Komentāri: Kreisie ekstrēmisti ar absurdām fantāzijām cenšas graut Latvijas drošību

Komentē 15

Vienīgais kāpēs "jaunietis no “Progresīvo”" ir kaut kāds "spēks" ir to murgu vilkšana saulītē. Priekškam jūs slimu suņu murgus uztverat kaut kā nopietni? Vai gadus 20 atpakaļ ja kāds teiktu kaut ko šādu tas izplatītos tālāk par viņa palātas sienām?

25.janvāris Atbildēt

Tieši nevilkšana saulītē, ignorēšana, un izlikšanās neko neredzam noved pie tādām sekām, kā partnerattiecību likums utt. Paskaties cik populāras idejas par dzimumu neesamību un lgbt tiesības utt ir jauniešu vidū. Var jau izlikties par kurlaklo, bet tad nāksies attapties pavisam citā realitātē, un ne tajā labākajā.

25.janvāris Atbildēt

Vai demokrātija pati svētā nevainiba

25.janvāris Atbildēt

Vai ir kaut kas labāks? Ja vien neesi mazohistitskas noslieces, ar vēlmi būt beztiesīgam gaļas gabalam bomzim, tad jau visādi komušņagismi, totalitrismi un citas šņegas var aizraut līdz sirds dziļumiem, ka gatavs mirt tā sūda dēļ.

25.janvāris Atbildēt

Mūsu aizsardzības spējas? Attieksme pret mūsu aizsardzības spējām ir stipri par cietu, jo lai ar kā mēs censtos, mūsu aizsardzības spējas salīdzinot ar drošības apdraudējumiem vienmēr būs par mazu. Tāpēc, manuprāt, mūsu aizsardzības spējas prasīt prasās pēc lielākas elastības, tas ir harmoniski ietvert sevī arī morāli, diplomātiju, politiku ar veselo saprātu vienā kompleksā. Tā teikt, kareivis vairāk vai mazāk ir štrunts, ja nav veselā saprāta tad ir kirdik.

25.janvāris Atbildēt

Drošibas Dienestiem ir jāsašņorē visus šos "neprogresivos" ar viņu Tvaiku ielas murgiem ,vai ta nav redzams ,ka visu šo "partiju neprogresivo ,kozļika" kūrē spalvaina kremļa roka,ja Drošibas dienesti nespēj ,vai negrib šos mēslus izraidit no Latvijas ,šos kara apstākļos Valsts Vara jāpārņem ZemeSSardzei ,un Armijai

25.janvāris Atbildēt

Sašņorēt jau varētu, bet ko tālāk? Kara apstākļi nav, izraidīt nevar. Sašņorēt un obligātā kārtā izglītot veselā saprāta garā? Kur ņemt mācībspēkus dzimumu aizspriedumu un seksisma izmācīšanai veselā saprāta garā?

25.janvāris Atbildēt

Man jocīgs liekas pats likums par dienestu.

Kāpēc izloze, kāpēc ne visus ?

Ja paskatās oficiālo statistiku, tad abu dzimumu, jauniešu, kam pienācis iesaukuma vecums ir ap 10 tūkstoši. Atskaitām meitenes, kurām noteikti nevajadzētu uzspiest militāro dienestu, slimos, studentus, kurus vajadzētu atbrīvot uz studiju laiku. Vēl labāk, ieviest kaut kādu militāru apmācību augstskolā, obligātu vai brīvprātīgu. Pēc beigšanas būtu gatavi rezerves virsnieki, vai tehniski speciālisti, kas mūsdienu karā ir ļoti būtiski. Tad varētu ieviest alternatīvo dienestu pacifistiem. Varētu pastrādāt slimnīcās, pansionātos, pie labdarības, robežu nostirināšanas būves u.t.t. Armija jau nav vienīgā, kam jāpalīdz. Varētu dienēt glābejos, ugunsdzēsejos, palidzet policijai, kaut vai ar latviešu valodu Daugavpilī, varētu palīdzēt jaunā poligona iekārtošanā. Tad arī nevajadzētu rīkot visādas aizdomīgas atlases un izlozes.

