Komentāri: Pirms tikšanās ar Valsts prezidentu Latvijas Radio izplata dīvainu paziņojumu

Komentē 41

Raksts uzskata, ka esot kaŗš un tāpēc esot tikai dabiski, ka visiem žurnālistiem jābūt lieliem patriotiem, līdz ar to neesot ko uztraukties par šādām prasībām, ko valsts nefinansēti mēdiji kā piem., nra, izvirza valsts finansētiem mēdijiem. Tātad nra pasludina kaŗastāvokli Latvijā un tā vārdā grib uzspiest cenzūru. Tas ir absolūts juridiskais analfabētisms. Uzskatu, ka Latvijā sistemātiski tiek apspiesti ekspertu viedokļi un izvērstas melu un nomelnošanas kapmpaņas pret tiem, kas nepūš korumpēto drošības dienestu stabulē. Tā ir PSRS sistēma, nevis Eiropa vai Rietumu demokrātija. Mēdiji paši diemzel arī pieliek roku vārda brīvības kapa rakšanai LV, kad tie dzēš netīkamus komentārus. Iznāk, ka visi, kas kritizē 4.maija režīma korupciju, ir pretvalstiski un traucē Ukrainas uzvarai? Tās ir sveštautiešu kapitāla intereses, kas grib iedzīvoties no kaŗa Ukrainā, un tapēc mēģina ieborēt sabiedrībai Latvijā: visu priekš frontes! No starptautisko un konstitucionālo tiesību viedokļa LV nav karastāvoklī, kungi! Tātad uzbrukums valsts finansētiem mēdijiem ir elements mērķtiecīgā kaŗa kurināšanas stratēģijā nelatvisku oligarhu interesēs. Būtībā šīs korumpētās intereses prasa, lai sabiedriskie mēdiji kāpinatu kaŗa kurināšanas histēriju kā pirms 1. Pasaules kaŗa.

8.aprīlis Atbildēt

NRA apspiež ekspertu viedokļus un nekritizē 4. maija režīmu bet LR šādus viedokļus translē sabiedrībai un kritizē režīma korupciju? Ņu ņu

8.aprīlis Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > kalamburs

Izlasiet manu komentāru. Doma īsumā ir tāda, ka privātie mēdiji tādi kā nra ir vieglāk ietekmējami nekā valsts finansētie. Valsts finansētie mēdiji protams arī pakļaujas politikas diktātam, sagroza informāciju, ierobežo nevēlamus viedokļus. Tomēr tā kā Ukrainas jautājums ir galvenokārt par biznesa interesēm, tad provātie mēdiji ir vel centīgāki, jo nav pakļauti tik stingrām objektivitātes prasībām, kādas uz papīra attiecas uz valsts mēdijiem. Tātad, Kalambūra kundze, nevainojiet komentētājus par LV šizofrēnisko situāciju, kur praksē nekas nav tā, kā uz papīra.

8.aprīlis Atbildēt

Pirms divdesmit gadiem ASV vēstniecība Latvijā noorganizēja šeit valsts apvērsumu. Cerēt, ka būs pilsoniskas brīvības amerikāņu okupētā teritorijā, ir vismaz naivi. ukrainā desmit gados amerikāņi izveidoja spēcīgu neonacistisku režīmu; valsti noveda pilsoņu kara stāvoklī. Pašlaik tas pats tiek darīts Latvijā- skaldi un valdi!

8.aprīlis Atbildēt
Kalamburs > jens.zvirgzdgrauds

Izlasiet manu komentāru, Zvirgzdgrauda kundze. Es nevienu nevainoju, tikai uzdevu jautājumu.

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > grigorijs

Pilsoniskās brīvības ir iespējamas tikai aiz kremļa sienas, vai ne Žora?

8.aprīlis Atbildēt

Raksts uzskata - pareizāk būtu teikt raksts analizē. Kā jau te kolēģi komentātori izteicās finansējums, algas galvenais iemesls parakstītajam paziņojumam. Ierobežo sabiedriskās platformas, sabiedrības doma, noskaņojums. "Cūku komikss" utt. bija ļoti tolerants ? TVNET tiesājas ne tikai par šo. Būtu labāk paklusējuši, jo nomelnojošo rakstu, kas robežojas ar tiesas darbiem, šai platformai pietiek. Un kāpēc nepiemin 1:1 Rēdera toleranci, kad viņš vai lien no ādas laukā, lai nomelnotu intervējamo. Var tikai minēt vai kāds to pasūtījis, vau kādu iemeslu dēl pašam nepatīk. Tā ka paziņojumam ir zemūdens akmeņi, jo minētais nelīmējās ar parakstīto. Sanāk ka želojās par to ka nu jau n-tos gadus māca kā pareizi jādzīvo atbilstoši tai skaitā modernajām vērtībām.

