Komentāri: Notikumiem koncertzālē "Crocus City Hall" noteikti būs milzīgas, iespējams, katastrofālas sekas

Komentē 22

Jā, tā varētu būt! Proti, atombumbas uzmešana Ukrainas, Polijas pierobežā, vai Kijevai. Teroraktu, domāju, īstenoja biedrs Pūķins ar vecajiem čekistiem, kuri valda Krtievijā. Bet, kā saka, viss uz labu, Pūķina kliķe beigās, tā vai citādi, tā ierīs, ka maz neliksies, Krievijas Federācija sabruks kā kāršu namiņš. Latvijai jāstiprina robeža, tā jānomīnē, lai atvairītu Krievijas bēgļu plūsmu uz Latviju. Veļikoje smuta Krievijā - teju jau klāt! Varbūt, ka pat Vovu noķers, nogriezīs vecajam krabim Pūķinam ausi, iebāzīs to viņam mutē un pakārs Maskavas Sarkanajā laukumā. Viss uz labu, ka es jums saku!

25.marts Atbildēt

Mjā, tomēr, stratēģiskā ziņā diez vai šis terorakts kaut ko īpaši mainīs. Varbūt mazliet paātrinās kādus procesus un notikumus, un viss. pat atomieroču pielietošana, ja tāda būs, notiks ne jau šī uzbrukuma dēļ, bet tādēļ, ka Putins tā izlēma.

25.marts Atbildēt

Guntis Akmeņkalns, labāk uzmanies, ka pašam kaut ko mutē neiestumj.

25.marts Atbildēt

Ben.šoreiz labi esi uzrakstījis.tikai vienu lietu gribeju Tev ieteikt.meklējot piemēru,nevajadzēja līdz Kirovam rakties.pilnigi pietiktu ja Tu līdz Dvīņu torņiem būtu aizracies.pec kuru uzspridzināšanas ASV sāka savu ekspansiju pret ar naftas atradnēm bagātām valstīm.

Tadu piemeru 21gs ir daudz un arīšoreiz ir tikai laika jautajums kad redzesim kā Krievija izmantos šo terora aktu sava labā

25.marts Atbildēt

Krievijai šo terora aktu nav iespējams izmantot savā labā! Krievijai paglābties no sabrukuma ir tikai viena iespēja,- izvākties no Ukrainas, Gruzijas, Abhāzijas. Neākstīties, kā patreiz ākstās!

25.marts Atbildēt
Juris > 117414234599465

Šobrid Krievija ir kā Vacija 2.p.k.ja zaudēs karu-parstas eksistēt kā valsts.un karš tāpat ka Vacijai ir pret anglosakšiem..nevis pret Ukrainu Gruziju vai Latviju.un lai Dievs pasargā,ka tas tiešām nepāriet nopietnaka fāzē...

Šis arprats ar teroristiem vedina padomat...

25.marts Atbildēt

Pagājušā gadsimtā Hitlera un Gebelsa galvenā problēma bija ne viņu baisais nežēlīgums, bet nerēķināšanās ar reālo pasaulē valdošo spēku samēru,lidz ar vēlēšanos revanšēties par WW I, kamdēļ viņi pašu uzsākto karu neglābjami zaudēja. Vai gan ar šodienas Krieviju iespējams būt citādi?

25.marts Atbildēt
Idontnow > 117414234599465

...domā , vajag mukt tāpat kā amīši muka no afganistānas?

25.marts Atbildēt

Par katastrofālām sekām nevajag pārspīlēt, ar tām krievi draud vienmēr. Un ja piesaka IESPĒJAMS, tad tā ir vienkārši muldēšana.

25.marts Atbildēt

Noķerti 4 teroristi. Kaut kā neticās, ka šie varēja izraisīt tik lielu katastrofu. Hipotēzes ir dažādas. Ukraiņu pēdas ir visneticamākās. Skatoties pēc parunas,ka Putins melo, kad atver muti, rodas lielāka skaidrība. Ticamākās hipotēzes, ka islama valsts jeb Krievijas drošības dienesti. Varbūt abi kopā?

25.marts Atbildēt

Visas rietumu valstis izteica līdzjūtību neleģitīmam prezidentam. Vai pašus nešķebina šī divkosība

25.marts Atbildēt

...izdari secinājumus , kāpēc mums lv skaidro , ka visi ir ''pret'' , lai gan patiesībā , kā pats redzi , dabā viss ir savādāk!

