Komentāri: Nav laika vilcināties. Jānosprauž jaunais stratēģiskais mērķis

Komentē 6

Problemas radīs tiesiskais regulējums. Cilvēkiem neko nedrīkst. Neizpildāmu prasību birokrātijas labirints.

31.janvāris Atbildēt

Ieroču ražošana Latvijas stratēģiskais mērķis? Varētu vēl narkotiku ražošanu ar pieķert klāt pie stratēģiskā mērķa. Ieroči demokrātiskai pasaulei, narkotikas Krievijai un kā saka, dzīvojam bagāti un nevienu ne uz ko neprovocējam.

31.janvāris Atbildēt

Mhm, neņemiet ļaunā, bet izklausās stipri dumji. Vēl varētu piekrist ka militārās rūpniecības attīstīšana ir viens no līdzekļiem kaut kādu mērķu sasniegšanai, bet pasludināt to par mērķi, tas ir pat nesalīdzināmi zemāks līmenis kā Saeimas debatēs.........

31.janvāris Atbildēt

Skaidrs ir viens. Krievija uzbrūk tad kad to nu nekādi neprovocē uzbrukumam. Tātad Latvijas stratēģiskais mērķis drošības jomā varētu būt nepārtraukti provocēt Krieviju uzbrukumam. Un tā rezultātā Krievija Latvijai nekad neuzbruks. Jeb kā?

31.janvāris Atbildēt

Process turpinās, jo savi īpašumi (kapitāls) ir jāizsargā. - "Zviedrija nākamā gada sākumā plāno nosūtīt uz Latviju armijas bataljonu ar 800 karavīriem, lai pastiprinātu Latvijā izvietoto NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupu. (lsm_lv, 08.01.2024.)

"Valsts prezidents: mēs nodrošināsim pilnvērtīgu uzņemošās valsts atbalstu Kanādas bruņoto spēku palielinājumam"

31.janvāris Atbildēt

No covida nopelnīja tā saucamo "vakcīnu" ražotāji. No kara nopelnīs ...! Cietēji būs vienkāršie iedzīvotāji. Pat interesanti, kas grib atteikties no Otavas konvencijas. Ja izliks mīnas , tad varam norakstīt Latgali krieviem.

31.janvāris Atbildēt