Komentāri: Pēc Navaļnija bērēm Putinam nav pamata dzert šampanieti

Komentē 6

Nu ņemot tā, no partejiskā viedokļa, rakstā Putina tēls nepelnīti parādīts pārāk cilvēcisks, pamaz un vārgi attēlota arī Putina asiņainā daba. Nepietiekami atspoguļotas arī Navaļņija tēla varonīguma izpausmes. Tā teikt, kur vajadzēja būt skandālam, iznācis ir pat tāds kā notikuma pietušējums.

4.marts Atbildēt

parasti jau latvieši nav izvēlīgi - ka tik blondīne

4.marts Atbildēt

Krievija uzsprāgs pat ātrāk kā varētu domāt, Pūķins Vova tik daudziem piegriezies! Vova dzīvo vienās bailēs, un ne tikai viņš bet ari KGBešņiku vadītāji! Viss uz labu! Domāju, ka jau šogad mēs būsim acu liecinieki elpu aizraujošiem notikumiem Krievijā ( Maskavā).

4.marts Atbildēt

Kas zina... Varbūt atkārtosies Rumānijas variants...Visa cieņa Navaļņijam. Viņš upurēja sevi Krievijas atdzimšanai un brīvībai.

4.marts Atbildēt

Piezīmīte par dažiem komentētājiem. Ja kādam nav gana saprāta un sirdsapziņas, tad varoni - cīnītāju par taisnīgumu tāds nav spējīgs saprast un cienīt; tāds cildina varoņa slepkavu un slepkavam blakus nostājas, sevi atklājot kā sabiedrībai bīstamu.

4.marts Atbildēt

Jā, jocīgi gan, mans melu pilnais komentārs, kur patiesība nav nevienā vārdā, joprojām figurē, bet vairāki, patiesībai daudz tuvāki, komentāri ir pazuduši. Laikam patiesība durās acīs, vai?

5.marts Atbildēt