8.aprīlis Atbildēt

Grib nogriezt finansējumu un sabiedrība neklausa / visa būtība /

8.aprīlis Atbildēt

Piekrītu komentāru autoriem, ka privātie mēdiji ir vēl vairāk ietekmējami, kā sabiedriskie. Galu galā tiem taču ir saimnieks, vai ne? Slikti, ka mēs, parasti nezinām, kurš tas ir. NRA gadiījumā to var nojaust, ar LA vispār viss skaidrs, tur drīz savu viedokli izteiks tikai tie, kas čekas maisos. Nu ko tu padarīsi, ja mums tāda elite.

Skumjākais tas, mums nav pilna spektra, tikai šaura īpašnieku kopa, praktiski ar līdzīgām interesēm.

Par LSM. Nu tur ir skaidrs, ka agri vai vēlu tur dominēs varas viedoklis, it īpaši, ja pie varas ilgstoši ir vieni un tie paši spēki. Kaut kā to varētu mazināt, plānojot budžetu ilgstoši uz priekšu, visādas valdes, padomes un regulatorus ieceļot tieši pa vidu Saeimas vēlešanām u.t.t.

Par krievu valodu vispār nav ko diskutēt. Ārā jau no 9.04.2024, nevis no kaut kāda mistiskā 2026. gada.

Kāpēc jafinansē pats bīstamākais ienaidnieks. Grib krievi savu kultūru saglabāt, lai drusku iespringst, tāpat kā latvieši ārzemēs.

Tagad joprojām turpinās prasības ar iekarotāju tiesībām.

8.aprīlis Atbildēt

" valstiski domājošā sabiedrības daļa lieliski saprot un apzinās, ka situācija pēc 2022. gada 24. februāra ir fundamentāli mainījusies"

Problēmas jau tur arī sākas ka vienai pusei sāk likties ka tā lieliski saprot un apzinās, dotajā gadījumā ka situācija pēc 2022. gada 24 februāra ir fundamentāli mainījusies. Tā viņi domā, bet vai tā ir? Ir arī viedokļi ka 24/02/2022 nekādas fundamentālas pārmaiņas nav notikušas un viss kas tad notika ir tikai iepriekšējā turpinājums. Divas būtiski atšķirīgas versijas bet, tā teikt, valstiskumu pašpiesavinājusī, valstiski it kā domājoša daļa apskatīt iesaka tikai vienu versiju un principā kategoriski kā apskatāmu noliedz otru, uzreiz karinot birkas. Vai tā ir labvēlīga attieksme pret vārda un apziņas brīvību?

8.aprīlis Atbildēt

Un kas vispār ir valstiski domājošā sabiedrības daļa? Vai tā kas neko no situācijas nesaprot un nepārtraukti kļūdās? Vai tā kas vēlas pēc iespējas vairāk sagraut un nevainīgas asinis izliet? Un tā kas to nevēlas ir pretvalstiski domājoša sabiedrības daļa?

8.aprīlis Atbildēt

Nu ne jau nu tu IMIK.

8.aprīlis Atbildēt

Tā kā pideru jau pie vecākās paaudzes, tad labi atceros padomju laiku cenzūru. Tagad ejam tādā pašā virzienā. Atšķirība ir internets. Bet tur var redzēt, ka Krievija šajā virzienā ir aizgājusi tālāk.

8.aprīlis Atbildēt

Domāju, ka paziņojums tapis tik viena iemesla dēļ - NAUDA. Treknā naudas plūsma var samazināties, ja Valsts finansēs tik saturu valsts valodā. Paziņojuma parakstītājus, visus kā viens, jāizmet no amatiem, jo nauda šiem tirliņiem nesmird! Ceru, ka Valsts drošības dienests iztīrīs šo kremļa midzeni!

8.aprīlis Atbildēt

Piekrītu IMIK, nepiekrītu Akmeņkalnam. Akmeņkalnam iesaku izlasīt Satversmi. Lai gan daziem liekas, ka ta vairs nav spēkā no 2022. gada februara, manuprāt ta ir spekā, tikai dazi to nepatraukti apsmej. Un paziņojumam 100% piekrītu, jo LV medijus lieto arvien mazaka publikas daļa. Internets paldies Dievam pagaidām vēl Latvijā nav atslegts.

8.aprīlis Atbildēt

Naida un neiecietības kurinātaji, piemēram. G. Akmeņkalns un vel daži acīmredzami lej ūdeni uz Krievijas dzirnavam. Es teiktu, ka parcentigie patrioti vispār ir ļoti aizdomīgi, izskatās, ka aiz tiem maskējas pavisam citi ļaudis. VDD vieta es tadiem patrotiem ar putam uz lūpām pieversu īpasu uzmanibu, jo viņe ķercieni robežojas ar sizofrēniju.

