Komentāri: Emanuels Makrons pārsteidz pasauli. Aleksandrs Ņevzorovs izskaidro viņa rīcību

Komentē 32

Ārzemju leģions laikam nav gluži īsti NATO , tas varētu būt nozīmīgs .

29.februāris Atbildēt

NATO ir goavno..lupatas..,kuri karo no attāluma ar noteiktu darba laiku..piemērs --Irakas iznicināsana --bombardēšana no liela augstuma nebaidoties tikt notriektiem..pretmets Ziemeļkoreja--zinot ,ka Kims nekavēsies ar garām runām un draudus izpildīs--jeņķi pieklusa un pielika bikses..

Leģioni--tie ir tie ,kuriem patīk slpekavot .

Bet šķiet ,ka Makrons izpilda citu pavēles--laikus pieradināt sabiedrību ar runam par to ,ka NATO tiks ievests Ukrainā un karš pret Krieviju būs neizbēgams ,jo pretēja gadījuma rietumu kapitāla pasaule sabruks.

29.februāris Atbildēt

Nevajadzētu aizmirst, ka Ņevzorovs ir pastrādājis noziegumus, kam nsv noilguma un par ko viņu joprojām meklē Lietuvā.

29.februāris Atbildēt

Man jau liekas, ka jebkura valsts varētu ievest savu armiju Ukrainā (ar viņu piekrišanu) un tas nebūtu nekāds starptautisko normu pārkāpums. Kāpēc gan Francija nedrīkstētu aizstāvēt savus pilsoņus no rašistiem? Varu derēt, ka Ukrainā tādi dzīvo.

29.februāris Atbildēt

Andri, slikti orientējies situācijā, tādēļ tādas glupibas raksti

29.februāris Atbildēt

Tev nav nekādas nojēgas par starptautiskajiem likumiem ,kuri tika pieņemti pēc ww2..kuri nosaka ,ka pasaules valstu robežas ir joprojām spēka kā to noteica valstu saiets pēc ww2..Starptautiskie likumi ir vienigie ,kuri reglamentē un nosaka valstu teritoriju robežas un to piederību.Un tāda Ukraina nav pat eirozonā..Un tādai Francijai sava karaspēka vairs nav .Ukrainu izmanto ,lai izlaupītu Krieviju,par Ukrainu pa lielam nevienam nav nekādas intereses..pat tad ,kad to izskaldīs pa pliko..viss iet uz kara pusi..politiķi ,uz Ukrainas rēķina nopelna pamatīgi ..mani interese tik moments ..tad ,kad rietumi kārtējo reizi dabūs pa muti no Krievijas..kur paslēpsies kā seski alās mūsu LV brašie poltiki ))??

29.februāris Atbildēt

viņa teiktajā ir vērts ieklausīties daudz vairāk nekā “mūžīgi pareizajos” ekspertos, kuri vienmēr kļūdās, bet tas viņus netraucē turpināt braukāt pa dažādām konferencēm, kur lasīt vienus un tos pašus referātus.------- Desmitniekā! Pilna pasaule ar "pareizajiem" ekspertiem, kariņveidīgajiem zīmuļiem.

29.februāris Atbildēt

Nu ja, Francija vistālāk no Krievijas tāpēc ar Makrons visdrošākais.

29.februāris Atbildēt

Francijas Aizsardzības un Ārlietu ministrija jau paskaidroja, ka tas tā nebija domāts, ka runa ir par ukraiņu apmācībām, palīdzību kibersfērā, ieroču ražošanā, atmīnēšanā.

29.februāris Atbildēt

Makrons cerēja uz atsaucību,bet sasmakušajā eiropas pīļu dīķī atsaucību neguva.Nu ko tad būs jāatstāj putinam iekarotās teritorijas un jāsāk pielabināties pērkot pa tiešo krievijas resursus lai viņš negribētu vēl kādu valsteli pievienot krievu pasaulei - jo Bailes Kājstarpē Asti Žmiedz

29.februāris Atbildēt

Makrons ir finansists, un šīs nodarbes pašas par sevi norāda uz psihiatrijas diagnozi. Tam kretīnam nav nekādas sajēgas par reālo pasauli, viņš nav paveicis un arī nepaveiks neko vērtīgu un paliekošu.

29.februāris Atbildēt

Vai Krievija uzbruks NATO, proti mums, nav vairs jautājums. Ir jautājums tikai kad. Daudzi fantazē par 3-5 gadiem. Jo šobrīd Eiropas NATO ir "pliku okstu". Nav ne munīcijas, ne ieroču ražošanas, par kaujasspējīgām nopietna lieluma armijām nemaz nerunājot. Vai liliputins to nesaprot un nezina?!! Ļoti iespējams ka nebūs ne 3, pat ne 1 gads. Pēc ASV vēlēšanām situācija var radikāli mainīties, bet tas jau ir šī gada nogale. Ja vēl Batjka dodas uz "labākiem medību laukiem"! liliputinam pilns komplekts labvēlīgu faktoru.