25.janvāris Atbildēt

Sievietes būtība un uzdevums: Kinder, Küche, Kirche!

Pasaule ir nostādīta "no kājām uz galvas". Kamēr netiks atjaunotas vecās patiesās vērtības, bardaks turpināsies.

Ja jau visi ir vienādi, tad kamdēļ sievietes masveidā nevar iesaukt armijā?! Piemēram "jūras kājniekos" vai no dāmām saformēt tā saucamās "trieciengrupas"?

Ak tomēr nevar. Jo pie pirmajām grūtībām un asinīm ģībšot nost.

25.janvāris Atbildēt

Pirms sākt rakst, lasīt un taisīt secinājumus, der vismaz noskaidrot, kas vipār ir tā Latvija un par kādu viņas drošību te ir runa.? Cik nu es saprotu, tad ir runa par galeru vergu suvernām tiesībām, dzīvot vienīgi sev izbrīvētā koncentrācijas, jeb darba nometnes barakā, kuru viņi ir gatavi aizstāvēt un pat mirt par to..? Kādēļ tik skarbi un kādēļ te runā arī pa kreisajiem.? Tos vēsturiskos līkločus Krievijā un arī Eiropā, saprotu pat vairāk nekā uz atzīmi labi vien, jo tas bārdainais Marku Kārlis, ar kuru viss arī iesākās, bija ierindojis savā darbā Kapitāls, arī manu senču dzimtu un pieskaitījis pie magnātiem, kuri bija tolaik vainīgi vai visās ļautiņu nelaimēs tajā laikā. Tiesa ka manējie nebija tur vienīgie, kuri tika iekšā tajā melnajā listē. Tagad jau ir cita situācija un vainīgie ir atkal citi, jeb kā tautā viņes dēvē, par Zelta miljardu. Ne pārāk sen pa telefonu, par to Z. miljardu viens sktītājs uzdeva jautājumu Slaidiņam un viņš pat nezināja, kas tas ir un arī raidījuma vadītājs neizrādījās gudrāks. Ja latviešiem stāsta par ukraiņu cīnām par savu brīvību, tad kā to drīkst darīt tādi neizglītoti radījumi.? Īstenībā arī ukraiņi, ir tādi paši kā latvieši, tikai tā viņu kopējā baraka, gan ir stipri lielāka, bet tas nemaina kopbūtību un dzīvošanu aiz restēm un tajā pašā mūsu statusā. Lai jums kopumā būtu skadra jūsu patības un eksistences nožēlojamā loma, tad esiet vienkārši gatavi piņemt reālo patiesību un ka tikai 1% no visas patreizējās cilvēces, ir tas zelta miljards,kuram pieder šie 99% no visas pasaules naudas.! Jūs esiet spiesti dzīvot no tā atlikuma un tā 1%, kuru viņa jums visžēlīgi atmet..

*******************************

'World's richest 1% get 82% of the wealth', says Oxfam

22 January 2018

********************************

www.bbc.com/news/business-42745853

25.janvāris Atbildēt

Nav vairs 1%, sen jau vairs nav.

25.janvāris Atbildēt

Ja kādam ir jautājumi, kādēļ nesaskrīt procenti, tad tas bija jau pasen un tajā pētījumā, nav iekļauta Ķīna un arī visa narko un citu mafiju nauda. Kopā būs tie nieka 99%..

25.janvāris Atbildēt

Jā, progresīvie ir jaunie komunisti, tas sen zināms. Jautājums ir, kā viņus pāraudzināt.

25.janvāris Atbildēt

Regresisti nesajēdz ka tādā veidā pūš arī sarkano ķieģeļu būdas virzienā, okupantiem vajag vāju aizsardzību, vai vēl labāk, ka visi tic, ka aizsargāties nav jēgas, un arī nevajag. Kā teikt noderīgie idioti.

25.janvāris Atbildēt

Vesela filma ir, kā Švarcnegers dzemdēja. Ja nopietni, tad vienlīdzība nebūs nekad. Drīzāk iestāsies matriarhāts.

20.februāris Atbildēt