Komentāri: Republikāņi ar Donaldu Trampu priekšgalā arvien vairāk sliecas Putina atbalstītāju virzienā

Komentē 8

Godātais Ben! Jūsu publikàcijas, saturiski, arvien biežāk defilē uz tenku robežas.

9.februāris Atbildēt

Varbūt sākumam tiks galā ar iekšējo ienaidnieku baidena/demokrātu veidolā un tad ar ārējo. Paņems visu maizes kukuli, nevis tikai vienu šķēli.

9.februāris Atbildēt

Krievu fašisti tiks sakauti ar ASV palīdzību, vai bez tās. Tas ir tikai laika jautājums.

9.februāris Atbildēt

Donaldam triperim,un "bālajai kodei" der tikai viens variants ,un tas ir Kenedija variants.......

9.februāris Atbildēt

Slicos uz to, ka šo nav rakstījis Latkovskis bet Streips :D

Gribētos lasīt analītiku, kāpēc Eiropa neapbruņo Ukrainu?

9.februāris Atbildēt

Eiropā - ES un NATO ir lielākas haoss kā ASV. ,,NATO,, sastāvā it kā esošās Turcijas sultāns Erdogāns sēž uz diviem ,,krēsliem,,. Par it kā ,,atbalstu,, Zviedrijai iestāties NATO saņems no ASV iznīcinātājus F-16 , bet no krievijas jau saņēmis pretraķešu kompleksu S-400 . Turcija palīdz krieviem apiet sankcijas , Turcija gatava karot ar Grieķiju - abas it kā NATO valstis. Itālija pārdod krievijai snaiperu šautenes , Grieķija pārdevusi Krievijai visus tankerus naftas pārvadāšanai , Ungārijas vadonis Orbans ES līderus ,,dancina ,, bez mitas saņemot labumus no krievijas un no ES. Šveice , Austrija ir mūžam neitrālas ,Francijai, Vācijai ,Anglijai ir savas problēmas. Iniciatīva tagad pieder Krievijas , Ziemeļkorejas , Irānas un Ķīnas kopējam spēkam , jo nav pretrunu starp šīm valstīm un nav pretrunu katrai šo valstu iekšienē.

9.februāris Atbildēt

Latkovska rakstītajā ir tik milzīga neatbilstība ASV politikā faktiski notiekošajam, ka ir acīmredzami, ka viņš informāciju smeļas no, viņaprāt, uzticamākajiem medijiem kā New York Times, Washington Post, CNN, CBS u.tml., kuri visi un vēl daudzi no lielākajiem medijiem kalpo Demokrātu partijai. Cīņas ASV Kongresā viņš atspoguļo sagrozīti un vienpusīgi, atreferējot tikai un vienīgi Baltā nama viedokli, jo Republikāņu politiķu patiesā argumentācija viņu neinteresē.

Nekad viņš necitē nesagrozītu Trampa un citu ietekmīgāko republikāņu tiešo runu.

Nekad viņš nav izteicis izbrīnu par to, kādi ir iemesli bezprecedenta demokrātu Trampa apkarošanas un juridiskas vajāšanas kampaņai, kura pilnīgi neko pret Trampu neatrada, bet kura izmaksāja daudzus desmitus miljonu dolāru.

Ir pilnīgi aizmirsts vai apzināti tiek noklusēts, ka tieši Tramps uzsāka militāru palīdzību Ukrainai pēc tam, kad iepriekšējais prezidents Obama Ukrainai to atteica.

Nekad Latkovskis nav analizējis un izteicis savas pārdomas par iemesliem, kāpēc Baltais nams visā nu jau gandrīz 2 gadus ilgstošā kara gaitā ne tikai devis daudz mazāku militāro palīdzību par ukraiņu pieprasīto (ar tendenci to samazināt vēl un vēl), bet uzstādījis ukraiņiem absurdus aizliegumus - neuzbrukt Krievijas militāriem objektiem tās teritorijā, pārtraukt Ukrainas armijas uzbrukumus Prigožina "dumpja" laikā un tamlīdzīgi.

Godīgam žurnālistam tik neviennozīmīgs un sarežģīts politiskais process būtu jāaplūko maksimāli vispusīgi un netendenciozi, bet Latkovskis to nedara.

Kāpēc?

9.februāris Atbildēt

Lai tak sliecas kur grib. Atjēgsies tad, kad Krievija pieprasīs sev Aļasku atpakaļ

10.februāris Atbildēt