Komentāri: Vai Borisam Nadeždinam un pārējai pasaulei ir kādas cerības?

Komentē 6

Varbūt labākais, kas varētu notikt, būtu Borisa bojā eja kādā avioavārijā vai CSN, lai visa pasaule redz, kā strādā Pūķins!

29.janvāris Atbildēt

Skatījos interviju You Tube. Ļoti uzmanīgi izsakās par Putinu. Vienīgi izteicās , ka nākošos 6gadus Putins nevaldīs. Baltkrievijas variants laikam nebūs.

29.janvāris Atbildēt

Bet, protams, viņam jāizsakās uzmanīgi! Boriss atrodas Krievijā. Kāpēc sevi pakļaut liekam riskam. Kad pienāks laiks, varēs izteikties tiešāk.

30.janvāris Atbildēt

Kādas vēl cerības? Kārtējais žīds. Bet žīdam ticēt ir sevi necienīt. Protams vēl jau paliek jautājums : uz ko cerības?

30.janvāris Atbildēt

Mēs jau redzam no Gazas sektora piemēra, pie kā noved "augsta siena, grāvis ar ūdeni un tajā peldoši krokodili". Nelikties ne zinis būtu Eiropai vissliktākais variants. Visticamāk, Putina režīms dēļ iekšējām problēmām sabruks jau tuvākā pusgada laikā, un Latvijai vismaz neoficiāli vajadzētu palīdzēt Krievijas opozīcijas kustībai atjaunot brīvu, demokrātisku, eiropeisku Krieviju, kādu - kā redzam pēc Nadeždina atbalsta - vēlas vairums turienes pilsoņu. Tikai brīvas Krievijas gadījumā mums nekādi mīnu lauki nebūs nepieciešami!

30.janvāris Atbildēt

Tad kad Pūķinu iznesīs ārā no Kremļa ar kājām pa priekšu tautas sacelšanās rezultātā tad visi atcerēsies Nadeždinu! Tad arī pienāks viņa laiks valdīt...! Domāju, ka pie vēlēšanām Nadeždins tomēr tiks, bet rezultāts mums visiem ir zināms, atmesti daži procenti...

31.janvāris Atbildēt