Komentāri: Kārtējais "Progresīvo" absurds: apstrādāta zeme – degradēta, aizaugusi – attīstīta

Komentē 18

Krievijas troļļi ir iestàstijuši ka mežu par daudz , bet ir otrādi , vajag izcirst mežus pie pilsētām un ciemiem lai nedzērājus var kaut ko būvēt , vasarnīcas , nelielas mājas , tagad to var darīt tikai biezie un bagātas firmas jo var nopirkt reta zonējuma zemi pie pilsētas .Mazie zemnieku tuvu apdzīvotām vietām varētu zemes hektāru pārdot piemēram pie ezera vasarnīcai , paskatieties Amerikāņu filmas tur ir pilns ar mājām pie ezera bet ne mums , vesela rinda .....

24.februāris Atbildēt

Krievijas troļļi savos КВН piesmej un ņirgājās par latviešu progresīvajiem un īpaši prezidentu ar citādo orientāciju, kuriem smadzenes attīstītas tikai trilobītu līmenī un galvenais orgāns ir tas caurums.

24.februāris Atbildēt

Domāju ka krievi troļļi ir iestàstijuši ka mežu ir par maz , bet to pietiek un pie pilsētām par daudz .

24.februāris Atbildēt

Krievu troļļi ir vainīgi, ka latviešu progresīvais ir tik stulbs.

24.februāris Atbildēt

Pinto, Briškens - glumie runātāji

24.februāris Atbildēt

Bet Gundega un Artis tikai par tukso neta muld.

24.februāris Atbildēt

Savukārt Marcis Dzelme, mūžam modrais koalīcijas sargs, allaž savā postenī!

24.februāris Atbildēt

Lai noteiktu valsts nākotni, dr. Kārlis Ulmanis mēdza teikt:„ Mūsu gruntniecība nav un nedrīkst būt kapitālistisks uzņēmums. Lauku mājas ir zemturu ģimenes mūža un paaudžu mītnes un tautas dzīvā spēka mūžīgais avots. Tāpēc jāaizkavē gruntniecības, zemes un māju pataisīšana par tirgus preci un spekulācijas priekšmetu.” Atcerēsimies, ka latvieši jau pirms tūkstošiem gadu ir dzīvojuši savās lauku sētās, kurās tika veidota tautas mentalitāti. Būt saudzīgam pret dabu. Rakstniece Anna Brigadere norādīja, ka latvieti veidoja: Dievs, Daba un Darbs! Atcerēsimies pagātni, lai skatītos nākotnē!

24.februāris Atbildēt

No kurienes radās brīvā zeme? Latvijā visā platībā zemes kadastrs tika pabeigts 1937.gadā. Pagastiem vidēji palika 46 ha.

Kāpēc nav zeme atdota 273 642 saimniekiem?

24.februāris Atbildēt

DALLESA DOKTRĪNA

Kad beigsies karš...mēs izmantosim visu, kas mums pieder, - visu zeltu, visu materiālo varenību uz stulbuma kultivēšanu un ļaužu apmuļķošanu!

Cilvēka smadzenes, ļaužu apziņa ir viegli ietekmējama un pakļaujas izmaiņām. Iesējot haosu, mēs nemanot samainīsim garīgās vērtības uz viltotām un liksim šīm viltotām vērtībām ticēt.

Kā?

Mēs atradīsim savējos domubiedrus, savējos sabiedrotos pašā valstī (A.Eiropā).

Soli pa solim tiks izspēlēta grandioza veselas tautas bojāejas traģēdija, kura novedīs pie tās pašapziņas galīgas un neatgriezeniskas pazušanas. No literatūras un mākslas mēs pakāpeniski izstumsim sociālo būtību, atradināsim gleznotājus un rakstniekus nodarboties ar attēlošanu un pētījumu veikšanu par procesiem, kuri notiek tautas kolektīvajā apziņā.

Literatūra, teātri, kino - tiks slavinātas pašas zemiskākās cilvēciskās dziņas. Mēs atbalstīsim un pacelsim tā saucamos māksliniekus, kuri iesēs cilvēciskā apziņā seksa kultu, varmācības, sadisma, nodevības propagandu - ar vārdu sakot, atvērs sabiedrības apziņu jebkurai netikumībai.

Valsts pārvaldē mēs radīsim haosu un saputrojumu.

