Komentāri: Kā reaģēsim uz "Vienotības" skandālu? Kā Ziemeļvalsts vai kā "former soviet republic"?

Komentē 19

Jā - viss jau ir skaidrs ar šo "sīko" (un ne tik sīko korupciju), bet - Jaunā Vienotība piedevām ir LATVIJAS VALSTS ILGTERMIŅA INTEREŠU NODEVĒJA (darbos, protams).

Jo akla sekošana visām Briseles aktuālajām "gender" ne-vērtībām ir 100 % PRET Latvijas cilvēku interesēm dzīvot ilgi un laimīgi katram un visiem.

Pat, ja par šo nodevību dod "daudz naudas" un amatus - tā IR nodevība....

12.marts Atbildēt

Brut, arī Tu! - tā ar Cēzara pirmsnāves vārdiem varētu klaigāt partija, kas savus vēlētājus krāpusi vairāk nekā 20 gadus, par pašu vēlētāju naudu sludinot “balsojiet par mazāko ļaunumu”. Viens otrs nodokļus nemaksājušās ēnu ekonomiku stutējošās Vienotības ministrs, tā vietā, lai Skandināviski demisionētu, jau spiedz un meklē slepenu politisko ienaidnieku pirkstu. Nav taču tālu jāmeklē aplokšņi algu maksātāji un Valsts kases apkrāpēji, jo Vienotība droši zina, ka vainīgie ir trīs oligarhi Lembergs, Šlesers un Šķēle. Tikai šoreiz pat visnotaļ draudzīgie Vienotībai žurnālisti no Nekā personīga nodokļu nemaksātāju partijas propagandai nenoticēja.

12.marts Atbildēt

Mjā, labs raksts. Bet bez īstas nozīmes. Var derēt, ka nekas īpašs nemainīsies, pat ja būs notiesājošs tiesas spriedums. Jau tas vien, ka Vienotībai un Kariņam vispār ir tik daudz atbalstītāju, parāda ka mēs kā sabiedrība esam tikai un vienīgi "bijusī PSRS republika", nekur tālāk neesam tikuši, diemžēl. Tā, ka šī skandāla rezultātu var ļoti viegli prognozēt- tas būs nekāds :(

12.marts Atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Kad kaut cik nopietni ir ķērušies klāt no t.s. elites?

12.marts Atbildēt

Tie nav nekādi atbalstītāji. Viņu balsotāju bāze taču ir milzu valsts pārveldes aparāta darbinieki ar ģimenēm, kuriem ir labi tā kā ir, nedod Dievs, kaut kādas izmaiņas. Tāpēc jau to baru nevis loģiski samazina, bet klusiņām audzē klāt.

12.marts Atbildēt

Piekrītu, ka pamatā tas slēpjas sabiedribas attieksmē. Mums visi ir sajūsmā par Lembergu, nevienu neuztrauc, ka NA pieņem naudiņu no kara finansētāja Avena, par rektoru LU ievēl cilvēku no čekas maisiem. Uz visiem portāliem izteikt viedokli aicina Mielavu, Upacieri.

12.marts Atbildēt

Visdrīzāk viņi reaģēs ļoti ātri un stingri - mēģinās iesūdzēt tiesā par neslavas celšanu visus, kuri par to rakstīs presē. :(

12.marts Atbildēt

Kamēr paši ierēdņi sevi paši ievēlēs, tikmēr Vienotība būs pie valdības stūres un paši savus likumus neievēros. Ja vēlēšanas varētu kaut ko ietekmēt, tad mums tajās neļautu piedalīties. Tā kā farss turpināsies, politiskās atbildības tāpat jau sen nav!

12.marts Atbildēt

Svētā liberāļu govs - JV ir smagi apkakājusies, bet tas jau atkal aši tiks paslaucīts zem paklāja.

12.marts Atbildēt

Nespēju atcerēties, ko JV būtu labu izdarījusi valstij! Visur, kur šie ko darījuši, izrādījies garām valstij, garām tās iedzīvotājiem. Vai nav laiks domāt par JV izmešanu no valdības, no šīs partijas labums valstij nav! Vai nav laiks, atcelt likumu par partiju finansēšanu, finansē, nefinansē, tāpat zog, lai tusē ar savām biedru naudām!

12.marts Atbildēt

JV (LC, TP, ZRF, V) turpina to pašu, ko sāka LTF! "Pēterim Laķim bija formula [1989.] – sagraujam to borģeli un izmētājam akmeņus tā, lai tos neviens nevar salasīt, un tad kājas pār pleciem un mūkam projām uz Rietumiem!" “Nebūsim naivi, Latvija ir pilna gan ar ietekmes aģentiem, gan Krievijas specdienesta darbiniekiem.” Saruna ar Daini Īvānu (la_lv)

12.marts Atbildēt

Man kāds stāstīja, ka visās mūsu partijās algas maksā aploksnēs, bet tiem kuriem maksāja oficiālo minimālo algu= vēl papildus deva summas aploksnēs , bet dažādas daļas no šo aplokšņu satura bija jāieskaita ) jāsameklē uzticams ziedotājs) partijas kasēs kā ziedojumu. Vai tiešām KNAB s to nezin????

12.marts Atbildēt

Man ir slikti no tā, kas notiek apkārt. Tā Zigmārs Liepiņš. Nu bet, kāpēc tas briesmīgais notiek? Nāk prātā tiesu sistēmā populārais termins „Judikatūra”, kas nozīmē to, ka tiesneši ievēro ne tik daudz likumus, cik vadās no dažu tiesnešu spriedumiem, kas veiksmīgi noformulēti varai par prieku. Nu tad par esošo valdīšanas rutīnu 15 vai 20 gadu laikā var sacīt, ka tā ir VALDOŠO PARTIJU RĪCĪBAS JUDIKATŪRA – varas līmeņa ierēdņi konsekventi vadās no viņiem veiksmīgi iedibinātās sistēmas. Joprojām.

12.marts Atbildēt

Nekas nemainīsies līdz netiks mainīts vēlēšanu likums uz mažiotāro. Vari iet vai neiet uz vēlēšanām.....Zaglīgie ierēdņi , deputāti aizies un nobalsos par sevi.To, ka tagad valda korumpētā valdības mafija , sen jau skaidrs ikvienam domājošam cilvēkam.

12.marts Atbildēt

Nu un kas mainīsies, ja būs mažoritārās vēlēsanas?

Kāda tauta- tāda valdība(skat. manu iepriekšējo komentāru).

12.marts Atbildēt

Latvijas Radio komentētājs Eduards Liniņš: "Man negribētos domāt, ka partija "Jaunā vienotība" mēģinās kaut kādā veidā ietekmēt izmeklēšanas procesu. Negribētos tā domāt par partiju, kuru visumā cienu".

Nu re! Ir kas ciena, un radio komentē, jādomā JV stabulē! Par ko gan viņš šo tukšzīmuļu partiju ciena?

12.marts Atbildēt

Aplokšņu algu maksāšana, manuprāt, nav laba. Bet situācija ir tāda, ka celtniecībā aplokšņu algas un darba drošības neievērošana no uzņēmumu puses bija sistemātiska. Bet visi klusēja. Tagad kliegt uz partiju "Vienotība" nebūtu korekti. Ir citas, lielākas netaisnības valstī, kam pievērst uzmanību.

12.marts Atbildēt

Jūti atškirību starp kaut kā celtnieku kantorīti un Latvijas varas partiju?

12.marts Atbildēt
Kalamburs > valdis.6427ffeda4c11

Viņš nejūt.

16.marts Atbildēt