Komentāri: Krišjāņa Kariņa Briseles scenārija psiholoģiskā kļūda

Komentē 13

Nevajadzēja tik gari rakstīt, lai pateiktu, ka ir citi, vēl drusku blēdīgāki spēlmaņi.

2.aprīlis Atbildēt

Varēja vienkārši papildināt iepriekšējo rakstu - "Ja Latvijā ir kas nemainīgs, tad tie ir mūžīgie skandāli Rīgas domē [valdībā]: "Tikmēr [rinkēviči] ķirši, kossoviči un staķi varēs arī turpmāk kā leģendārās Rolanda Kalniņa filmas “Ceplis” galvenais varonis teikt: es biju varens un būšu. Pilnīgi žēl nabaga Vaivoda [Kariņa], ka bija tāds muļķis, ka uz Rīgas džungļu vilkiem paļāvās. Aizmirsa [Brīvības 36]Rīgas politbiznesa seno un negrozāmo pamatprincipu: paņems un uzmetīs."

2.aprīlis Atbildēt

O, nē! Kariņš varēja iesēsties jebkurā ministra krēslā, rezultāts būtu tāds pats! Drīzāk Kariņa lielākā kļūda bija tā, ka viņš pieteicās uz NATO ģenerālsekretāra vietu, kas daudziem šķita nekaunības kalngals. Valsti nolaidis uz grunti, bet skatieties, kur tas zīmulis tēmē. Protams, pie šiem apstākļiem, lidojumu skandālu uzturēja plašsaziņas līdzekļi! Starp citu, kad tiks krietni samazināti Ārlietu ministrijas štati, likvidētas nevajadzīgās pārstāvniecības, konsulāti, utt.. Rinkēvičs tur saveidojis tādas naudas dedzināšanas krāsnis, ka pat lielvalstīm liktos par daudz.

2.aprīlis Atbildēt

Krāniņš ir viens no drosmīgākajiem, godīgākajiem, gudrākajiem un labestīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Neticiet tiem, kuri saka, ka viņš ir Kalamazū palīgskolu beidzis pajoliņš!

2.aprīlis Atbildēt

Te ira viena tāda problēmiņa. Kariņš savu vietu Eiropā izcīnija tieši ar savu muldešanu, Eiropas deputātiem tādi patīk.Viņējais pat tika uzskatīts par labu kompromisu meklētēju un vidutāju. Taču nonākot pie reāliem varas grožiem Latvijā izrādījas, ka ir tikai gumijas stiepējs un pilnīgs nespējnieks kā valsts ekonimikas stūrētājs.Turpretīm Dombrovskis jau vairākus gadus veiksmīgi darbojās komisāra amatā.

2.aprīlis Atbildēt

Kariņš muldēt māk tiešām labi. Nesen netīšām uzgāju kādu video ar Kariņa interviju kādam simtgadīgam amerikāņu mēdiju pārstāvim. Sākās ne ar Kariņu, bet ar to veco politisko mironi N.Pelosi. Protams, ka tur pat nav ko klausīties. Bet tad skatos tālāk - mūsu Kariņš. Neinteresēja neviens vārds, ko viņš tur angļu valodā muldēja. Sapratu tikai to, ka cilvēks par katru cenu gribējis publiskoties un atzīmēties, bet nevarēdams neko labāku atrast, piekritis sarunai ar šo senīlo večuku.

2.aprīlis Atbildēt

Tas kariņš joprojām lido,tikai bez lidmašīnas un citā virzienā.

2.aprīlis Atbildēt

Pārāk sarežģīti. Drīzāk viss ir ļoti vienkārši- kā puskoka lēcējs un pelēcība Kariņš premjera amatā tika balstīts kā kompromisa figūra, jo nevienu netraucēja. Bet kā ministrs- kam vajadzīgs ministrs, kurš ne uz ko nav spējīgs? Labi, tur viņš tāds nav vienīgais, bet tāpat, šādi ministri nāk un iet, un nevienam viņi nav vajadzīgi un neviens viņus neatceras.......

2.aprīlis Atbildēt

Kovidlaika Kariņu nevar saukt par kompromisa figūru. Viņam jānonāk turpat kur cīņu biedram Pavļutam.

Mani nedaudz pārsteidz uzpūstā Rinkēviča slavēšana. Es zinu, ka viņš pa skolām braukā... Pats cerēju, ka viņš bezmaz vai dzīvos Briselē, Parīzē, Londonā un aicinās rietumus vairāk bruņot Ukrainu. Es atceros Grībauskaiti ik nedēļu vācu, britu TV; es redzu visu nedraugu Orbānu diskutējot ar Briseles "galvām". Es neredzu rietumu TV Rinkēviču, kur nu vēl Siliņu

2.aprīlis Atbildēt
viesis > las.t.js33

Attiecībā uz Kariņu, runa ir par to ka viņš premjera amatā atradās nevis pateicoties kādām izcilām personiskajām īpašībām, bet tieši pateicoties šādu īpašību trūkumam. Tas, protams, neatbrīvo viņu no atbildības.

2.aprīlis Atbildēt
Guntis Akmeņkalns > las.t.js33

Jā! Rinkēviča slavēšana plašsaziņas līdzekļos man arī šķiet dīvaina, nesaprotama, pat biedējoša! Kas un kādēļ to visu tā veido? Darbus neredz, nekas nenotiek, braukā pa Latviju ekskursijās, un tas arī viss. Šai avīzei, kura vēl nav sorosītu ietekmē, vajadzētu tomēr kritiskāk paskatīties uz Rinkēviča darbu, nevis dziedāt līdzi citu vilktajai dziesmai. Ja mēs dziļāk ielūkoties Ārlietu ministrijas darbā, tās pārraudzībā, pakļautībā esošo iestāžu darbā, proti, Rinkēviča atstātajā mantojumā, iespējams mēs mēmi paliktu no tām vājprāta, kas tur pavērtos, un ne tikai mēs, bet arī ģenerālprokurors, par Valsts kontroli nerunājot.

2.aprīlis Atbildēt
viesis > 117414234599465

Rinkēvičam piemīt talants neplātīties ar absolūtām muļķībām, Latvijas politiskajā vidē tas jau ir daudz..... bet darbi- kādi darbi var būt, ja viņam un pārējai elitei, vienīgais ar ko lepoties, ir Latvijas palīdzība Ukrainai. Ja nebūtu šī kara, viņiem vispār nebūtu nekā laba ko teikt. No otras puses- ja vismaz daļu iedzīvotāju šāda situācija apmierina, tad kādēļ viņiem iespringt, lai strādātu valsts labā.......

2.aprīlis Atbildēt

kā vecs pletīzeris ...:) Kariņš jau funktierēja visu glauni - uz sapņu ideāliem ...tik piemirsa, ka zeme ir apaļa,bet matemātikā reizrēķins

2.aprīlis Atbildēt