Nemanot, bet aktīvi un pastāvīgi tiks sekmēta ierēdņu muļķība, kukuļņemšana un bezprincipialitāte. Birokrātisms un gausa lēmumu pieņemšana kļūs par tikumu. Godīgums un krietnība būs apsmejami un nevienam nekļūs vajadzīgi. Bezkaunība un cinisms, meli un apmānīšana, žūpība un narkomānija, dzīvnieciskas bailes vienam no otra, nodevība, agresīvs nepamatots nacionālisms un tautu ienaids, veikli un nemanot kultivēts, atplauks viskuplākajās krāsās.

Un tikai nedaudzi, ļoti nedaudzi nopratīs vai pat sapratīs, kas notiek. Bet tādus ļaudis mēs noliksim bezpalīdzīgā stāvoklī, pārvērtīsim par izsmiekla objektiem, atradīsim veidu tos apmelot un pasludināt par sabiedrības atkritumiem. Izrausim tautas garīgās saknes, deformējot un iznīcinot tautiskas tikumības pamatus. Mēs izļodzīsim tādējādi paaudzi aiz paaudzes. Ķersimies pie ļaudīm no bērnu, jaunības gadiem,

24.februāris Atbildēt

To, ka tautas ienaidniekiem ir zeme jāatņem, liecina Zemkopības ministra rīkojums pagastiem:

„Zemkopības ministra rīkojums visām pagastu valdēm.

Pec izstrādājamā likuma par zemí valsts zemes fondā ieskaitamas visā platībā zemes, kas pieder tautas ienaidniekiem un zemes spekulantiem. Sakara ar to uzdodu lidz 1940.gada 3.augustam paziņot Zemkopības ministrijai, kadu saimniecību īpašniekus pagasta valde uzskata par tādiem, kam visa zeme būtu atņemama, sniedzot par viņiem šadas ziņas: 1) Uzvārds un Vārds, 2) saimniecības nosaukums, 3) zemes kopplatība, 4) iemesli, kadēļ zemes īpašnieks uzkatīts par tautas ienaidnieku vai zemes spekulantu.

1940.gada 27.jūlijā. J.Vanags, Zemkopības ministrs“

P.S. visi zemnieki kuriem bija 20 un vairāk hektrāru , bija tautas ienaidnieki. Amatnieks, piemēram kalējs, ja bija pieņēmis palīgu, tad tas bija ekspluatators - tātad arī Tautas ienaidnieks!

Kuldīgas aprinķa,Kabiles pagastā 1940.gada 3.augustā bija 92% tautas ienaidnieku! Rodas atkal jautājums: Kas tad ir tauta?

Par šo rīkojumu "izcilajam" vīram tika piešķirts zinātnieka grāds un šodienas boļševiki ir ierīkojuši god auditoriju bijušās LLA Ekonomikas fakultātē 307 auditoriju ar mērķi, par paraugu, ka pareizi audzināt jaunatni boļševiku garā.

24.februāris Atbildēt

/Mežu platības turpina pieaugt arī tagad/

Te nu prasās pēc precizējuma/labojuma - ne jau mežu platības pieaug, bet gan mazvērtīga apauguma platības. Tie ir baltalkšņi, kārkli, ievas un citādi brikšņi. Tā kā ir mainīti kritēriji, tad šie štrunti tagad lepni tiek saukti par mežiem, jo no kosmosa tos redzam zaļā krāsā.

24.februāris Atbildēt

Ja jāizvēlās starp latvāņiem jeb mazvērtīgu koksni, tad labāk apaugums.

24.februāris Atbildēt
Kalamburs > madris

Piekrītu! Bet tas NAV mežs!

24.februāris Atbildēt

Jā, Elīna Pinto - no lauku zemēm ne bū, ne bē! Bens par mežu izplatību - ne bū, ne bē ! Abus vieno - pilsētnieki.

24.februāris Atbildēt

Latkovska kungs..aizaugušas platības jeb krūmi nav mežs.Izcirstās un atjaunotās meža platības arī nav mežs tā klasiskajā izpratnē,tā ir tikai jaunaudze.Tie,kuri gūst peļņu no meža (kuru nav ne kopuši,ne stādījuši) stāsta par kolosāliem meža pieaugumiem.Pareizi,jebkura kārklu vica katru gadu rada pieaugumu.bet tā nav tā koksne,no kuras var dēli izzāģēt vai lietderīgi izmantot.

24.februāris Atbildēt

Skaidrs. Tuvojas ES vēlēšanas.

24.februāris Atbildēt

No Bena un Elitas regulāri pa visām atverēm nez kāpēc nāk ārā mežonīgs naids pret Progresīvajiem. Interesanti, tā ir fizioloģija vai konkrēts pasūtījums?

29.februāris Atbildēt