Komentāri: Takers Karlsons atsedz Krievijas un Putina faktisko vājumu

Komentē 18

Latkovskis reiz bija labs žurnālists, bet nu jau krietnu laiku izskatās, ka viņa vietā rakstus kompilē kāds klīnisks šizofrēniķis.

13.februāris Atbildēt

Imi esam iepazinuši kā t.s. "maigo trolli".

Nu un kas, ka interviju noskatījušies miljoni? To taču skatījās gan atbalstītāji, gan arī pretinieki. Krievijas-Ukrainas karš ir ļoti nozīmīgs visas pasaules nākotnei. Uz ietekmi var skatīties divējādi. Protams, tiem, kam smadzenēs vairāk par vienu rievu pasmiesies, taču priekš trampistiem un vietējās vates derēs pilnībā.

13.februāris Atbildēt

Par uzbrukšanu Latvijai un Polijai Putina atbilde ir skaidrāka par skaidru, saprotams ka tikai relatīvā izteiksmē. Sagaidīt lai Putins apstiprinātu neuzbrukšanu absolūtā izteiksmē ir absurds un kā saka perebor.

Jautājumā par kara uzsācējiem ar principā jau ar pastāv vismaz divi viedokļi. Pie mums propagandē vienu un noklusē otru, Krievijā droši vien ka otrādi ( nevar īsti pateikt jo Maskavas kanāls ir nogriezts).

Putins noguris un nelaimīgs? Noguris varbūt, bet nelaimīgs no kā, puspasaule viņu atbalsta, liela daļa kristiešu (pareizticīgie) viņu aktīvi atbalsta. Īsti nav nekā tāda lai būtu baigi nelaimīgs, nu izņemos dažus sīkumus varbūt.

Krievijai vienmēr būs nostalģija pēc Rietumiem, bet ko manuprāt negrib saprast Rietumi ir tas ka nostaļģijai arī ir robežas.

Kas uzvarēs, Putins vai Rietumi? Es teiktu tā, Rietumi nevar uzvarēt jo Rietumiem ir lielākas problēmas ar cilvēcisko morāli. Pasaule Rietumus nesapratīs.

13.februāris Atbildēt

Kāpēc uzskatu ka Putins uzvarēs?

Kas kuram uzbrūk tas ir tikai tāds sākotnējais morāles vilnis. Protams Krievija uzbrūk Ukrainai, visiem tas ir skaidrs, Sākotnējais morāles vilnis ir palaists un kas? Rādās ka Krievija to ir izturējusi. Tālāk jau nāk viļņi (ne viens vien) ne par to kas uzbrūk bet gan par to kāpēc uzbrūk, un tie iet uz pretējo pusi, uz Rietumiem. Vai Rietumi tos izturēs, un cik ilgi?

13.februāris Atbildēt

No intervijas: NATO cenšas iebaidīt savus pilsoņus par Krievijas uzbrukuma draudiem, bet skaidri domājošs cilvēks saprot, ka tas ir fake. Tiek uzpūsti Krievijas draudi. Mums nav savu intrešu ne Polijā, ne Latvijā, ne kur. Iebrukums Polijā notiks vienīgi tad, ja nāks uzbrukums no Polijas. [To vajadzētu likt aiz auss visiem karotājiem un kara kūrējiem tepat Latvijā. Paskatieties spogulī un jūs ieraudzīsiet agresoru, kara kurinātāju un savas tautas metēju kara ugunsgrēkā.] Mums tur nav nekādu interešu. Ir vienīgi draudi no viņu puses. Mums nav nekādu teritoriālo vai letālu pretenziju. Un tas ir absolūti izslēgts. Nav jābūt saprātīgam analītiķim, lai neredzētu nekādu jēgu iesaistīties globālā karā. Tas ir pretrunā ar veselo saprātu. Bet globālais karš noliks visu cilvēci uz iznīcināšanas robežas. Un tas ir acīm redzami. Rietumu idealogi katru dienu baida: “Lūk, lūk! Krievija jau rīt pielietos taktiskos kodolieročus.” Rīt, nē parīt. Tās ir šausmenes mietpilsonim un tāpēc, lai izsistu no ASV un Eiropas nodokļu maksātājiem papildus naudu, lai varētu pretī stāvēt Krievijai, Ukrainas teritorijā kara lauka apstākļos. Un pēc iespējas vairāk novājināt Krieviju. Jau nākošajā dienā rietumu informatīvā hibrīdkara speciālisti sāka bļaut pilnā balsī, ka Putins grib sagraut Ukrainu un pēc tam uzsākt slaktiņu Eiropā.

*Amerikāņu senators Chaksha Schumer aicina gāzt naudu Ukrainas karā, citādi tā būs jāaizstāv amerikāņu karavīriem.

