Komentāri: Trešā (vai ceturtā) pasaules kara jēga un tā iespējamais iznākums

Komentē 20

Nav šaubu, Pūķins neapstāsies! Plānos sagraut ne tikai Rietumvalstis, bet arī ASV. Ja rietumvalstis turpinās Krievijai piegādāt pārtikas ražošanas iekārtas ( rūpnīcas), medicīnas iekārtas, tehnoloģijas, sēklu materiālus, utt., tad trešais pasaules karš būs realitāte. Ir jāsagrauj Krievijas ekonomika, bet par to, šķiet, neviens tā pa īstam nedomā, visi tirgojas ar Krievija uz velna paraušanu. Starp citu, kuri idioti izdomāja slēgt bankas, caur kurām no Krievijas bēga kapitāls? Kuri bija tie dauņi? Nav šaubu, ka Krievija tiks sagrauta, bet, ja tā turpināsies, arī rietumvalstis būs drupās!

22.marts Atbildēt

Rietumu ekonomiskā jauda 15 reizes lielāka kā Krievijai? Jā nu bet, ekonomiskā jauda nešauj, šauj lielgabali.

Putinam nedrīkst ļaut Ukrainā uzvarēt? Jo ilgāk Rietumi neļauj Krievijai Ukrainā uzvārēt jo lielākas ziepes Rietumi sev sataisa. Starptautiskais tribunāls jau noteikti nebūs ne Nirnbergā, ne Hāgā, ne Vašingtonā, ne Maskavā. Starptautiskais tribunāls visticamāk būs kaut kur Ķīnā vai tā.

22.marts Atbildēt

Pamatu pamatos viss pareizi: 1) Putins ir krievu tautas vēlmju realizētājs, krievi vēlas karu un vēlas iekarot un visa veida upuri krieviem ir nesvarīgi, ja vajadzēs nomirs miljons, divi vai desmit! 2) Taču ir viena svarīga lieta - krievi ir gatavi visu pieciest, sevišķi ja pašam personīgi nav jāmirst, ne velti ir NKVD daļas kuras dzen kaujā un uz nāvi krievus. Domāju sāksies slēpšanās, izvairīšanās no mobilizācijas utt. un beigu beigās Krievijas cilvēku resurs nav bezgalīgs. 3) NATO karaspēkam noteikti jādodas uz Ukrainu, bez variantiem. Vienīgā iespēja nepieļaut kodolkaru ir Krievijas militāra sakāve Ukrainā.

22.marts Atbildēt

Vienīgā iespēja nepieļaut kodolkaru ir Krievijas militāra sakāve Ukrainā.

100% taisnība!!! Ja to rietumi sapratīs kodolkara nebūs!

22.marts Atbildēt

Kas ir demokrātija ? Lielbritānijas un ASV uzņēmumiem pieder 80 % Irākas naftas ieguves. Sadams Huseins uzsāka šo atradņu nacionalizāciju, un....pēc mēneša sākās iebrukums Irākā. Noslaktēja pusmiljonu cilvēku un turpina briti ar amīšiem pumpēt irākiešu naftu. Tas demokrātiski. ASV uzrīko bruņotu valsts apvērsumu Ukrainā 2014.gadā , desmit gadus neonacisti apšauda un bombardē Doņecku, Lugansku...aizstāvēt šos cilvēkus - noziegums, agresija, utt. Demokrātija un t.s rietumu pasaule ir nesavienojamas lietas. Jā, pindosņiki un viņu līdzskrējēji zaudē varu un naudu. Traki, bet kapēc mēs tā par to cepamies? Mums no tā nekas neatkrīt!

22.marts Atbildēt

Neonacisti desmit gadus apšaudīja un bombardēja Doņecku un Lugansku - desmit gados gāja bojā aptuveni 8000 cilvēku no abām pusēm kopā!!!, pie tam pēdējos trīs gados apmēram 100 cilvēku no abām pusēm kopā. Un tieši šajā mirklī Krievija nolemj doties palīgā un divos gados ir gājuši bojā aptuveni pusmiljons cilvēku!!!! Fantastiski palīdzēja!! Un tas vēl nav viss - Krievija grib turpināt palīdzēt un jādomā, ka ne tikai Ukrainā bet visur, kur pietiks spēka! Un par naudu runājot - ASV šobrīd uzvārās kā nekad!!!

