Komentāri: Orbāns vaļsirdīgi par Trampa plāniem – ne centu Ukrainai

Komentē 12

Orbāns rullē! Jautājums ir ko tad tie pārējie, ieskaitos mūsējos, jau izgāzušies vai vēl kaut kā turas pie ratiem?

13.marts Atbildēt

Jā, Orbāns rullē, pat ebrejs Solovjovs Krievu TV ierēca par Orbāna vizīti pie Trampa, jautājot, kas tas bija? Viņš nobrauca pie Trampa kā privātpersona, draugs? Kā oficiāla amatpersona, pārkāpjot visu diplomātiko kārtību? Viņš iejaucās vēlēšanu cīņās? Ko tas slimais Orbāns izdarīja, ņirgdams jautāja Solovjovs. Un nevar Solovjovam nepiekrist, tiešām Orbāns norullēja tā, ka visi mēmi palika! :)

13.marts Atbildēt

Ar Trampu mums viss it kā skaidrs, vecs vecis, narcis, muļķītis uz puļķīša, bet daudz neskaidrāks jautājums ir par Orbānu. Par šito Pūķina pakaļlaižu būtu jābūt lielākai skaidrībai, par viņu būtu jāraksta dien un nakt. Ceru, ka ES lielvalstis sakārtos šo pamuļķi.

13.marts Atbildēt

Kas ar mums notiek? Par mieru iestājas tikai Pāvests, Orbāns un varbūt vēl ka Tramps. Visi pārējie kā traki uz šaušanu un bumbošanu.

13.marts Atbildēt

Pāvests, Orbāns, Tramps un nu jau arī biedrs Pūķins, kurš gatavs miera sarunām! :) Interesanti, Pūķinu tagad pakārs Maskavas Sarkanajā laukumā kara gribētāji?

13.marts Atbildēt
IMIK > 117414234599465

Nu Putins īsti pie tiem trim nebūs pieskaitāms. Putins par mieru būs tikai ar noteikumu, proti tikai tad ja Ukraina atdos Krievijai to Ukrainas daļu ko tā ar Rietumu palīdzību braši paspēlēja Minskas sarunās.

13.marts Atbildēt

Par Orbānu manas domas ir, ka viņš vadās pēc domas, ka Krievija nevar zaudēt pēc 2.pasaules kara pieredzes, kā Vācija. Tāpēc labāk ar viņiem pa draugam. Tas ir spēcīgs arguments, bet Krievija zaudēs, ja tur sāksies iekšējas jukas. Tāpēc vien ir jāpalīdz Ukrainai. Tas , ka Putins grib piedalīties pie pasaules dalīšanas ir nenoliedzams fakts.

13.marts Atbildēt

Autor, šī frāze- "Bieži no proukrainisko trampistu (tādi samērā biezā slānī ir Austrumeiropā, bet tikpat kā nav ASV angliski runājošo vidū)" ir absolūti garām! patiesībā ir tieši otrādi! Ukrainā zeļenska propogandisti apmuļķo tautu, stāstot, cik izpalīdzīgs ir baidenonkulis (kurš noraka lendlīzu, jau trešo mēnesi nav piegādājis ne patronu, kaut gan šim mērkim viņa rīcībā ir 4 mljrd dolāru), un kāds maita ir Tramps.Un muļķa tauta tam tic. Abstrahējoties no Trampa, ASV republikāņi gatavi Ukrainas labā darīt daidz vairāk kā demokrāti. Pamatoti uzskatot, ka pirmām kārtām jārisina savas, t.i. ASV problēmas, par Ukrainu jādomā Eiropai, kura uzbaroja puķina muskuļus, pērkot naftu un gāzi. Ak jā, kurš aizliedza SPG eksportu uz Eiropu, tādejādi ļaujot krieviem gūt superpeļņu? Vai tik ne baidenonkulis? Un kurš piespieda NATO dalībvalstis sākt ar to, ka 2% no IKP novirzīšana aizsardzībai ir oblgāta lieta. Vai tik tas nebija Tramps? Dažas valstis no domām pārgājušas arī uz darbiem. Tramps nav apdirsies nevienā karā, pretstatā vecalam kverplim baidenam(Afganistāna).