25.marts Atbildēt

,,Kadros no koncertzāles redzami kamuflāžā tērpti profesionāli šāvēji, kuri aukstasinīgi, bez mazākās steigas “dara savu darbu”,, Ja 4-6 šāvēji ar AK 12 un dažādiem citiem automātiskiem ieročiem spēj nošaut pārpildītā zālē tikai 60- 80 cilvēku(skaitļi ļoti aptuveni,jo daudzi gāja bojā ugunsgrēkā),tad tas liecina ,ka šāvēji nebija profesionāļi.Praktiski nekādu seku tam nebūs,ja neskaita pastiprinātu kontroli viesstrādniekiem.Nevajag uzskatīt putinu par idiotu.Viņš ir viltīgs,auksts aprēķinātājs.Ja to būtu organizējis FSB,tad būtu kādas redzamas reālas detaļas,ko var saistīt ar Ukrainu. Pats galvenais,ka ASV zināja par ISIS gatavoto teroraktu.

25.marts Atbildēt

Isis ir a major Goddess in ancient Egyptian religon and modern Egyptian religion (also know as Kemetism). Goddess Isis is the Goddess of love, the Goddess of healing, the Goddess of fertility.

Šie vārdi skan kā sarkasms, bet man par moskaviju iesmiet.

25.marts Atbildēt

Es šaubos, ka koncertzālē sadegušie orki augšāmcelsies. Dieviete Isīze to šoreiz nepieļaus.

25.marts Atbildēt
Diana Mikelsons > latvian.pagan

Koncerzale sadegusie bija skatitaji -atnakusi uz koncertu,es negribetu nevienam tuviniekam velet,lai tas sadegtu,tapec ,ka Ukraina ir kars un tapec ,ka kadi ta atriebjas,sausmigi...

3.aprīlis Atbildēt
Latvian pagan > 118995399152733

Šie skatītāji atbalsta specoperāciju. Tāpat šie skatītāji denuncē par disidentiem Krievijas policijai un citām drošības struktūrām. Man šos skatītājus nav žēl. Orki ir orki.

6.aprīlis Atbildēt

Ir XXI gadsimts.Kopš Dvīņu torņu laika teroristi iziet uz masu. Jo vairāk neaizsargātu cilvēku nogalināts (gluži kā kompjūterspēlē uz ekrāna), jo teroristu mērķis tuvāk sasniegts.

Diemžēl esam nonākuši līdz šādam laikam.

25.marts Atbildēt

viss var būt. Iespējams arī, ka tāda kā mūsu gadsimta Sarajeva ir notikusi.

25.marts Atbildēt

Ko sēsi, to pļausi. Paši pūta, paši dega. Maskava savu pirmo karmas bumerangu ir saņēmusi, sekos arī tālākie karmas bumerangi. «Crocus City Hall» pārvērtās par «Crocus City Hell». Nāks diena, un Maskava būs visīstākā Elle. Un krievu tauta būs to godam nopelnījusi ar savu piekalpošanu ļaunumam.

Ja runā par islāmistiem, tad viņu sakarā nekā jauna uz pasaules nav. Islāms nekad nenes mieru un laimi, jo tas ir būvēts uz dzīvniekupurēšanas un cilvēkupurēšanas tradīcijām.

25.marts Atbildēt

Kad beidzot kāds sadūšosies un novāks putinu? Jeb krieviem pautu nav? Jev visi krievi ir kļuvuši par sātanistiem? Un nevienam pautu krievijā nav?

25.marts Atbildēt

Portālā Jauns ievietots filmējums no terora akta vietas, kas apstiprina, ka šo masu slepkavību visticamāk organizējis Kremlis.

-------------

Videoklipā no koncertzāles ir redzams, ka līdzīgos attālumos viens no otra, šajā telpā izvietojušies vienādi - zilā jakā un džinsos - ģērbti vīrieši. Atšķirībā no daudziem citiem, viņu uzvedība ir nosvērta, viņi sāk filmēt vēl pirms šaušanas sākuma un kādā brīdī viens no šiem indivīdiem mēģina vadīt pūļa uzvedību, sakot, lai tiek aiztaisītas izejas durvis.

26.marts Atbildēt