8.aprīlis Atbildēt

Ko nu grābsties, es ne tuvu nekurinu naidu, neiecietību! Ne tuvu! LR Satversmi, notici man, esmu lasījis! Tur, cita starpā teikts, ka Latvija ir valsts, kur viss grozās tik ap valsts valodu - latviešu valodu. Valsts finansētiem plašsaziņas līdzekļiem, ja nespļaujam Satversmē, jāfunkcionē tikai un vienīgi valsts valodā. Mazākumtautības var piesaistīt finansējumu un veidot savus plašsaziņas līdzekļus. Neviens to mazākumtautību pārstāvjiem, to starp krieviski runājošajiem, neliedz darīt. Meklējiet naudu, un uz priekšu, protams, ievērojot kaudzi citu likumu. Latvijas radio amatpersonas, kuras parakstījušās zem paziņojumu, nav lasījuši LR Satversmi, vai arī izliekas par muļķiem, lai nezaudētu naudu ( amatus, algas, utt.). Vi

8.aprīlis Atbildēt

IMIKam nevar piekrist tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņš, domāju, ir komjaunietis, kurš atbalsta biedru Pūķinu, viņa centienos sagraut Krievijas Federāciju! Veļikoje smuta, kuru izraisīs Pūķins Krievijā, ja es pareizi viņu saprotu, viņu nesatrauc, akurāt kā viņu nesatrauc Pūķina zvērības Ukrainā.

8.aprīlis Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > 117414234599465

Vajadzētu spriest niansētāk. Ne tik staļiniski - 'kas nav ar mums, tas ir pret mums'. Nevajadzētu katrai brīvākai, kritiskai domu izpausmei uzreiz piekabināt kremlisku etiķeti, ja vien tas nav maizes darbs... Kāpēc LV daudzi domā, ka drošība būs lielāka, jo vairāk būs sīkas ieriebšanas pret krieviem? Piekrītu, ka valsts finansēto mēdiju motīvs ir nauda, bet tas jautājums, ko viņi uzdod, vienlaikus dod iespēju revidēt pieeju drošībai kompleksi. Šāda revīzija var parādīt: 1) reāli nekas netiek darīts jau gadudesmitiem, lai latviešu taitas aizsardzībai būtu viss vajadzīgais un mūsdienu līmenī, 2) toties tiek veikta kūdīšana, lai būtu kā Ukrainā. Vai LV pārvaldnieki nevarētu tomēr spēlēt mazliet mazāk kolhoznieciski, lai viss nebūtu tik baltiem diegiem šūts un neradītu iespaidu par vārdu kliedzošu nesaskaņu ar darbiem? Par paniku un aplamību? Par vēlmi karot arī savā zemē?

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > 117414234599465

IMKAM nevar piekrist tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņš ir labi zināma kremļa troļlu kantora darbinieks, ko jau ne reizi vien, ir pierādījis šeit NRA komentāros.

8.aprīlis Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Esmu valstiski domājošs Latvija pilsonis un domāju kā valstij būtu labāk, nevis kā valsts aparātam labāk patiktu.

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > imik

IMIK beidz, ne no pilsoņa, nedz no valstiskas domāšanas tur nav ne smakas.

8.aprīlis Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Nu jā, kurš tad te ir lielais pašieceltais guru pilsoniskuma un valstiskas domāšanas lietās? Protams ka Valdis, kā Valdis teiks tā būs.

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > imik

No tavas mutes, dieva ausī. Pazūdi IMIK, izkūpi un nenāc atpakaļ.

8.aprīlis Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Valdi, Valdi, kāpēc tu tik agresīvs un nikns. Drīz jau ar tevi varēs bērnus baidīt.

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > imik

Es neesmu agresīvs, vienkārši mani uztrauc tas, ka nopietni komentētaji te sāk diskutēt ar kremļa trolli, tā vietā, lai neliktos par tevi ne zinis.

Ja vismaz kāds to sapratīs, nebūšu velti centies.

8.aprīlis Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Tad jau labāk atzīsties ka tev vispār diskutēt nepatīk. Divi dažādi viedokļi par vienu un to pašu tēmu, tas jau tev ir par daudz. Savu saimnieku, varbūt pat demokrātiski esi izvēlējies, tagad tava saimnieka viedoklis ir tas par ko tu stāvi un krīti. Kādas vēl diskusijas, kā saka, tikai godīga kalpošana savam saimniekam.

