Komentāri: Divi gadi kopš iebrukuma sākuma. Kādi secinājumi?

Komentē 6

Skaists raksts Ben.patriotisks..skaists uzsaukums visiem-principā aicinājums iet nāvē.

Bet vai tu pats Ben,butu gatavs iet nāvē par Latviju?atļaujos apšaubit.un ceru ka man nekad nebus iespēja parliecinaties par tavu liekulību.

Jo es uzskatu ka jebkurš miers ir labaks par navi un iznicību-to ko propagandē tu Ben.

Ej pastasti mirušo karaviru matēm un izpostito pilsetu iedzivotājiem,ka šitā kā tagad ir labāk neka butu bijis padoties bez kara.

23.februāris Atbildēt

Kd dzirdu šādas patētiskas runas, vienmēr jautāju- vari nosaukt trīs atšķirības starp 'Militāra specoperācija, lai atbrīvotu Irāku" no "Militāras specoperācijas lai atbrīvotu Ukrainu"" ! "Pēc benčika loģikas, ja kādā valstī iebrūk NATO, tad tas demokrātijas vārdā un par to nav jārunā...ja kāds cits, tad tas ir pilna mēroga karš , agresija un šausmas. 2022. gada vasarā ukraiņi ar krieviem sarunās vienojās par līgumu, bet atbrauca Boriska Džonsons un pateica-nekāda miera, jākaro! Kapēc? Kam izdevīgi ? Saprotu, benčikam jeņķu granti...varbūt lai izdod savu avīzi, piemēram " ASV propagandas rupors"".

23.februāris Atbildēt

Nav šaubu! Kad Pūķins būs jau Baltijas valstu galvaspilsētās, 5. pants vēl nebūs iedarbinājies. Latvijai jāslēdz individuālie starpvalstu līgumi ar mazajām, bet krietni bagātākām NATO valstiņām, un kādu lielvaras valsti, teiksim, Angliju!

23.februāris Atbildēt

Nu no vienas puses divi kara gadi parāda cik izmaksā (pagaidām) ģeopolitiska jokošanās ar Krieviju. No otras puses tie parāda cik liels ir segums ģeopolitiskajiem jokiem ar Krieviju - divi kara gadi tikai ar jokotāju atbalsta izrādīšanu vien. Pats atbalsta jau droši vien ka tā arī nekad nesekos. Kā saka, kādi laiki tādi tikumi.

23.februāris Atbildēt

Secinājumu komentāros tā ka pamaz?

Ja tā tad tad vēl viens secinājums. Visuvarenā Eiropas miermīlīgās teritorijas paplašināšanas koncepcija ir pa galam. Kā saka, nevienu miermīlīgu soli tālāk, miermīlīguma robeža Krievijas virzienā ir sasniegta, tālāk seko karš. Krievija uzdrošinājās stāties pretim visu varenai līdz tam miermīlīgas iekarošanas koncepcijai un piebeidza to ar militārās operācijas koncepciju. Un tā kā pagājuši jau divi gadi kopš jaunas koncepcijas ieviešanas bet Krievija vēl joprojām turpat tad jāsecina ka jaunā koncepcija ir sekmīgi ieviesta. 1 : 0 Krievijas labā?

25.februāris Atbildēt

Pasaules vēstures līkločos ik pēc brīža uzrodas kāds monstrs ,kā priekšgalā ir vadonis. Marksisms -Ļeņinisms ar vadoni Staļinu , Nacionālsociālisms ar vadoni Hitleru , Ķīnā Mao Dze Duns , tad mazāka izmēra plēsoņas kā Kambodžā asiņainais Pols Pots , Irakā Sadams Huseins u.t.t.. Līdz nonākam pie krievu pasaules , kas pēc vadoņa Putina teiktā tiek paša Dieva vadīta un krievi ir īpaša civilizācija , pati galvenā uz mūsu planētas.

26.februāris Atbildēt