13.marts Atbildēt

Tev, Pēteri, jau piekārta vateņa birka ;)

Bena vienīgais pareizais spriedelējums, ka Trampa interesēs nauda pāri visam. Ja Eiropa pirks no USA ieročus un dos UA, kāpēc ne. Orange Man kautkā tos miljardus ir sagrabinājis un saukt par populistu-muļķīti vismaz es neuzņemtos. Bet būs interesanti.

Bet Eiropā, Putina mīļkanclere Merkele ir visu, kas pēdējos 20 gadus ir noticis, galvenā vaininiece. Smieklīgi, ka ne dienu neiztikt bez vienkārši spalvu spodrinošā Orbāna un visu uzgrūzt viņam. Vācija tos 600 Taurus, kas viņiem ir, vienkārši nevar pacelt gaisā, jo tur ir vienkārši bardaks. Tā kā labi, ka ir tāds Tramps :D

13.marts Atbildēt

beņuks a joprojām svilpj kreiso komūnfašistu svilpē un tēlo duraku kas neredz ka vecais korumpants Bidons ar savu kreiso kohortu palīdz nīcināt ASV un pie reizes arī ukraiņus , palīdzot tikai ar skaļiem lamuvārdiem pret huilo , bet ne ar reālām lietām ko varēja izdarīt aizvakar. Tiek iznīcināti miljoni kaseššāviņu kas noderētu Ukrainai , Arī vajadzīgās raķetes ATACMS gaida rindā uz iznīcināšanu nevis tiek dotas Ukarinai , lai liktu lietā. Utt...,utt.... Un 4 miljardi kas ir bidona ķešā un ko var'iedot kaut tūļīt . Bes "gudri"vemt skaistus vārdus to gan kreisie jaunfašisti prot ar baidenu un mūsu "Boņuku"priekšgalā. Oi kā te ož pēc zināmas varas ietekmes no austrumiem.

19.marts Atbildēt

P.S. un vai latkovskis var precīzi nocitēt Trampa sacīto ( viss ir pieejams atklātos avotos) jeb turpina kreiso masu dziesmu : "mana drauga avīzē rakstīja ka viens viņu cilvēks dzirdēja ka Tramps esot vienam Eiropas bijušajam ko teicis , sak tā un šitā" Un vēl pretendē būt žurnālists. Patiesībā mūžigs citu mass media pseidoinfo atrstāstītājs un tad gudru"analīžu" skribelētājs.

19.marts Atbildēt

Faktiski te 2 tēmas . Trampa amērika un Orbana Ungārija . Putins un Krievija ir trešais stāsts. Rakstā ne vārda netiek teikts par Rietumeiropu ,par ES . Par Trampa štatiem lai izsakās Vēlais ar Streipu . Par Orbanu , uzskatu ,ka viņš ir Hruščova un Andropova Ungārijas atraugas. Ieguvuši ES brīvo tirgu ,orbānisti faktiski sapņo par bezkonkurences ekonomiku ar vienīgo eksporta virzienu uz Krieviju. Man nav aizmirsušies ne autobusi Ikarus ,ne ziemas gurķu un tomātu burkas, Tokaji vīns no Ungārijas šejienes veikalos kad bijām padomijā .Un te ari Orbāna īpatnā līdzība ar Trampu , redzēt tikai naudu . Krievija ir viegli saprotama , Kremlī sapņos rādās iespēja dzīvot uz naftas un gāzes rēķina , blefa ar ieroču varenību un izbrīnu , ko pauž nebeidzamo plašumu aplūkojoši tūristi , ber galvenais ,rietumnieku līderi , kas raugoties Kremļa apzeltīto palātu griestos allaž uzteic tur bagātīgi klātos cienastu galdus . Pēc tiem attālas sādžas un turienes cilvēki vienkārši nav ieraugāmi . Kremli raksturo neiedomājama apjoma blefošana un mīti ,tie arī uztur dīvaino pasaules uzskatu par ir kā bagātu un militāri varenu Krieviju .

19.marts Atbildēt