Tikai neordināri risinājumi var mainīt notikumu ritējumu. Kaut viens politiķis visā iesūnojušajā Eiropā var saņemties un piedāvāt kādu kardinālu ideju!

Visiem jālūdzas, lai Krievija izbeidzas kā tāda. Dievs visu var.

29.februāris Atbildēt

Kolektīvie Rietumi atkārto Minhenes vienošanās kļūdu paziņojot, ka mēs Ukrainu ar saviem karavīriem neaizstāvēsim. Kaut būtu paklusējuši.

29.februāris Atbildēt

Raksta kvintesence:

Kaut mazliet paskatoties caur plakstu šķirbu, var ieraudzīt “kaut ko tādu”, ka uzreiz nāktos sūtīt uz Ukrainu ne tikai taurusus, bet arī visus tomahaukus. Līdz šim gan Rietumu politiskā šķira, gan akadēmiskā vide, gan mediju vide šajā jautājumā ( par palīdzēšanu Ukrainai ) ir demonstrējusi apbrīnojamu tuvredzību. Makrons ir paguvis ieraudzīt tuvāko nākotni. Atbilstoši ieraudzītajam viņš tūlīt pat ziņoja pasaulei par to, ka “neizslēdz Rietumu karaspēka sūtīšanu uz Ukrainu”. Komentāros: gundega Ārzemju leģions laikam nav gluži īsti NATO , tas varētu būt nozīmīgs .

29.februāris Atbildēt

Un tieši pēc šiem Makrona izteikumiem ,rietumi viņu padarījuši smieklīgu..Pēc Miterāna Francijā stipru prezidentu nav bijuši..kas par prezidentu ,kurs aprecē bābu vecāku par sevi 24 gadiem un kuram nav bērnu??? tas ir lupata ar ambīcijām))

29.februāris Atbildēt

Noskatījos Pūķina ziņojumu, jāteic, tam Pūķinam, tak, ir iekšas, divas stundas lasīja lekciju, veciem, slimiem, drūmiem varas nesējiem. akurāt kā komūnistu laikos Brežņevs partijas kongresos. Žēl palika skatoties uz tām drūmajām, sabeigtajām miesām! Krievija ir nolemta, bez variantiem!

29.februāris Atbildēt

Es ilgu laiku nevarēju saprast, kāpēc mūsu politiķi tik histēriski klaigā par Krievijas iespējamo uzbrukumu, bet tad uzpeldēja informācija, ka Baltijas valstīs, t.i., Igaunijā, Latvijā un Lietuvā ir izvietotas kopumā 40 CIP, MI6 un Mossad slepenās bāzes, diversantu skolas un radioelektroniskās izlūkošanas grupas. Ja tā, tad mūsu sulainisko politiķu histērija kļūst saprotama, jo Latvijai ir pamatots iemesls gaidīt kārtīgu bliezienu gan pa galvu, gan pa pakaļu. :-D

29.februāris Atbildēt

Eu,vai tik šitais nav jaunais IMIK pseidonīms?

29.februāris Atbildēt

Nekādus draudus no Krievijas par šo situāciju neesmu dzirdējusi. Varbūt nepaspēja izteikt, jo Makarons ātri tika apklusināts un nolikts pie vietas.

29.februāris Atbildēt

Medvedevs , kas ir valsts amatpersona, draud. Bet Rietumu amatpersonas izliekas, ka līst lietutiņš. Beidzot Makrons kaut ko pateica un visi viņām metās virsū. To jau sen vajadzēja teikt , vismaz pēc dambja spridzināšanas. Paklausieties Kremļa propagandu. Tur jau atklāti runā, ka NATO jau karo, nevis ukraiņi. Putins pārbauda, cik tālu var iet. Jau pateica, ka pie 2.pasaules kara vainīgi ir poļi. Tagad vainīgi būs ukraiņi. Propagandisti piedāvā Ukrainas rietumu apgabalus Polijai, kā savulaik Vācija ar PSRS dalīja pasauli. Nezinu, bet nebūtu brīnums, ka Putins jau nav piedāvājis Ķīnai dalīt pasauli. Neesmu ārsts, bet Putins ir slims ar šizofrēniju.

29.februāris Atbildēt

Madri, tu atkal jau centies iestāstīt, ka 2+2 ir 5, 7, 11... jebkas, bet tikai ne 4. Iznāc taču beidzot laukā no savas Aizspogulijas un vismaz pamēģini ieraudzīt pasauli tādu, kāda tā patiesībā ir! NATO tiešām karo Ukrainā; tur atrodas kopumā ap 20 000 NATO valstu militārpersonu. Arī Otrā Pasaules kara izcelšanās neiztika bez aktīvas poļu līdzdalības; Pilsudska režīms Polijā tolaik ne ar ko neatšķīrās no Hitlera režīma Vācijā. Turklāt poļi 1938. gadā aktīvi piedalījās Čehoslovākijas saplosīšanā pēc Minhenes sanāksmes. Runājot par ukraiņiem... viņiem vienkārši nevajadzēja sapīties ar amerikāņiem un britiem, un būtu varējuši šobaltdien dzīvot cepuri kuldami. Katrs pats ir savas nelaimes kalējs - tas ir precīzi par ukraiņiem teikts.

