Komentāri: Navaļnijs nogalināts. Kas tālāk?

Komentē 10

Bravo, Latkovska k.gs! Redzu ka manā domu biedru lauciņā ir līdzīgi domājušie! Jēdziens-Nozagt Valsti ir parādījies Latvijā 20 gadus atpakaļ, kaut gan es precīzi nezinu protams..! Es nešaubos ka krievi agri vai vēlu atkratīsies no šiem bandītiem un palīdzēs tam apstākļi! Kara izdevumi ir jau sasnieguši trešdaļu no valsts budžeta. Tā turpinot situācija valstī agri vai vēlu nonāks līdz 1917 gada apstākļiem un es domāju, ka tad jau nav tālu līdz revolūcijai. Es nešaubos, ka tas notiks tieši tā, caur tautas neapmierinātību...!

19.februāris Atbildēt

1918.g. 6. jūlijā Maskavā tika nogalināts Vācijas vēstnieks Mirnbahs, bet pēc tam sekoja tas, ko spilgti apraksta dižvēsturnieks E.Jēkabsons - "Tas laiks, kad Latvijas zemē karoja 14 armijas" (LVportals). RU gan šos notikumus nesauc par "neatkarības karu", bet lieto terminu "intervence". P.S. Bens ar savu ticību atsauc atmiņā dzirdēto par 1949..g., kad pēc deportācijas un NATO nodibināšanas, nac. partizāņi klausījās Rietumu raidstacijas. Turieties, mēs drīz nāksim palīgā.

19.februāris Atbildēt

Kā saka, nekas nav skaidrs, kad visiem viss jau skaidrs.

19.februāris Atbildēt

Ne Bens, ne Hermanis, ne pat Langa latviešus neaicina doties palīgā uz Ukrainas Austrumfronti, lai 16. martā vismaz viens bataljons atrastos Dņepras krastā. Skaidra bilde. "Kopš normatīvā regulējuma pieņemšanas kopumā saņemti 14 Latvijas iedzīvotāju pieteikumi karot Ukrainas armijas pusē, pavēstīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera preses virsniece Sandra Brāle.(jauns_lv, 31.01.2024.)

19.februāris Atbildēt

Jā. Gribu, lai aizbāž mutes. Lai Latvijā valdītu Trampa kungam līdzīga personība. Pietiks šito "gudrīšu" un jānovērš iespējas nākotnē tādiem ietekmēt politiku. Ja esošie likumi neapmierina mūsdienu vajadzības, tie ir jāmaina. Nekas nav negrozāms.

19.februāris Atbildēt

Nabaga Krievija, bandīts Pūķins novedīs valsti līdz kārtējai revolūcijai, asinis Krievijā līs lielām straumēm. "Ja neesmu es, Pūķins, kam man Krievija!"

19.februāris Atbildēt

Malači, te arī ņem komentārus ārā..:))

19.februāris Atbildēt

Interese pēc sāku pētīt, kas tad ir fašisms, izlasīju fašisma definīciju un iegrimu pārdomās par dzīvi Latvijā. Vispār jau Benam raksts bija par Krieviju. Te tā definīcija ir:

Fašisms ir totalitāra valdības filozofija, kas glorificē valsti un nāciju un piešķir valstij kontroli par katru nacionālās dzīves aspektu. Fašistu filozofijas raksturojums ir šāds. Pirmais un pats galvenais ir valsts glorificēšana un indivīda pilnīga pakļaušanās valstij. Valsts tiek definēts kā organisks kopums, kurā indivīdus vajag absorbēt viņu pašu un valsts labā. Šī “totālā valsts” ir absolūta tās metodēs un ir neierobežota likumos tās pilsoņu kontrolē un vadīšanā. Otrs valdoša fašisma koncepts ir iemiesots sociālā Darvinisma teorijā. Fašisti nācijas valsts dzīvē pielieto doktrīnu par to, ka ir nepieciešama cīņa par izdzīvošanu un izdzīvo stiprākais. Vēl viens fašisma elements ir tā elitārisms. Glābšanu no pūļa likumiem un eksistējošās sociālās kārtības sagraušanu ir iespējams panākt tikai autoritāram līderim, kurš iemieso augstākos nācijas ideālus. Šis līdera kā varoņa vai supermena koncepts ir cieši saistīts ar saprāta un inteliģences noraidīšanu un tā uzsvaru uz vīziju, radošumu un “gribu”. Fašisms ir atradis piekritējus visās valstīs. Tā būtībā nekonkrētā un emocionālā daba veicina unikālas nacionālās variācijas, kuru līderi bieži sašutuši noliedz, ka viņi vispār ir fašisti. Savās diktatoriskajās metodēs un brutālā opozīcijas iebiedēšanā no milicijas un slepenpolicijas puses, fašisms daudz neatšķir sevi no despotiskiem un totalitāriem režīmiem. Īpaša līdzība ir ar komunisma režīmu Padomju Savienībā Jozefa Staļina vadībā. Tomēr, atšķirībā no komunisma, fašisms nicina bezšķiru sabiedrību un redz vēlamo kārtību tikai tādā valstī, kur katrai šķirai ir tās atšķirīga vieta un funkcija. Šķiru pārstāvība kā kapitālisti, strādnieki, zemnieki un profesionāļi ir aizstāta ar partiju pārstāvību. Korporatīvā valsts, kur valdībai ir neierobežota kontrole pār ekonomisko dzīvi, ir daļa no fašistu dogmas.

Avots: encyclopedia2.thefreedictionary.com/Fashism

19.februāris Atbildēt

Vēlreiz, Ben! Navaļnijs bija lielkrievijas cienītājs. Ukraiņi to saka! (atsaucoties uz suspendētu komentāru)

19.februāris Atbildēt

Paldies par komentāru! Tas ir realitātei atbilstošs. Tai mainīgajai realitātei, kuru katrs uztver pa savam.

20.februāris Atbildēt