-Tā ir vistīrākā provokācija, pie kam lēta provokācija. Nesaprotu kāpēc amerikāņu karavīriem būtu jākaro Ukrainā. Kaut gan amerikāņu algotņi tur jau karo. Pirmajā vietā ir poļu algotņi, otrajā amerikāņu un trešajā vietā gruzīnu. Ja kādiem ir vēlme tur nosūtīt regulāro armiju, tas noliks pasauli uz kodoliznīcināšanas sliekšņa. Vai ASV tas ir vajadzīgs? Vai viņiem nav citu problēmu kā karot 9000 km attālumā no savas zemes? Vai nebūtu labāk atgriezties pie veselā saprāta un sākt sarunas ar Krieviju, ņemot vērā, ka tagad Krievija cīnīsies par savām interesēm un drošību ar visiem iespējamajiem līdzekļiem. Varbūt ar cieņu vajadzētu sākt izturēties pret mūsu valsti tās interesēm. Un sākt meklēt kādus risinājumus.

*Kurš uzspridzināja Nord Stream?

-JŪS! Jums personīgi ir alibi, bet jūsu jūras spēkiem tāda nav. Vēl ir vecais jautājums –Kam tas ir izdevīgi? Un vēl var papildināt, kam ir tādas iespējas?

13.februāris Atbildēt

Jāni, šeit nav obligāti jātulko niks latviešu valodā. var droši rakstīt Ivans,

13.februāris Atbildēt

Es, atšķirībā no tevis, nesaucos visādos labajos un kreisajos, un neorentējos visādos RCC un tamlīdzīgos terminos.

13.februāris Atbildēt

Kāpēc tikai viens. Varbūt bojā aizies abi pretinieki, bet mēs paliksim.

13.februāris Atbildēt

Var jau arī tā domāt, tikai Karlsons neatbrauca uz Maskavu, tikai dēļ tās intervijas un tā bija brauciena redzamais iemesls. Ja Trampu ievēlēs un Putins tagad darīs visu, lai tā tas notiktu, tad gan mēs dabūsim velnu matīt, jo tagad nu abi, strādās jo ciešā sazobē, bet Karlsons tad tiks otrajā valsts krēslā un viceprezidenta amatā. Tāds aptuveni ir viņu meistarplāns.. ES tad noliks pie vietas, bet viņas austrumu daļu, sadalīs pēc Džonsona un Frīdmana uzlabotā scenārija un bez Turcijas pirmajā piegājienā. Runa ir pa bufera, jeb pelēko zonu, bet bez viņas, nekāds miers ar Kriju nebūs un arī ASV varas spice, to labi saprot. Ja Polija pirmā neuzbruks Krievijai, tas ir jāsaprot nedaudz savādāk un tieši šajā sakarā. Ja Polija piekritīs un būs ar mieru, tad viss būs kārtībā. Varšavas vietā, nebūtu prātīgi stīvēties, jo ieguvumi būtu milzīgi un tadas iespējas reti kad gadās, vismaz ne tagadējās mūsdienās un tādu iespēju palaist garām, būtu pati pēdējā muļķība..

13.februāris Atbildēt

Protams ka Polijas, Latvijas, ... jautājums tādā tālākas relativitātes izteiksmē nav nemaz tik vienkāršs jo problemātikas būtība ir paliekošajā neskaidrībā ar ģeopolitiskās ietekmes robežām Eiropā. Ja NATO paliek Eiropas un ASV alianse tad pastāvīgs Krievijas kairinātājs, kā saka, ir pie vietas. Vai kāda bufera zona te var līdzēt nav nemaz zināms, manuprāt. Vēl jau ir variants ka Eiropa saņemas un kļūst par patstāvīgu ģeopolitisko spēlētāju.

13.februāris Atbildēt

Jā, Pūķina līdzgaitnieks Kremļa koridoros, vēlāk nežēlastībā kritušais, tagad Berlīnē dzīvojošais Pūķina režīma kritiķis Alfrēds Kohs trāpījis desmitniekā! Tā nu tas ir ar biedru Pūķinu. Bet mums no tā, ka izprotam Pūķina psihiskās novirzes un stāvokli, vieglāk nekļūst. Jāgatavojas karot, jābruņojas, jāsavācas!

13.februāris Atbildēt

Takers atsedz KF vājumu?)))) nu tad jau labi--varat iet uzbrukumā))

13.februāris Atbildēt

smalki +++

13.februāris Atbildēt

Kādi jūs esat nožēlojami skricelēji! Jūs pat sveci Putinam neturat, gļēvuļi, meļi, zemiski nacionālisti! Jūs paši kā blusu pilni jaukti ķēdē brēcat uz Krieviju, un paši trīcēt no bailēm! Jā, tu nevienam neesi vajadzīgs, viņiem tu nerūp, bet tu tomēr gribi atgādināt par sevi! Nožēlojami nieki!

13.februāris Atbildēt

Nē, Vaļera, mēs nebaidāmies no Putina.

Mēs šeit spriežam kā tikt ar viņu galā.

13.februāris Atbildēt
Labais > valdis.6427ffeda4c11

Sibīrijā varēsi visu lēnā garā apspriest, vai arī tu domā, ka var dirst visu ko bez sekām? Būs surprise Tev, staigājošais mironi!

13.februāris Atbildēt
Valdis > labais

Ja Nra.lv ir kaut cik normāls izdevums, es aicinu jūs, šito "labā" komentāru, un vēl arī citus viņa komentārus augstāk pārsūtīt attiecīgām iestādēm.

13.februāris Atbildēt

Vienīgais ko kāds kaut ko tam botoksa pūslim tur, ir viņa kaku koferis, un to varat turēt paši.

13.februāris Atbildēt