiekla (Kariņa) prāta spējām nekādu ilūziju jau sen nav. Žēl, ka mūsu valstī arī tādus "galvas invalīdus" neizmet miskastē, bet turpina stūķēt kaut kādās siltās vietās.

23.janvāris Atbildēt

Redzot Kariņa rosīšanos, man gandrīz vai jādomā, ka bijušajam premjeram Šķēlem bija trāpīgākais apzīmējums par to vislielāko kretīnu atrašanu. Nenoliedzami, ka vadošās oponentu partijas politiskajā šahā visērtāk sagraut ar šādu augstpātīgu, melīgu un privātās lidmašīnās lidinošos personu palīdzību, kuras pat nesaprot, ka rīkojas nepareizi. Daudzi ierēdņi Latvijā nobalsoja par Kariņu kā “mazāko ļaunumu”, aizmirstot, ka Kariņš vispirms publiski meloja tautai, ka Latvijā piespiedu vakcinācijas nebūšot, bet pēc tam piespieda visus ierēdņus un arī tādus sabiedriskā TV un radio pakalpiņus kā leitānus sapotēties ar steigā uzražotu Pfizer gēnu terapijas medikamentu kā “vakcīnu”, kas atšķirībā no īstām vakcīnām imunitāti nerada un neaptur vīrusa izplatību, bet ģenētiski var veicināt pēkšņus audzējus, pāragras nāves dēļ trombu insultiem smadzenēs un sirds miokardus agrāk veseliem cilvēkiem. Lai no šo “vakcīnu” injekcijām cietušie daudz par to nedomātu, Kariņa valdības OIKa vietā palaida biržā vietējos spekulantus bez cenu griestiem, kas tirgū ar nākotnes kontraktiem četrkāršoja elektrības cenas. Šis Vienotības melis ar savu kabatas partiju Saeimā iekļuva, biedējot arvien vairāk dārgo energoresursu dēļ salstošos, badojošos un slimojošos tautiešus ar pasaku par to, ka pie citas mazpartijas būšot vēl sliktāk. Daļa ierēdņu uz šo naratīvu pavilkās. Mani priecē tas, ka, tagad aprunājoties ar kolēģiem, tādu ticīgo šim Vienotības sludinātājam kā vadonim paliek arvien mazāk. Katrs savā makā un elektrības rēķinos redz Kariņa darbošanās rezultātu, un tas tomēr atskurbina arī politikā pasīvos.

23.janvāris Atbildēt

Vai mums Latvijā nav juristu, vai mums Latvijā nav patriotu, vai vispār visiem viss vienalga?. Par ko domā tiesībsargs un KNAB. Ja valstī ir 90 % nabagu, pusmiljons pensionāru, no kuriem lielākjai daļai palīdz bērni, jo tie paši par savu pensiju nespēj ne zāles nopirkt ,pat pie zobārsta aiziet, nerunājot par kultūras pasākumu apmeklēsanu utt. Vidzemē un ne tikai esot veseli ciemi, kuru iedzivotāji saņem pensiju 300-350 EUR mēnesī, tas ir neiedomājami ES valstī. Vai bijušais premjers Karinš to zin, vai viņu tas vispār interesē, vai Siliņa to zin. Vai ir veikts kāds p\ētijums par reālo nabadzīgo skaitu Latvijā?Uz šī fona Vinš nelietīgi škērdē valsts līdzekļus, ļaunprātīgi izmantojot savu amatu. Vai par to nav jāierosina krimināllieta un jātiesā , vai par to nebūtu jākonfiscē manta. Kapēc kādam, kas visu mūžu strādājis jauztur atbraucēji , kangari?? Ko labu kariņa valdība izdarījusi.?? Pilna latvija ar čurkām, miljardi izķērdēti, attiecības ar kaimiņzemi sa....stas, pieminekļi nojaukti. Kas ir radīts, kādu pienesumu šis subjekts devis mūsu valstij, ko uzbūvējis, ko renovējis un par cik?? Vai tiaki jaucis , ārdijis un postijis???

24.janvāris Atbildēt

katrs latvietis priecāsies, ja kādam citam latvietim kaut kas sanāk, pat ja tas ir cērme.

23.janvāris Atbildēt

Tikai ārkārtēji ārējie notikumi var mainīt kariņu un tamlīdzīgo atrašanos pie stūres un valsts virzību. Ticības demokrātijas institūtam nav.

23.janvāris Atbildēt

Kaapeec nav ticiibas? Karinja likteni izshkjirs veeleetaaji. Balsojiet 'pret' JV un pret Karinju - un viss notiks.

23.janvāris Atbildēt
Elisa Meijere > 4084290611598936

Par kariņa izdarībām ir jāierosina krimināllieta jo tā ir kaitniecība valstij. Juristi ir tik gļevi, ka neviens to nedara, bet ceļs uz ES starptautisku posteni ar to pašu būtu liegts un karjerai strīam pāri. Nelieši beidzot jāsāk saukt pie atbildības

24.janvāris Atbildēt

Ko te vairs var saprast? Ķīna un Krievija sabāzta vienā nosodāmo maisā ar Šleseru un Kariņu. Nāk prātā vairs tikai viens - netiesājiet, un netiksiet tiesāti.

