Komentāri: No akmeņiem pie kājas atbrīvojas. Krišjānis Kariņš ir kļuvis par tādu akmeni

Komentē 11

piekrītu - Kariņš e akmens latviešu valsts tievajā kaklā. Ja neizdodas aizsūtīt uz nato, cērme jāsūta uz EU.

27.marts Atbildēt

Kariņš ir viens no drosmīgākajiem, godīgākajiem, gudrākajiem un labestīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Neticiet tiem, tiem kuri saka, ka viņš ir Kalamazū palīgskolu beidzis pajoliņš!

27.marts Atbildēt

Ne uz vienu, ne otru. Šo dubult pilsoni tālāk no LV. Pase ir, pie jeņķiem. Pie savējiem. Vispirms- lai atmaksā nodokļu maksātājiem nozagto. Tur, gan jau izdzīvos.

27.marts Atbildēt

Biedram Kariņam nevajadzēja zagt teju miljonu EUR, lidināties ar kremlim pietuvināto lidmašīnām, rīt ikru maizītes un pirst spilvenos! Zīmulis sēdēs cietumā, un tas priecē! Būs vēl ilgi smagos noziegumos apsūdzētais!

27.marts Atbildēt

Pagājušajās Saeimas vēlēšanās, ja nemaldos, Kariņš saņēma visvairāk plusu. Pilnīgi iespējams, ka, neskatoties uz nomelnošanas kampaņu, viņš arī EP vēlēšanās atkārtos savus panākumus.

27.marts Atbildēt

Noteikti atkārtos! Līdz apsūdzībām gadi divi (prokuratūra kasīsies ilgi), Vienotības vēlētājs noturīgs, zīmulis pie zīmuļa, plec pie pleca kā jau komjaunieši - sorosīti!

27.marts Atbildēt

Vai tad Kariņš ir mācījies no grinberga lietas? Visā viņš vaino citus. Beigās viņš tiks "pakārts" zeķubiksēs.

27.marts Atbildēt

Nu, kapēc tad uzreiz tik nežēlīgi?! Kariņa čaklās rokas varētu noderēt kūdras ieguves uzņēmumā “Olaines kūdra!"

27.marts Atbildēt

Kariņš bija labākais premjers kāds Latvijā vispār ir bijis. Tas, ka Bens kā pērkams skribents par neskaidras izcelsmes naudas summiņu ir gatavs apriet jebkuru, tas nevienam nav noslēpums. NRA jau pasen ir kļuvusi par literāro samazgu ražošanas kantori un to saprot visi, kas spējīgi vispār saprast. Tapēc arī šajā kantorī tur arī šo indīgo čūsku Veidemani, kura pastāvīgi lir indes izšļākšana pozā un sejas paskatā. Tā kā rijiet samazgas un indi, lasot šo pseido info resursu.

27.marts Atbildēt

Debilizētās pastalas ir kā apsmiekls visai pasaulei. Visiem zināmais pederasts kaut ko šļupst par Krievijas sakaušanu, kas pēc laika var Latvijai dārgi izmaksāt. Tāpat Ventspils kurkuli "Tiesā" vairāk nekā 10 gadus un nevar notiesāt. Kadiroviešiem viss aizņemtu 1o minūtes.

27.marts Atbildēt

Atjaunotās Latvijas Republikas vēsturē ir redzēti un piedzīvoti dažādi valsts pārvades politiķi. Bet, tādu ārprātīgu Latvijas tautas čakarēšanu- ekonomikas vājināšanu, tautas naidošanu un šķelšanu, kādu šeit veica dubultpilsoņu tandēms- Kariņš ar Levitu, tādus murgus savā mūžā neatceros. Šādi tipi ir pelnījuši, lai tos ieslaucītu vēstures politiskajā mēslainē uz neatgriešanos

28.marts Atbildēt