8.aprīlis Atbildēt
Valdis > imik

Tavi komentāri nav viedokļi, tie ir citāti no kremļa metodikas kladēm.

8.aprīlis Atbildēt
IMIK > valdis.6427ffeda4c11

Saprašanas par to jau tev nav, bet domas tev kaut kādas ir, kādas nu tās ir. Bet saprašanas tev nav jo tu domā galīgi garām. Bet vai tas tevi uztrauc, vai tevi tava lielā nesaprašana uztrauc? Domā ka gan jau ka neviens nepamanīs?

8.aprīlis Atbildēt

Vakar, noskatījos TV Kremļ, Pūķin. Pūķins saistībā ar migrāciju cita starpā tā norunāja, ka mūsu nacionālists Dzintars no VL/TB/LNNK vaŗētu tik pamācīties. Neviena kļūda, perfekta nacionālas valsts nacionālista runa, proti, pilsonība dodama tik tiem, kas zina Krievijas vēsturi, kas pārvalda krievu valodu, kas gatavi doties karā pret ukraiņiem, kuriem svēta Krievijas kultūra utt., utt.. Pūķina runas var tulkot latviski un atskaņot no Saeimas trībīnes.

8.aprīlis Atbildēt

NEPL ir aizliedzis skatīties Kremli. Likumu pārkāpat?

8.aprīlis Atbildēt

Beidzat visus par aitu baru un muļķiem uzskatīt.Tā propagandas dzīšana vienos vārtos rada pretreakciju.Lai cilvēks pats spriež kam taisnība uzklausot visas puses un dažādus viedokļus.Ari pretinieku.

8.aprīlis Atbildēt

Ja gribēs, tad uzklausīs arī citus viedokļus, arī pretinieka. Tikai kāpec no LSM?

8.aprīlis Atbildēt

Pēdējos gados ir ievērojami pastiprinājusies vardarbīga attieksme pret sabiedrisko mediju un citu kvalitatīvu mediju žurnālistiem, norāda Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) pārstāvji, komentējot Latvijas Radio aicinājumu pievērst sabiedrības uzmanību vārda brīvības un mediju neatkarības apdraudējumam.

Vēlāk šim paziņojumam publiski pievienojās arī LTV.

-------------------------

Nē, nu tu paskaties tik! Visi kā tādi kremlini/ vates, par naudu Tēvzemi pārdos! Nelieši!

8.aprīlis Atbildēt

Tā vardarbīgā atieksme laikam izpaužas, ka žurnālistiem griež ausis nost un liek tās apēst.

8.aprīlis Atbildēt

Akmeņkalns un Valdis ir latviešu intelektuālās domas zvaigznes - argumentu nav, piemēru nav, intelekta nulle, vidējā latvieša neirozes un kognitīvā disonanse. Jūs abi pat nesaprotat citu cilvēku argumentus. Bet kāds aplombs ! Fu !

rgumentu vieta viņi apsaukāja

8.aprīlis Atbildēt

Pārlasīju tavus komentārus pie šī raksta, neviena argumenta, tikai birku karināšana un tad kaut kādi nesakarīgi savārstījumi, kā, piemēram, 100% piekrītu paziņojumam u.t.t. Kāpēc piekrīti, kāpēc nepatīk Valdis vai Pēteris?

Savus argumentus esmu izteicis savā pirmajā komentārā. Pārejais mani komentāri par jūsu augstajiem domu lidojumiem. Nepatīk?

Nu neko nevar darīt.

8.aprīlis Atbildēt

Un Valdis esot nopietnais ?? Cilvēk, Jums ir problēmas.

8.aprīlis Atbildēt

Nu tad kuka, nuka pastāsti kā izpaužas vardarbība pret LSM žurnālistiem?

8.aprīlis Atbildēt

Izlasi manus un savus komentārus.

Tev taču nav neviena argumenta, tikai birkas.

Bet tas jau tikai normāli, ja nevis diskutē, bet izpilda kāda kantora norādījumus.

Vēlreiz ! Izlasi VISUS SAVUS komentārus pie šī raksta.

9.aprīlis Atbildēt

Visu ļoti precīzi raksturo Latvijas radio galvenās redaktores aicinājums vērsties pret sociālajām platformām ar viņai nepatīkamu saturu. Tā ir padomju stila domāšana visuzskatāmākajā veidā, un ar to viss ir izteikts. Ja gribat dzīvot kā Putina Krievijā, tad tikai turpiniet atbalstīt šādas "redaktores", un drīz dabūsiet paši savus Solovjovus un co, kas ar putām uz lūpām katru vakaru Valsts televīzijā propagandē naidu un vardarbību, tie vairs nebūs kaut kādi tur Lapsas.........

9.aprīlis Atbildēt