Komentāri: Kas mūsu drošībai svarīgāk – drudžaina aktivitāte vai iemidzinošs miers?

Komentē 8

Bens galīgi atpalicis no dzīves. Katram kārtīgam latvietim panikas gadījumam jau sen ir izstrādāts, dažiem arī pārbaudīts, speciāls maršruts. Vispirms uz banku, pēc tam uz staciju vai lidostu. Tie kam tāda maršruta nav tie panikas laikā var ar Pabrika ieteikto 72 stundu mugursomu vienkāŗši iet bekot uz tuvējo mežiņu.

28.februāris Atbildēt

Trīs dienas pasēņo un skat, jau cita savienība visapkārt. Vai tad grūti 3 dienas pasēņot kamēr tanki izbrauc Latvijai cauri. Vai nu vienā virzienā vai otrā nav būtiski, galvenais ka cauri. Kādi mēs karotāji ja mums galīgi nav resursu? 5. pants mums ir derīgs tikai diplomātiskai pielietošanai, gadījumam ja svešie tanki apstājas Latvijā uz palikšanu. Bet žēl ka visas Rietumu sankcijas izšautas par Ukrainu un mūsu drošībai to palicis aptuveni ap 0.

28.februāris Atbildēt

Imik, nav jau nekur bekot jāiet, tikvien kā jātur skapītī dažādi karogi, kuru, vadoties no situācijas, laicīgi izkarināt pie loga. Latviešiem ir pieredze.

28.februāris Atbildēt

Ai, necepies pārāk, IMIK ir plaši zināms trollis.

Diskutējam savā starpā.

28.februāris Atbildēt

Kā saka. ļoti racionāls domu gājiens.

28.februāris Atbildēt

Jāgatavo ieročus un jāskatās, ko tas Pūķins dara. Man gan šķiet, ka Pūķins vispirms stūrēs uz Moldavu, Poliju. Un tad arī kamēr Polija tur fronti, citas NATO valstis, Baltijas valstis ieskaitot, pieliek pūles pie Maskavas, Pleskavas nograušanas. Krievija sabruks ekonomiski! Ja īsi, būs labi!

28.februāris Atbildēt

Vai tad Staļins Latvijai veltīja lieiu uzmanību? Viņš paņēma Baltiju vienā buntītē. Padomju laika anekdote(tulkota no krievu valodas). Rīga ir skaista pilsēta, tikai pārāk daudz latviešu. Neaizmirstiet Putina teikto, ka Odesa ir krievu pilsēta.

28.februāris Atbildēt

Kad aukstais karš bija starp NATO un Varšavas līguma valstīm , pasaulē bija cita situācija. Abās naidīgās pusēs vadoņi juta 2. pasaules kara postošās sekas un jauna konflikta gadījumā negribēja pašiznīcināties. Arī krievu starpā valdīja doma ,, kaut tikai nebūtu karš,,.Viss mainījās kad putina valdīšanā sākās krievu pāraudzināšana . Tagad galvenā doma ir ,, mēs varam atkātot,, . Atkārtot neskatoties uz zaudējumiem un postu ,ieskaitot planētas iznīcināšanu kodolkara liesmās. Pat Kodolkarš ir tagad krieviem ir svēta lieta , jo tad visi krievi kā mocekļi nonāks paradīzē , bet ienaidnieki vienkārši nosprāgšot , tā tautai putins iestāstījis.

3.marts Atbildēt