Komentāri: Īrijas tauta referendumā pārliecinoši noraida centienus devalvēt ģimenes jēdzienu

Komentē 2

123

Tas gan ir duncis mugurā populārajai idejai, ka ar laulības un ģimenes devalvāciju nodarbojas lgbt. Tā kā viendzimuma laulības Īrijā ir legālas teju 10 gadus, bet vecās peripetijas joprojām turpinās. Manuprāt, šie jēdzieni primāri spiež uz nerviem vientuļajām mātēm un vecmeitām.

> Īrijas referenduma rezultāti nav labvēlīgi pasaules politiskās šķiras kreisi liberālajam spārnam.

Īsti piekrist nevaru, arī autora iepriekš rakstītā dēļ, ka:

> Daudzas sievietes šajos grozījumos saskatīja apdraudējumu pašas izvēlei, jo esošā konstitūcijas redakcija tomēr paredz valstij nodrošināt sievietei/mātei tādu labklājības līmeni

jebšu - baidījās zaudēt valsts pabalstus, pieeju nodokļu maksātāju naudai. Cik šāda problēma ir aktuāla precētām sievietēm? Manuprāt, maz aktuāla. Tā tāpat ir kreisi liberālā politika.

11.marts Atbildēt

Kreisas liberālisms, revolūcijas, jaunu pasauli mēs celsim - viss no tā, ka sabiedrībās valda uzskats, ka katrs cilvēks ir vērtība. Bija laiki, kad slepkavas, laupītājus, izvarotājus vienkārši kāra pilsētu laukumos kā trakus suņus, kamēr tagad viņu priekšā tiesneši pieceļoties nolasa spriedumus, liek viņus siltās cietumu kamerās, ēdina un ārstē, rehabilitē, laiž ārā un atkal tiesā. Par kreisā virziena sakāvēm pat varam nesapņot.

11.marts Atbildēt