22.marts Atbildēt
123

> Ja vēsture mums kaut ko māca, tad šajā gadījumā tikai vienu: Rietumi, par spīti savam pašreizējam militāram pārākumam, atturēsies no jebkāda militāra konflikta ar Krieviju, cik vien ilgi spēs.

Piekrītu. Ikdienas politikai vairs īpaši nesekoju, bet atceroties kā mūsu politikāņiem pirms dažiem gadiem patika palaist muti pret Krieviju, aizmālējot sev acis, ka mūs tak NATO sargās ja nu kas, es secinu tikai vienu - politikāņiem šis fakts nepielec.

22.marts Atbildēt

Var jau karus skaitīt dažādi, bet īstenībā, tas ir tikai l.Pasaules kara turpinājums. Vācija neatzina Versaļas mieu, bet nu Krievija, grib anulēt arī Bresto-Ļitovskas miera līgumu, jo arī tas tika viņai varmācīgi uzpiests, kā arī līdzīgais līgums ar Vāciju, bet ja miers nav bijis taisnīgs, tad tādas viņu sekas ir jālabo..? Nekāds rietrumu pārsvars arī nav, tikai safantazēta leģenda par pārsvaru, jo kur tad viņi ir uzvarējuši, pēc tās cīņas pret vāciešiem un arī tad, ar krieviem kopā.? Pret Japānu amerikāņiem gāja švaki un bija jāsauc, to pašu Krieviju arī tur palīgā un vēl kodolbumbas, lai aiztaupītu vismaz miljonu amerikāņu zaldātu dzīvības.. Krievs toreiz pazaudēja pat 26 miljonus un ja tagad sāksies, tad arī upuriem nebūs nekādas nozīme, jo tā viņu civilizācija ir iekārtota. Cik būs vajadzīgs, tik viņi arī upurēs, bet vai rietrumi, varēs atļauties to pašu un vai viņi to darīs..? Ja darīs, tad viņi nebūs vairs «Civilizētā pasaule», bet tieši tādi paši. Tas gan ir maz iespējams, jo jāņem arī vērā, ka Eiropa ir pilma ar visādiem emigrantiem un citādiem liekēžiem. Kaut kādus gadus skaitīt uz priekšu, ir pavisam māniga iedoma, jo šis karš Ukrainā nepaliks vien viņu robežās un ies noteikti tālāk un ne pēc kādiem tur entiem gadiem, bet tūlīt un tagad. Putins drīz būs izvilcis visu ieroču krājmus no rietrumu noliktavām, bet tā kā senās dienās, atliks tikai tuvcīņa, ar durkļiem un asi notrītām sapieru lāpstiņam, bet vēlāk kaut ar mūsu Holivudas smaida zobiem.:) Visu principā var paņemt ar masu un niljoniem ciešās rindās, kā to darīja jau tatāri-mongoļi.. Tas ir pats labākais gadījums, bet ciešo rindu vietā, tagad ir kodolbumbas un nevajag tās nomest no rēķiniem un cerēt, ka viņas nekad netiks lietotas...

22.marts Atbildēt

Kā saka, nākotni jau nevar paredzēt, bet ir kad var, un tas ir tagad Ukrainā. Vācieši pareizi dara ka nedod tālas darbības raķetes, līdz ar to kas atliek? Atliek kurināt Ukrainas krāsni, kā jau līdz šim, lēnām un tik ar malku vien, un kā saka krievi - līdz pēdējam ukrainim. Iedot tagad ukraiņiem tālas darbības raķetes, tas vēl nav kodolkarš bet skaidrs ka arī krievi tādas tad izmantos. Tas būs tas pats kas ieliet krāsnī benzīnu. Vai Ukrainas krāsns to izturēs? Droši vien ka tas atkarīgs no tā kādā daudzumā benzīnu krāsnī lej, bet visai ticami ka kaut kad, visai tuvā nākotnē tā krāsns tad uzies, kā saka, gaisā. Tās nozīmē ka benzīns degs pa visu Eiropu vismaz. Un tā itin nemaz nav zīlēšana vai sazvērestības teorija bet gan visai reāla tuvākās nākotnes paredzēšana. Liekas ka vismaz vācieši to saprot un tas jau ir labs rādītājs. Kad beidzot mūsējie pievilksies savā saprātā gan nav skaidrs.