29.februāris Atbildēt
Valdis > imants.imants

Tu kaut kā vari apstiprināt skaitļus, ko šeit esi minējis, kā arī iepriekšējā komentārā izteiktos murgus?

Nosauc kādas pāris bāzītes Latvijā, lai es varu aizbraukt apskatīties.

29.februāris Atbildēt
Madris > imants.imants

Nevajag klausīt tikai Solovjova murgus, paklausies arī citus, ja neesi nolīgtais skribents.

29.februāris Atbildēt
Valdis > madris

Nemētājies ar stulbām frāzēm, bet atbildi uz konkrētiem jautājumiem.

1.marts Atbildēt
Imants Imants > valdis.6427ffeda4c11

Saskaņā ar oficiālo informāciju krievi Ukrainā ir iznīcinājuši vairāk nekā 5000 trešo valstu algotņu - starp tiem visvairāk ir poļu. Uz 5000 kritušo 20 000 dzīvu algotņu un/vai regulāro militārpersonu ir pat ļoti reāls skaitlis un, pasijājot vācu, franču, britu, amerikāņu, poļu un citu NATO valstu avotus, gribi vai nē, bet jānonāk pie secinājuma, ka tā tas tiešām varētu būt. Runājot par bāzēm Latvijas teritorijā, izsijā vietējos medijos, kur tika rakstīts par NATO personāla izvietošanu kaut kur Ādažu pusē, netālu no Ventspils, Vidzemē un citur. Iedzīvotāji regulāri tiek brīdināti nesatraukties par militārā transporta kolonnu pārvietošanos pa Latvijas ceļiem... Turklāt nav nekādas garantijas, ka Latvijas teritorijā nav izvietotas bioloģisko ieroču laboratorijas. Ja tādas ir Ukrainā, Polijā un Lietuvā, tad kāpēc lai Latvijā un Igaunijā tādu nebūtu? Domā ar galvu un mēģini saskaitīt 2+2. Varbūt kādreiz pat tev sanāks 4.

1.marts Atbildēt

Situācija Eiropā jau ir, var teikt, visai komiska. Makrons draud ar NATO karaspēka ievešanu Ukrainā. Putins prasa Makronam vai patiešām? Makrons - jā, patiešām. Putins uz Ameriku pie Baidena - vai NATO patiešām? Baidens - nu nē taču! Bet ko tad Makrons tā izsakās. Baidens - nu demokrātija, viedokļu brīvība, Makronam tāds viedoklis. Putins - nu jā, Rietumos pilnīga nenoteiktība (žopa), laižam uz Austrumiem. Visa šodienas ģeopolitika saistībā ar Eiropu.

29.februāris Atbildēt

Vālodzīt, pats dzirdēji Makronu draudam ar NATO karaspēka ievešanu Ukrainā, vai poļitruks lika tā drukāt?

29.februāris Atbildēt
IMIK > kalamburs

Visi kanāli nogriezti, sakari ar poļitrukiem jau sen pārtrūkuši, tā ka nākas vien pašam kaut ko izdomāt. Ko tur Makrons jā vai nē, tas ir strunts. Būtiski ir tas ka Austrumu - Rietumu ģeopolitiskā situācija kā tāda Eiropā ir visnotaļ nenoteikta un tas ir slikti, tas var radīt problēmas.

29.februāris Atbildēt

Pūķins un viņam līdzās stāvošie drošības iestāžu vadītāji (vecie prauli) iznīcinās Krieviju, ja vien viņus nenovāks atentātos! Kaut gan, pat ja viņus likvidēs, Krievijas Federācijas sabruks kā kāršu namiņš. Noskatieties šodienas Pūķina ziņošanu, pievēršot uzmanību zālē sēdošajiem. Teju katrā otrā ģīmī ierakstīts - kā tu mums, Vova, esi piegriezies!

Atļaušos izteikt prognozi - Pūķins šogad pazudīs no skatuves!

29.februāris Atbildēt

Žēl, ieslēdzu par vēlu. Dzirdēju tikai laimību, kas iestāsies 6 gadu laikā.

29.februāris Atbildēt

Par tām aizvērtajām ačtelēm - ļoti precīzi.

Vēl piebildīšu, ka visi tie "eksperti" vāvuļo to, ko apkārtesošie lumpeņi grib un ir gatavi dzirdēt. Pretējā gadījumā tiem jāatvadās no saviem siltajiem beņķīšiem.

Tas pats attiecas uz austrumpuses kaimiņzemes gnīdu!

29.februāris Atbildēt

Mhm, Makronu tīri labi var saprast, Francija arī 19. un 20.gadsimtā ir smagi cietusi no agresīva kaimiņa, tādēļ viņi tīri labi apzinās, kas notiek, ja agresoram jau sākumā nedod pretsparu.......

29.februāris Atbildēt