Komentāri: Seksuālo attiecību svārsts. Tuvojamies vīriešu ierobežošanas ekstrēmam

Komentē 13

Varbūt pareizāk būtu Lībiņu-Egneri un visus kreisos liberālistus un tās ideologus un feministes, kas nu Latvijā sākuši plosīties un sludināt lezbiānismu, viendzimuma laulības un karo par Latvijas steidzamu izmiršanu. Varbūt lai viņas savāc savus čemodānus. Paķer līdzi Osipovas un visas sakraut zirgu pajūgos un nosūtīt, apsietas ar sarkanu bantīti, projām uz viņu īsto Tēvzemi Briseli, Londonu, Washingtonu. Lai neienes Latvijā savu izvirtību un nāves kultūru. Tāpat kā bezbērnu vīriešu daļu, kuri aicina uz karu ar Krieviju un cenšas Latviju ievilkt karā, lai nosistu visus Latvijas vīriešus.

28.marts Atbildēt

Tā jau dzimstība samazinās balto rasu tautas

28.marts Atbildēt

Ja jau tik tālu, tad lai daļa sievietes neuzvedas pavedinosi, .. šķiet tā mēs vēl ātri mazāk paliksim

28.marts Atbildēt

Interesantākais ir tas, ka valsts nespēj pilnvērtīgi pildīt savas pamatfunkcijas- reālās noziedzības atklāšana ir zem katras kritikas, bet tieslietu ministri !!!!! tas neuztrauc ne mazākajā mērā, tā vietā lai censtos risināt šīs problēmas, viņa piedāvā kaut kādu ākstīšanos.... tas ir īstais Vienotības līmenis.

28.marts Atbildēt

Latvijā ir jādibina sexuālo lietu ministreja, kuras galva būt Briseles Lībiņa-Egnere. Viņas simbols nogriezta suņa galva pie zirga sedliem. Lai viņa te dzemdina fašistiskos, tirāniskos, despotiskos un citus cilvēku dabai kroplos likumus. Un visas viņas palīdzes klimaksa māktās feministe osipovas ar slotām rokās nolikt katra Latvijā izmirstošā ciema krustcelēs, lai raugās, ka neviens pāri palikušais vīrietis pat ne ar acu kaktiņu nepalūkotos nevienas pāri palikušās ciema sievietes virzienā. Globālisms prasa Latviju iznīcināt. Un Globālisma centīgie kalpi Lībiņas Egneres un viās feministu galms var rauties melnās miesās. Latvieši! Nebrauciet karot uz Ukrainu. Latvijas nāvi vēlošu ienaidnieku ir pielīdusi pilna Mūsu Māras zeme.

28.marts Atbildēt

Jā! Drūmi! Stulbumam nav robežu! Nu nevar sievietes likt tik atbildīgos amatos, ļaut ministrēt un premjerēt! Latvijā, un ne tikai Latvijā, viss iet uz grunti tik tādēļ, ka pārāk daudz varu realizē feminizētas sievietes, nereti sieviešveidīgas būtnes, kuras de facto nemaz nav sievietes.

PS. Paskatīsimies, kā Tieslietu ministrija Krimināllikuma pantā nodefinēs, kas ir kriminālsodāma seksuālā uzmākšanās!

28.marts Atbildēt

Ir tāds krieviem teiciens: ""Сучка" не захочет - кобель не вскочит". Tas attiecas arī uz sievietēm un vīriešiem.

Izņemot gadījumus, kad tiešām notiek vardarbība. Jo cilvēki, atšķirībā no dzīvniekiem, uz to ir spējīgi. Varmākas parasti ir vīrieši. Tātad jebkurš vīrietis ir potenciālais varmāka. Ierindas pilsoņiem ir aizliegti šaujamieroči, jeb tie ir grūtu iegūstami personai, kura tādā veidā vēlas parūpēties par savu drošību. Vai nenonāksim tik tālu, ka ar vīriešiem nākotnē izrīkosies kaut kā līdzīgi?

Pirms kara Bavārijā, kādā Alpu ciematā, tika konstatēts, ka tur praktiski apstājusies dzimstība. Tad tai ciematā uz neilgu laiku tika izvietota karavīru vienība. Pēc 9 mēnešiem sekoja dzimstības bums. Pasaka vai patiesība, nezinu. Bet ir fakts, ka pati daba un cilvēku nesakropļota seksualitāte atrisina visus jautājumus. Tādēļ cilvēki kā tādi šodien vēl nav izmiruši. Feministi, varavīkšņainie un "zaļie", ir cilvēces ienaidnieki.

28.marts Atbildēt

Pilniga taisniba,laukos ,tikumigas gimenes augusas dailavas, veledamas pieverst balo studejoso zenu intereses sev-bet rod atbilsosas intereses un vajadzibas pedagogos un kas tur slikts? Meitam vajag un gribas seksualo pieredzi un izradas ,ka ar to bagatigi dalas dazi Muzikas akademijas pasniedzeji un kas gan tur slikts ,slikts ir tas ,ka skuki sudzas..par ko ? par savu negodu........

3.aprīlis Atbildēt

Kad Spartā sievietes pārņēma varu, vīri vairs nebija motivēti karot un aizstāvēt valsti. Spartu ieņēma un izpostīja. Spartas vairs nav. Morāle....

28.marts Atbildēt

Morāle tāda, ka mileniāļu un Z paaudzes vīrieši kultivē naratīvu, ja krievs pagriezīsies uz Baltijas pusi, jāmūk. Šīs paaudzes vēlētāji ir par Vienotību un Progresīvajiem. Tas nekas, ka degradējamies visos veidos, Kariņš un viņa meitenes ir elku statusā.

Zīmīgi, ka Šolca kabinetā pārsvars ir sievietēm. Vācija acīmredzami sabrūk bez jebkādas valsts militāras agresijas.

Ja tuvāk tēmai, gribošām meitenēm nāksies manevrēt un pielauzt puisi pieskarties, nemaz nerunājot par pārgulēšanu. Augstāk izglītotie - aplikācija, e-paraksts un tikai tad biksītes nost :)

28.marts Atbildēt

Kā saka, nav ko mocīties ar nazīti un pa vienam ja ar likumu var visus reizē.

28.marts Atbildēt

/Tāpēc nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus grozījumus likumdošanā./

Diemžēl visa šī "balagāna" pamatā ir Briseles sorosoīdu rīkojumi, kurus cenšas izpildīt mūsu aktīvistiņi - niecības, kuri cenšas izkalpoties. Cenšas vaiga sviedros, cerībā uz leiputriju, kuru sola nokļūšana Briseles birokrātu pilnajos gaiteņu labirintos.

28.marts Atbildēt

Nu ko, stambuliādes pumpuriņi sāk plaukt? Ne jau par velti rakstīja, ka visapdraudētākais no šīs konvencijas pieņemšanas būs tieši baltais vīrietis! Šādā garā turpinot nonāksim pie tā, ka vīrietim būs vienkāršāk piekrist attiecībām ar otru vīrieti, kā riskēt paskatīties uz sievieti, lai viņa acu skatiens netiktu uztverts un pasludināts par uzmākšanos. Bet tāds jau laikam ir šī Lielā restarta bīdītāju nodoms. Aleluja!

28.marts Atbildēt