23.janvāris Atbildēt

Netiesājiet žulikus, tad arī paši varēsiet netraucēti zagt :D

23.janvāris Atbildēt

Poļitruks lika komentēt, bet tekstu neiedeva?

A pašam ta s......u nav....

23.janvāris Atbildēt
IMIK > kalamburs

"Snikers" gājis labumā, fantāzijas atgriezušāss? Paņem vēl kādu, varbūt ka reālas domas ar atjaunojas.

23.janvāris Atbildēt

Ja graudi neies caur Latviju pelnīs piemēram Turki laidīs caur savām ostām pēc tam vēl iepirksim tos "brīvības graudus" piemēram makaronu izstrādājumus no Itālijas :P

23.janvāris Atbildēt

Izņemot valodu , Karinā nekā latviska nav . Politiski pat izskatās ,ka viņā slēpjas maskēts "trampists" . Saruna ,piemēram ,tv 24 bija amerikāniskas lielmanības paraugs. Jebkuru domu pavada lišķīgi vēlētāja labvēlības meklējumi .

23.janvāris Atbildēt

''Trumpisms'' ir tieshi tas, kas Latvijas politikaa stipri pietruukst, ''Latvija pirmajaa vietaa''!!!

23.janvāris Atbildēt

Kariņš ir no realitātes atrauts šizofrēniķis ar izteiktu lielummāniju.

23.janvāris Atbildēt

Kariņam,un visai vienotībai, nevienu sekundi nav interesējušas nabadzībā iedzītās TAUTAS vajadzības. Viņu dogma: jo nabadzīgāka TAUTA, jo vieglāk to muļķot, ka tikai viņiem pašiem ir labi un neviens viņus netraucē. Viņš pat no dubultās pilsonības nav spējīgs atteikties!!!!

23.janvāris Atbildēt

Par Kariņu man viss skaidrs no senās grinberga lietas. Vienīgi bija cerība, ka ar laiku ir mācījies. Bet tādi nemācās. Vienīgi nevarēju saprast, kapēc cilvēki it sevišķi pensionāri par viņu balso. Te atmiņā nāk senie laiki, kad vēlētāji jau no padomju laikiem teica, jūs kungi, jums labāk zināms. Par deputātu grupas braucienu uz Ķīnu, cik saprotu, tur nav tērēta Saeimas nauda. To burbuli izpūta Jaunā Vienotība.

23.janvāris Atbildēt

Kāpēc Latvijas sabiedriskajos medijos neparādās informācija par Borisu Nadeždinu? Viņš kā opozīcijas kandidāts Krievijas prezidenta vēlēšanās pašlaik savācis ap 100 tūkstošiem parakstu, un cilvēki joprojām stāv garās rindās, lai Maskavā un citur parakstītos par viņu. Arī Latvijai būtu jāatbalsta Krievijas tautas cīņa par brīvu, demokrātisku valsti. Šāda jaunā Krievija būs labākā garantija kara izbeigšanai un mūsu valsts drošībai.

NRA, lūdzam informēt lasītājus par Borisu Nadeždinu.

23.janvāris Atbildēt

Zem šī Nezvorova ieraksta ir arī "Svētais čekists" Gundjajevs ar savu viedokli. Ir vērts iepazīties ko domā ANTIKRISTS!

24.janvāris Atbildēt

Te viss sabāzts vienā maisā. Latvijas atteikums no Krievijas pārtikas importa patiesi nekādu skādi Krievijas ekonomikai neradīs. Par ko bļaušana?

Un kāds tam sakars ar Šleseru Ķīnā.

Ja tur ir korupcijas pazīmes, lai KNAB dara savu darbu. Kāds tam sakars ar Kariņu? Izskatās pēc pasūtīta raksta, tik kvalitāte tam - miskastes vērtībā

23.janvāris Atbildēt

un tam rakstam vertiba ir nulle un NRA citu neka nedara, ka tikai nomelno JV.

23.janvāris Atbildēt

Nu bučo vien, bučo vien Kariņa tupeles!

24.janvāris Atbildēt

Vairums pastalu nav spējīgi saprast, ka, ja pastalu balsojums varētu kaut ko iespaidot, tad pastalas pie urnām nemaz netiktu pielaistas.

23.janvāris Atbildēt

es nezinu nevienu, kurš būtu nbalsojis par kariņu, bet viņs vienalga tika otrreiz ievēlēts. Kaut arī neviens nezin nevienu kurš būtu par viņu balsojis. Vai ierēdņi, vai pensionāri pēc inerces? viņu ir daudz viņi var.

24.janvāris Atbildēt
Aivars Jaunais Punka > elisa.meijere

Lai arī pats esmu pensijā 13 gadus, uzskatu tieši PENSIONĀRI ir vainīgi pie Kariņa ievēlēšanas! Gandrīz visi mani vēl dzīvie klassesbiedri balsoja par JV!

24.janvāris Atbildēt

Starp tiem ir 2 profesori un gandrīz visiem augstākā izglītība!

24.janvāris Atbildēt