22.marts Atbildēt

Ben Latkovski, pārtrauciet taču beidzot veidot savu viedokli, izmantojot ASV Demokrātu partiju balstošos medijus, kuru ļaunākais ienaidnieks ir Tramps.

Vai Jūs vispār esat pats personīgi lasījis kaut vai to pašu bēdīgi slaveno 60 miljardu likumu, kuru bloķē "nelieši" Republikāņi?

Ja būtu izlasījis tekstu pilnībā, tad būtu spratis, kāpēc Republikāņi to bloķē, un nebūtu nejēdzīgus melus par Trampu un Republikāņu partiju šeit rakstījis.

Noskaties video, ko par šo tēmu saka viskompetentākais, kā es uzskatu, eksperts"

www.youtube.com/watch?v=OFxPy3836v0

22.marts Atbildēt

Krieviem tā pacietība ir kopā ar mazu dzimstību , cars deva tautai tik maz zemes gabaliņus ka iespējams pie Staļina nebija sliktāk .Mums tā ir vidusslāņa muļķubas un neizdarīja biezo dāmu totāls slinkums un darbā pieņem dumàkos , ja tukšajās valsts un pašvaldības ēkas būtu strādnieku kopmītņu tipa dzīvokļi būtu lielāka dzimstība m

22.marts Atbildēt

Krievija vēsturiski daudz upes un sēņu , nezinām kāda ...tagad iebrauc , Ķīnā glābj to valstī

22.marts Atbildēt

Jēgas nav ņemot vērā Krievijas mazo dzimstību jēga drīzāk ir Uzbeku strādniekiem un citiem , krievi ielika savējos dažus , bet sabrauks no Vidusāzijas , Medvedjevs domā ka ir cara laika dzimstība .

22.marts Atbildēt

Tūres veselus apgabalus tukšus neapdzīvotus un tēlos impēriju .Droši vien tajos tukšajos apgabalos nedrīkstēs iebraukt

22.marts Atbildēt

Tā kā krievu mitoloģijā jeb 70 gadu māksla krievu mužiks ir kaut kas īpašs pēdējos Krievijas Eiropas daļas mistiskais lauku iedzīvotājus aizvedīs uz Ukraiņu lai nu protas , bet vīrieši nodzersies un krievu sievietes apprecējies nevis ar ,,sliktajiem,, ukraiņiem bet ar uzbekiem nu tas ir efekts

22.marts Atbildēt

Kas ir Krievijas Rusofobi nezinām bet Rusofīļi ir krievu bagātnieki no 1880 gadiem kad sēž apzeltītos dīvānos , dzer Eiropā labāko konjaku un sapņo par Krievijas īpaši ceļu un zemniecēm zīda tērpos , kaut gan bads bija tautai regulārs . Bija arī oficiāli Germonofiļu kustība kas laikam ir Rusofobi jo uzskatīja ka jākopē Rietumeiropa .Tas atspoguļojas māksla .

22.marts Atbildēt

Laikam ,, Oblomovā ,.

22.marts Atbildēt

Vēl bija Narod I voļa , kas cīnījās ar rusofiliem

22.marts Atbildēt

Nu lūk, vēl viena valsts ir sapratusi, ka nekāda neitralitāte blakus okupantijai nav vispār iespējama, vai nu Baltkrievija numur 3, vai arī jātēmē uz ES un NATO. ES un NATO nav ālunie, kas piespiež valstis tai pievienoties, bet tas ir cerība, ka okupanti nelīdīs, un naiva cerība, ka liks mierā. Tāpat, uzpērk politiķus, veic hibrīdkara operācijas soctīklos, uzlauž adreses, utt, un visādi citādi cenšas palielināt ietekmi. Kacapija ir kā suņa sūds, kas pielimis pie zoles, it kā zālītē noslauki zābāku, tik un tā kaut kas paliek, un smird.

22.marts Atbildēt

nesaprotu kapēc krievam šaut pa latviešu valsti, kur pilns ar krieviem, ja var ar kādu kinžalu uzbliezt pa Zviedirijas aes vai nolaist uz grunti kādu lidmašīnu bāzes kuģi, vienīgā bēda, ka krievam dūša un jūra līdz ceļiem , kamēr ir piedzēries.

23.marts Atbildēt